Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Edzeni megyek . Amit felépítek az edzéssel azt meg este a piával lerombolom . Így nem kell nagyobb ruhát vennem a vállam miatt !
holnap megyek felétek Gödre haverhoz tetováltatni
Én nem mondtam , h jobb és erősebb egy 600-as A verseny meg más tészta ott vannak kategóriák .
én is akarok menni nemtom hová de akarok
Szépjónapokat
Fábiii ha minden igaz 6 kor megyek ..........
Ez pontoan igy van Atika drága De azért neám már lassan jobb egy 600 mindenre mint egy ezredes . Akkor a Sbk.stb . Mért nem 600 okkal versenyeznek? Ha egy 600 blokkbol kihuzznának annyit hogy tul fut egy ezredest akkor ott is a súly csökkenés miatt azt választanák . Mindegyik jó a maga kategoriájában de Ne hülyitsük már a jonépet emberek.
szevasz kocsma huszár
, ,mi van dagi ?
Sziasztok !

Szerintem bőven elég egy 600 , végsebesség 275 ennél hova kell több ?Szerencsére szeretek váltogatni így nyomaték is van , ha nem így lenne vennék egy robogót !Szeretem amit egy szerpentinen tud és könnyű a városban is szlalomozni . Abban az esetben kellene nekem egy ezer vagy nagyobb motor ha sokat járnék túrázni (600 km )vagy 2 m magas lennék , de akkor már tuti nem sportmotorral tenném , de én mindig azt mondom mindenkinek olyan motor kell ami az elvárásainak megfelel .
Ezt felejtsd el
Cseréltem ma az omegán stabilizátor kart. Iszonyú csörömpöléssel volt,mióta a hideg beállt. Nyáron semmi hangja,de télen hidegbe katasztrófa!
Mire a gyerek felkel, addigra a zasszony már hazajön (dél ) utána meg nem megy már kocsival, csak bicajjal. A lányért is én megyek.
Ha mégis kell mennünk, úgyis a naggyal megyünk.
Azért hármunknak legyen már elég 2 autó... meg néhány motor
És ha a gyerek elviszi? Akkó mivel mén?

Ááááá! Elhordod majd Te ahová menni akar.
Nem vezeti. Azt mondta, nagy neki, meg az automatától is idegenkedik (pedig nem is tud váltani ) Az Opel Vectrát se vezette.
A kis Suzival megy, mint a mérgezett egér
Hát a feleséged meg majd viszi a béjemvét. Akkor inkább vegyé neki kocsit,nehogy úgy járj,mint szegény gab200
Na tessék. Megjött a Vicus,és hozott 2liter vorosbort.

Most viccen kívül,tényleg hozott.
Próbálom inkább meggyőzni, hogy nem kell neki. Pesten minek, a suli 300m-re van, ott a tömegközl. amúgy is jobb, autóra csak a pénz megy el (parkolás) hazajárni meg egy ilyennel 12 ezer, vonattal meg 3 (oda-vissza) éves pénz rá is egy vagyon.
Szóval tök értelmetlen, de ugye, jóvóna

Inkább hordja el az anyja kocsiját
Én imádok motorozni,de városban nem. Azért.hogy elugorjak valahová helyben alkalmasabb a bringa.
Tavaly 1200km mentem vele. Többet futottam mint motoroztam.
Jól járhat a fiad Ábrus gépével.
Persze, te dumálsz

Nyakalod állandóan a veresbort, aztán felpattansz az ezresre, és tűz
Én tudom. Vigyázni kell hogy ne vegyék el,és nincs semmi gond.

Most jó okosat mondtam mi?
Na, itt is a példa...
Abban mi logika van, hogy buszt vezethet, de a saját Opeljét nem?

Igazából nem is tudom, hogy lenne jó.