A Kawa 72e Belga szervizkönyves km-t ment. (láttam)
A Varadero két évvel fiatalabb és
-"szervizkönyve van?" kérdésre a
-"az nincs de kb 30-40e körül lehet benne mert jól néz ki" válasz jött.
Láttam sanyám de szerintem rövid időn belül kitiltanának vele Ny.Európából vizuális környezetszennyezés miatt. Ilyesmivel csak K1100RT-től felfelé foglalkozom.
A haveromnak varadéroja van 5 éve,turázik vele meg földuton is jár vele / tanyája van/,na nem sokat,csak jot mond rola.A Kawa öreg meg sok a km ,szerintem inkább egy kicsivel több pénz.de fiatalabb kebeset futott legyen,bár attol függ ismered e az előéletét,a cagivát nem ismerem,de a havernak aprilia pegasoja volt,de eladta,nem aszfaltra valo.
Te mint marathoni túrázó mit tennél a helyemben?
Ha a nyakára teszem a kést akkor 750e névre írva de még dobozolni kell, az még ~80-100e és menetkész.
Vagy szintén késhasználattal névre írva 600e és kell rá egy felső doboz ~10-15e-ért.
Érdekes lehetőségnek tűnik ez is a maga 215 kilójával és ~100 Le teljesítménnyel. (Olaszt anyázóknak: SV1000 blokkja van)
lassan kész a szokásos téli rendbehozás még egy-két dolog van hátra
feszszab csere, index relé csere,első telók folynak pedig nyáron lett cserélve szimmering ott valami komolyabb lesz a baj,meg valami jó kiállású indexek is kellenek még de talán ennyi aztán jöhet a szezon esetleg ha valakinek ilyen alkatrészekből van eladó jelezze talán engem érdekelhet. köszi
jó reggelt mindenkinek
A segítségeteket szeretném kérni,szerintem nekem valami nem smakkol a légszűrőháznál mert azok a gumicsövek amik jönnek ki belőle és a karbikra csatlakoznak na azok lötyögnek a házban sőt rés van körülöttük és ott szüretlent tud szívni tehát talán ott kéne lenni valaminek vagy összement a gumi nemtudom, mi lehet a gond?
(3HE)-s
Jo Reggelt Uraim! Van egy 1000-es valo heng. fej tömítésem,nekem azt mondták genesisé,vadi uj ,átm. 76-os ennyit tudok róla,ha valakit érdekel olcson eladom.
A Varadero két évvel fiatalabb és
-"szervizkönyve van?" kérdésre a
-"az nincs de kb 30-40e körül lehet benne mert jól néz ki" válasz jött.
Ha a nyakára teszem a kést akkor 750e névre írva de még dobozolni kell, az még ~80-100e és menetkész.
Vagy szintén késhasználattal névre írva 600e és kell rá egy felső doboz ~10-15e-ért.
Érdekes lehetőségnek tűnik ez is a maga 215 kilójával és ~100 Le teljesítménnyel. (Olaszt anyázóknak: SV1000 blokkja van)
Sziasztok!
Atosz nincs rajta jelzés(3GM,...),mert nekem exuphoz kellene,nem tudom mivel különbözik a genesistől
feszszab csere, index relé csere,első telók folynak pedig nyáron lett cserélve szimmering ott valami komolyabb lesz a baj,meg valami jó kiállású indexek is kellenek még de talán ennyi aztán jöhet a szezon esetleg ha valakinek ilyen alkatrészekből van eladó jelezze talán engem érdekelhet. köszi
A segítségeteket szeretném kérni,szerintem nekem valami nem smakkol a légszűrőháznál mert azok a gumicsövek amik jönnek ki belőle és a karbikra csatlakoznak na azok lötyögnek a házban sőt rés van körülöttük és ott szüretlent tud szívni tehát talán ott kéne lenni valaminek vagy összement a gumi nemtudom, mi lehet a gond?
(3HE)-s