Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogadd őszinte részvétem
Részvétem
Részvétem.......
Részvétem! .
Én hálát adok az égnek,apám októberben lesz 70,bal térde kopott kicsit,azon kívül jó egészségnek örvend.
Részvétem.....
egyébként most hívtak, h VÉGE.
Részvétem, csak ezt az egészet úgy 30 év múlva vagy utána terveztem, még csak 25 vagyok, de már sajnos nem lehetek taknyos gyerek, mától fel kell nőjek.
Őszinte részvétem nagyon sajnálatos dolog
Köszönöm feribácsi, szólok, lehet elugranék a tavasszal vagy nyáron, egy kis beszélgetésre. a számot, címet elmentettem.
Nagyon sajnálom, tudom mit érzel nekem tavaly áprilisba ment el.
nagyon sajnàlom...
De ne feledd, csak az biztos ami màr elmúlt.
Hali
Őszinte részvétem!
Bármiben tudok segíteni:jelezzed!

Hurja Ferenc
2457.Adony
Dózsa gy .16/1
20/2670885
Sziasztok! az orvos azt mondta, h nincs már mit tenni, lemegy az infúzió, aztán lekapcsolják. az összes szerve életképtelen már, annyira roncsolódott, már csak a teste volt velünk. Apa nélkül maradtam. Május 20-án lett volna 49. vigyázzatok magatokra nagyon, és mindenkinek nagyon szépen köszönöm a támogatást!
Nem szép de viszont rondának szép
Nem akartam a gyári plekót szétvágni ki tudja hátha Fábi tud annyit fizetni hogy visszaépítsem versenyre
Ábrusítottam
Jobbulást Édesapádnak. Tudom milyen jó esik ilyenkor pár baráti szó mert tavaly én is ebbe a cipőbe voltam
Jobbulást neki, szorítok érte
Szia !

Itt mi mindnyájan a legjobbakat kívánjuk apudnak, sok pozitív gondolatot küldünk felé, reméljük minél előbb felépűl!

Andi
Szorítunk apudért.
Léghűtéses blokkot szeretnék lefesteni megbontás nélkül van valami ötletetek mi a teknikája ill.anyag.
Igen csak be kellett fordulnom a Yamaha polc sorra.
Akko van ott minden csak szét kell dikhászni
ne hülyéskedj nem volt sértő .Yamaha FJ futóműből is jól állok ha kell v.kinek.
Csepelen van . De mondom én nem szórom a port ,hogy ez a legjobb, meg kilométer óra szerint . mért kamuzzak honnan tudjam nem újonan került ide.