Széles utat motoros társak!
Lenne pár kérdésem yamaha fzr 600 -al kapcsoltban, mert nagyon megtetszett.
Pl, hogy milyen magas az ülés, mert én elég alacsony vagyok kb 170cm és hogy akinek ilyenje van, neki mi a véleménye róla, mennyire megbízható, mennyi alkatrész van hozzá, milyen a menet teljesítménye stb.. Mennyire jó kezdő nagy motornak, kezelhetőség... stb
pedig minélhamarabb kell, ha akarod... mer víge lesz a gázos szarnak, oszt onnantól csak annyi haszna, ha az is van a kocsiba annyival többet megy egyszuszra. legalább a beszerelést ki kell belőle autózni.
Nem érint szarul decemberre volt időpontom a gázoshoz,csak épp ezek miatt visszaléptem pillanatnyilag,de nem mondom h tuti h végleg.Csak várakozóra tettem 1 kicsit ,megvárom mit hoz az év eleje Vikikéinknél
200 pengő csak nem kicsi ahhoz h márciusban azt mondják h bocsmán ez is 400 ft / liter
tudtommal az eu miatt 2015-ig muszáj valami fix különbséget tartaniuk. Ha nagyon felbaxa, akkor a palackos pb gáz árát is fel kell baxa, mert ha nem akkor megveszi mindenki a palackost, oszt otthon garázsba, meg a paneltövibe fogja átfejteni.
hameg a palackos gáz árát felbaxa, az sokakat fog szarul érinteni, akik főznek, fűtenek vele.
tudom szarul érint, hogy nemcsak szutyukival lehet ócsón autózni, de ez van.
Igen, valamennyien gondoljuk h a jövő már jó 100 évre előre kész van csak ugye lassan beadagolva jóval többet/ pénz/ hoz a fogyasztói társadalom.
Lásd csak 1 kicsi példa a mai csopdatelefonok 10 éve is megvoltak,csak az embereknek kisebb lépcsőkben adagolják,hogy mindig kicsit újabbat mutatva már arra vágyannak
Csali lehet több helyen olvastam h kormánybácsink nem találja helyénvalónak az árát.Már tavaly óta hangoztatják h az autógázzal kezdeni kell v mit . Rendszerint olyan dolgokat olvasgattam javaslatként aminek a lényege az volt h olyan árra kell hozni h nagyon kicsi különbség legyen a benzin és a gázüzemeltetés között.
Sajna,de jön rátok is az adó. . .
a gázon meglepődtem. tavaly év végén a régi adótartalommal 215 körül tankoltam. január elején 258-ér, tegnap pedig 226-ért. Hogy a picsába csinálták, hogy olcsóbb lett?
Lenne pár kérdésem yamaha fzr 600 -al kapcsoltban, mert nagyon megtetszett.
Pl, hogy milyen magas az ülés, mert én elég alacsony vagyok kb 170cm és hogy akinek ilyenje van, neki mi a véleménye róla, mennyire megbízható, mennyi alkatrész van hozzá, milyen a menet teljesítménye stb.. Mennyire jó kezdő nagy motornak, kezelhetőség... stb
Konkrétan erről a típusról lenne szó
Páran gyorsan be is szívták vele
200 pengő csak nem kicsi ahhoz h márciusban azt mondják h bocsmán ez is 400 ft / liter
hameg a palackos gáz árát felbaxa, az sokakat fog szarul érinteni, akik főznek, fűtenek vele.
tudom szarul érint, hogy nemcsak szutyukival lehet ócsón autózni, de ez van.
Lásd csak 1 kicsi példa a mai csopdatelefonok 10 éve is megvoltak,csak az embereknek kisebb lépcsőkben adagolják,hogy mindig kicsit újabbat mutatva már arra vágyannak
villanykörte öszeesküvés
Sajna,de jön rátok is az adó. . .
Ha szereted az ilyen "látókör-tágító" filmeket: Inside job (Bennfentesek)
Mindig bent tölti a mobilját..
http://youtu.be/qNEKJKkoXSI