Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

72e km sok?
A Kawa 72e Belga szervizkönyves km-t ment. (láttam)
A Varadero két évvel fiatalabb és
-"szervizkönyve van?" kérdésre a
-"az nincs de kb 30-40e körül lehet benne mert jól néz ki" válasz jött.
Ez nem 3 rétegű lemez tömítés ,így sajnos nem érdekel,de azért kösz
Akkor engem is ki fognak tiltani.
Láttam sanyám de szerintem rövid időn belül kitiltanának vele Ny.Európából vizuális környezetszennyezés miatt. Ilyesmivel csak K1100RT-től felfelé foglalkozom.
A haveromnak varadéroja van 5 éve,turázik vele meg földuton is jár vele / tanyája van/,na nem sokat,csak jot mond rola.A Kawa öreg meg sok a km ,szerintem inkább egy kicsivel több pénz.de fiatalabb kebeset futott legyen,bár attol függ ismered e az előéletét,a cagivát nem ismerem,de a havernak aprilia pegasoja volt,de eladta,nem aszfaltra valo.
Ez nem három rétegű nyomottfém hanem sima tömítésanyag, ha jól látom.
Te mint marathoni túrázó mit tennél a helyemben?
Ha a nyakára teszem a kést akkor 750e névre írva de még dobozolni kell, az még ~80-100e és menetkész.
Vagy szintén késhasználattal névre írva 600e és kell rá egy felső doboz ~10-15e-ért.
Érdekes lehetőségnek tűnik ez is a maga 215 kilójával és ~100 Le teljesítménnyel. (Olaszt anyázóknak: SV1000 blokkja van)

Sziasztok!
Nincs rajta jelzés,gondolom utángyártott.
csak tudnám mi a szerepe annak a sok barázdának a gyári csövön
ez is kemény csak a karbira menő utolsó 2 cm gumis állagú lehet nézek én is gumicsövet nem rossz ötlet köszi
Nálam 52es ikarus vízcső lett berakva mert olyan kemény lett mint a bakelit a gyári
Paszta jó lesz oda
így talán látszódik a bibi
Sziasztok!
Atosz nincs rajta jelzés(3GM,...),mert nekem exuphoz kellene,nem tudom mivel különbözik a genesistől
Ha tudsz rakjál fel 1 képet lássuk hogy mennyire rossz
lassan kész a szokásos téli rendbehozás még egy-két dolog van hátra
feszszab csere, index relé csere,első telók folynak pedig nyáron lett cserélve szimmering ott valami komolyabb lesz a baj,meg valami jó kiállású indexek is kellenek még de talán ennyi aztán jöhet a szezon esetleg ha valakinek ilyen alkatrészekből van eladó jelezze talán engem érdekelhet. köszi
köszi én is erre gondoltam csak úgy voltam vele ha hiányzik onnan valami akkor pótolom de akkor ez ilyen csak már öreg akkor tömítözök
Hali idővel szétmennek azok a csövek a legegyszerűbb ilyen fekete amerikai tömítőpaszta ami benzinálló azzal letömíteni körbe. ProSeal
jó reggelt mindenkinek
A segítségeteket szeretném kérni,szerintem nekem valami nem smakkol a légszűrőháznál mert azok a gumicsövek amik jönnek ki belőle és a karbikra csatlakoznak na azok lötyögnek a házban sőt rés van körülöttük és ott szüretlent tud szívni tehát talán ott kéne lenni valaminek vagy összement a gumi nemtudom, mi lehet a gond?
(3HE)-s
Jo Reggelt Uraim! Van egy 1000-es valo heng. fej tömítésem,nekem azt mondták genesisé,vadi uj ,átm. 76-os ennyit tudok róla,ha valakit érdekel olcson eladom.
reggelt