Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd, előbb-utóbb trafót kell cserélni ahogy gyulánk mindig is mondta. 22-25 éves villamos cuccoktól már nem nagyon lehet elvárni hogy tökéletesen szigeteljenek, pláne nedves időben. (lásd a mint a gyertyapipáknál)
Valaki írta itt annak idején hogy közelről nézve tele volt hajszálrepedéssel az elöregedett trafótest, bekente tömítő pasztával a trafó külsejét és megint vízállóvá vált a rendszer. Tüneti megoldásnak jó lehet de a szigetelés nem csak kívül öregszik, előbb-utóbb belül is szét fog égni a kivezetés ahogy az az előzőnél is történt. (trafót még nem cseréltem, minden mást már igen)
sík ideg vagyok. ráadásul dolgozom ma is, holnap is tuti, úgyh meg sem tom nézni
Nem, már aludtam.
gondoltam hátha dolgozol
A legnagyobb baj ezzel a géppel az hogy 1.5M alatt ilyet nem lehet kapni.
A többi nem zavarna.
Mondjuk az furcsa hogy befele tekerte a csavart és nem kifele.
Szét fogod qrni az ízületeidet ennyivel papa! (nekem pl már baromira recseg a jobb könyököm és a bal térdem amióta csinálom)
Ahogy végigkeni a lemez élét tömítőpasztával, az nem semmi!
Most írtam neki:
-megkérdeztem hogy melyik országban és városban van a gép
-tudna-e küldeni pár képet a motorról, a papírjairól illetve a rendszámról
Lássuk mit lép.
]Na erre kiváncsi leszek mit reagálnak reá
Ez jól fest pedig, kár, hogy csak hengeres a motorja, meg azt a ródsztár izét is kidobnám, me gagyi.

Ha ilyet vennék, csak fehérben és ki lenne csíkozva.
Jó. Még mindig elképeszt, mennyire precíz egy robot...
Nekem az előző E90 vidi van meg, abban mutatják, ahogy fejtetőre állítva egészben merítik a galván medencébe vagy cinkfürdő, vagy fax tuggya, de jól mutat

És még nem is rozsdásodik
Rondá rásszistá
Megjött a válasz a BMW hirdetésre.
Hi ,

2002 BMW R 1150 RT
The bike is in excellent condition,no damage or no accident .
The total price is 820000 HUF ( transport included to your home address ). This is a winter price .
The bike season is starting and this is the perfect bike for you .
It has hungarian documents ,registration certificate and all papers in Hungary !
If you are interested to buy the bike please contact me ( WRITE IN ENGLISH - írni magyar nyelven ) .
For translation use : http://www.google.hu/language_tools?hl=hu
A fordítás használata : http://www.google.hu/language_tools?hl=hu
Regards and i wait your e-mail ,

Úgy érzem hogy kénytelen leszek levelezni vele és megkérdezni hogy hol van a motor (gondolom Anglia) majd ezt megtudva közlöm hogy: óó az tök jó így sokkal egyszerűbb lesz! Élnek ott ismerőseim, mondd gyorsan a címet meg a telcsiszámod. Ez gondolom problémákba ütközhet, így közölhetem hogy mégis inkább a Varadero érdekelne.
Hát BMW-t biztos nem veszek! Ott volt 3:50-nél egy cigánygyerek a szerelősoron és hozzányúlt az autóhoz! Hová süllyed egy ekkora elitmárka!
szasztok hétalvók
jóreggelt, jóreggelt
Kár....De most már mindegy.
szépjóreggeleket.
szépjóreggeleket.
Az átok utolért......