még annyit a kompresszorhoz hogy ha jóltudom akkor az elektromos nyomáskapcsolónál is van egy beépített lefújó szelep ezért az ami rajta van most neked az csak a méreteit növeli meg felesleges súly hacsak nem valamiért az különösen tetszik rajta neked akkor felesleges oda bocs ha okoskodásnak tűnik csak most unatkozom
megsem fordult a fejemben, hogy alku nélkül akarnál bármit is venni.
simán elképzelem, hogy a postán kérsz egy 70 ft-os bélyeget, és 55-öt akarsz érte adni.
ok a 13, és kűdöm postával
na igen nem akartam már írni, hogy keresd meg magadnak cseszdmeg.
igen. azért írtam 13-at mert annyiért oda is adom.
nem garos már, de neked nem is kezdem feltúrni az egész házat a garpapírért. gondolom elhiszed, hogy nem lesz letiltva.
doboz, tőtő, adatkábel, egykét füzetecske, hedszet, gyári plüsstok, meg a 2G-s micro sd.
így jött a bótba is...
Asszony most hívott hogy áll a buszmegállóban és valami hajléktalan kategóriás nő üvöltözik vele és bántani akarja (nem is szólt hozzá) mit csináljon mert nagyon fél.
Sajnos nem vagyok lőtávolban így mondtam neki hogy hívja a Yardot, ha meg nekimegy akkor ne sz&rozzon, üsse ahogy tudja. (fizikailag elég ütőképes lenne de a lelke sajnos gyenge ilyesmihez) De közben jött a busz és felszállt.
Mindig mondtam neki hogy had képezzem már ki egy kicsit ilyen helyzetekre de hát beszélhet neki az ember.
a császár egy igen régi, és igen komoly prémium telefon
ma már nem szabad semmivel sem összehasonlítani, mert lassú, ósdi, de még mindig megjelenik az ziher
ez az, a hardveraproira feltettem. link
itt a teszt link
Ha a féklevegő fúvókája (karbi szívótölcsérében van a légszűrő felől) csak egy picit is nagyobb, máris fulladozás lesz hidegben. 1000 FZR-nél pl. nyáron a gyári 115-ös helyett 120-as lett berakva, máris előállt a jelenség. (pl:Japán belpiacos gépeknél az első dolog amit meg kell változtatni ha behozzák mert az ottani melegre vannak beállítva a gépek és itthon hűvösebb időben használhatatlanok)
szerintem nincs,mert szinkronkor végigpróbáltuk az összes állást,így nem füstöl feketén sem teli gáznál,tökéletesen veszi a lapot,csak a hideget nem szereti,bár nekem egyik karbisom sem szerette
ha valaki szereti a jó kávét,látogasson el a metróba,akcióban vannak a dallmayer kávék(pl.kilimanjaro,crema d'oro,stb) 800 Ft a 200 gramm,a pellinikből is a válogatott szemesek 5000Ft/kg,az illy 500grammos is 3000 Ft
míg az injektorosnak azonnal volt alapjárata,addig a karbisnak kellett 20 perc melegítés,játék a gázzal és még 5 km menet,mire nem fulladt be...ugyebár a szinkron +30 fokban történt,itt meg -2 fok van
Festeni nem, és van rajta sportlégszűrő (fémszál-tömés szita mögött), olajjal átkenve
A szürke izét meg beállítom vészlefúvónak (ha lehet), mert elektromos nyomás kapcsoló lesz rajta.
Olajat azért kérdeztem, nehogy felrobbanjon, mint nálad
Utánanéztem, 6-8bar és 200-300l/p elég egy kis kézi szóróhoz, annyit meg ez lazán tud. 1500W motor van rajta, az jól megy, de valszeg lesz frekiváltó hozzá, és akkor majd 2kW-ot tud 3 fázisról, az elég lesz.
simán elképzelem, hogy a postán kérsz egy 70 ft-os bélyeget, és 55-öt akarsz érte adni.
ok a 13, és kűdöm postával
A postával, apró szócska kimaradt a kérdésembül, de tudom, hogy értetted....
igen. azért írtam 13-at mert annyiért oda is adom.
nem garos már, de neked nem is kezdem feltúrni az egész házat a garpapírért. gondolom elhiszed, hogy nem lesz letiltva.
doboz, tőtő, adatkábel, egykét füzetecske, hedszet, gyári plüsstok, meg a 2G-s micro sd.
így jött a bótba is...
Sajnos nem vagyok lőtávolban így mondtam neki hogy hívja a Yardot, ha meg nekimegy akkor ne sz&rozzon, üsse ahogy tudja. (fizikailag elég ütőképes lenne de a lelke sajnos gyenge ilyesmihez) De közben jött a busz és felszállt.
Mindig mondtam neki hogy had képezzem már ki egy kicsit ilyen helyzetekre de hát beszélhet neki az ember.
ma már nem szabad semmivel sem összehasonlítani, mert lassú, ósdi, de még mindig megjelenik az ziher
ez az, a hardveraproira feltettem. link
itt a teszt link
Kaiser: 9
repnap belépőt beszámítok
quad csere érdekel
A szürke izét meg beállítom vészlefúvónak (ha lehet), mert elektromos nyomás kapcsoló lesz rajta.
Olajat azért kérdeztem, nehogy felrobbanjon, mint nálad
Egy autószerelő műhelyt látott el fénykorában