Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán megoldható
Nem engedi a képet felrakni!
erről van szó
Hali fiatalok.
Egy ellopott motorról ha hallotok valamit:jelezzétek felém.
Na megyek fürcsi és sleep jó éjt
rendben, várom a hívásod. szép estét mindenkinek!
Aha kifutok a mogyoród táláig meg vissza levezetésnek elég egyenlőre vagy a stúdióba 10 kör
Levezetésképp egy kis kocogás is lesz az objektum körül?
Ez durva felesbe tudtam csak csinálni 15 nél kis pihi
Még csak a felénél járok
Esti torna megvolt már?
Ábrus, 3 percnél hatalmas
http://youtu.be/NK64E-jsFPs
Tudom na!
180... ennyiből télleg kijön egy faxa TV - meg egy számítógép

Amit a napokban beírtam gép, az felső kategóriás, blúréjjel és az 150. kicsit kisebb proc és DVD, és már mindjárt csak 125e, és a maradékból komoly 24" moncsit lehet venni - persze ez nem lesz hordozható, viszont 2-3 év gar van rá.

1x vettem (anyósomnak kellett) e-digitaltól valami noname TV/moncsi kombót. Drága is volt, xar is, és a gugli nem ismer ilyet típust - ez a nemsemmi
Olyan nagyon komolyan nem érdekel, csak jónak tűnik bár nem olcsó. Ennyiből kijönne egy fasza TV.
MEDION, 2.4GHz, 1TB S-ATA, 8 GB SDRAM, Win8, NVIDIA GT 730M DirectX 11grafika = 179.990 Ft
Hááááát, attól függ, mennyi a lé, meg milyen típus, mennyi a garancia... de ezekben a multi láncokban vett elektronikai cikk nem a top kategória szokott lenni, inkább olyan TV SHOP minőség
Én félnék tőle.
Te Laci! Az Aldiban van laptop, 17" HD kijelzővel, TV tunerrel. Lényegében TV-laptop egyben. Szerinted jó lehet?
Vicceltem, Sanyi, ott a sok smile
de komolyra fordítva: ne gondold, hogy a sorsod jelentősen tudod befolyásolni, ha neked csövek vannak megírva, akkor sportolhacc akármennyit Persze az ilyen extrém tespedt-elhízott életmód az káros, de a túlzott sport is
Érdekes, én is úgy tudtam mint ahogy a Laci mondta...Tartalékolni kell az energiát öregkorra. Harminc év felett abból kell gazdálkodni ami van, egy kábelt is ha elkezd hajlítgatni az ember minél többet hajtja annál hamarabb törik el. Szigorú fekvés a tv előtt, strandon, számítógép előtt ülés, stb. Churchill is megmondta: No sports. És az öreg nem volt hülye, Normandiát levezényelte séróból...
Hali
Szép napot mindenkinek

+10 fok van , sűt a nap, olvad.
Ebéd után aluszok egyet.