Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az M1-en megy a Leggyorsabb indián Anthony Hopkinszal
még annyit a kompresszorhoz hogy ha jóltudom akkor az elektromos nyomáskapcsolónál is van egy beépített lefújó szelep ezért az ami rajta van most neked az csak a méreteit növeli meg felesleges súly hacsak nem valamiért az különösen tetszik rajta neked akkor felesleges oda bocs ha okoskodásnak tűnik csak most unatkozom
megsem fordult a fejemben, hogy alku nélkül akarnál bármit is venni.
simán elképzelem, hogy a postán kérsz egy 70 ft-os bélyeget, és 55-öt akarsz érte adni.
ok a 13, és kűdöm postával
Tudtam, hogy belekötsz.....

A postával, apró szócska kimaradt a kérdésembül, de tudom, hogy értetted....
na igen nem akartam már írni, hogy keresd meg magadnak cseszdmeg.
igen. azért írtam 13-at mert annyiért oda is adom.
nem garos már, de neked nem is kezdem feltúrni az egész házat a garpapírért. gondolom elhiszed, hogy nem lesz letiltva.
doboz, tőtő, adatkábel, egykét füzetecske, hedszet, gyári plüsstok, meg a 2G-s micro sd.
így jött a bótba is...
Többnyire ilyesmiken szoktak elcsúszni a dolgok.
Asszony most hívott hogy áll a buszmegállóban és valami hajléktalan kategóriás nő üvöltözik vele és bántani akarja (nem is szólt hozzá) mit csináljon mert nagyon fél.
Sajnos nem vagyok lőtávolban így mondtam neki hogy hívja a Yardot, ha meg nekimegy akkor ne sz&rozzon, üsse ahogy tudja. (fizikailag elég ütőképes lenne de a lelke sajnos gyenge ilyesmihez) De közben jött a busz és felszállt.
Mindig mondtam neki hogy had képezzem már ki egy kicsit ilyen helyzetekre de hát beszélhet neki az ember.
Közben ráleltem, megolvastam. A pro izgat.... Utalok, akkor adod 13-ba? (Már, ha Kingának lesz másik... )
na majd megkeresem mekkora a gyári és rámérek,kíváncsivá tettél:-)
a császár egy igen régi, és igen komoly prémium telefon
ma már nem szabad semmivel sem összehasonlítani, mert lassú, ósdi, de még mindig megjelenik az ziher
ez az, a hardveraproira feltettem. link
itt a teszt link
Ha a féklevegő fúvókája (karbi szívótölcsérében van a légszűrő felől) csak egy picit is nagyobb, máris fulladozás lesz hidegben. 1000 FZR-nél pl. nyáron a gyári 115-ös helyett 120-as lett berakva, máris előállt a jelenség. (pl:Japán belpiacos gépeknél az első dolog amit meg kell változtatni ha behozzák mert az ottani melegre vannak beállítva a gépek és itthon hűvösebb időben használhatatlanok)
A császár az mit tud? X10 pro van itthon is.... azt ismerem.
szerintem nincs,mert szinkronkor végigpróbáltuk az összes állást,így nem füstöl feketén sem teli gáznál,tökéletesen veszi a lapot,csak a hideget nem szereti,bár nekem egyik karbisom sem szerette
Ha szabadban akarsz homokszórni, vegyél hozzá búvárruhát is.
Akkor ott szerintem kicsit el van fúvókázva valami.
x10: 13
Kaiser: 9
repnap belépőt beszámítok
quad csere érdekel
ha valaki szereti a jó kávét,látogasson el a metróba,akcióban vannak a dallmayer kávék(pl.kilimanjaro,crema d'oro,stb) 800 Ft a 200 gramm,a pellinikből is a válogatott szemesek 5000Ft/kg,az illy 500grammos is 3000 Ft
míg az injektorosnak azonnal volt alapjárata,addig a karbisnak kellett 20 perc melegítés,játék a gázzal és még 5 km menet,mire nem fulladt be...ugyebár a szinkron +30 fokban történt,itt meg -2 fok van
Ár?
Ha nem kötöd oxigénpalackra akkor nem fog felrobbanni.
Festeni nem, és van rajta sportlégszűrő (fémszál-tömés szita mögött), olajjal átkenve
A szürke izét meg beállítom vészlefúvónak (ha lehet), mert elektromos nyomás kapcsoló lesz rajta.
Olajat azért kérdeztem, nehogy felrobbanjon, mint nálad
Utánanéztem, 6-8bar és 200-300l/p elég egy kis kézi szóróhoz, annyit meg ez lazán tud. 1500W motor van rajta, az jól megy, de valszeg lesz frekiváltó hozzá, és akkor majd 2kW-ot tud 3 fázisról, az elég lesz.

Egy autószerelő műhelyt látott el fénykorában
szevasztok