CMI 1200W-os házi vízművem van ~8 éve, nyáron sokat megy de még mindig semmi baja. (valami 16e ft volt)
-Apámnak is ilyen van, annak a szivattyú lapátkereke megnyekkent mert szárazon ment két napig. (2,6e Ft volt hozzá az új és megy azóta is)
-Van valami nóném 250W-os búvárszivattyúm is, az akciósan ~3e Ft volt semmi gond vele.
Előtte vettem inox 19e Ft-os 600W-os szennyvízszivattyút (tiszta vizet nyomtam vele) ~5xi használat után szimeringes lett és kampó is volt. (egy telet állt a kútban, tavaszra már vége is volt és a gari is lejárt)
-A Bosch fúrógépem szintén ott vettem, nincs vele baj. (12,990 volt 19e helyett)
-T.I.P kisfelxem van, még a praktikerben vettem vagy 15 éve, rengeteget dolgozott és még mindig jó, bár a csapágya már eléggé lóg.
-apámnak Einhell pneumatikus fúró véső kalapácsa van, akkor vette (akciósan 11,990-ért) amikor elkezdték építeni a házat 2004-ben, vésett falat-betont és fúrt rengetegszer, a mai napig ugyanolyan mint új korában.
-vettem egy 24V-os akkus fúrógépet (valamilyen Tools) azt egyszer visszavittem az elején de amit kaptam helyette az is egy kalap sz&r. (ezzel mondjuk átb&sztak)
-apám vett (nekem is) valami nóném készletben szerszámgépeket (Pennyben) na azok is csak dekorációnak jók, dolgozni nem.
Szóval nem mind sz&r ami a Tescoban kapható.
Kaptam egy hajvágó gépet ajándékba 10éve nem az a kínaipiacos 1000-5000ft os ami 1 vágás után kuka. Nem volt még sose szétszedve olajozva, csak a hajat kifújom és havonta 2 azóta is azt használom hibamentesen működik.
az a vicc, hogy csak ide a balkánra hoznak fost.
van englises tecsóból való sarokcsiszolóm . már ránézésre se az itteni tecsós. megy is egy jó ideje már fater dolgozgat, fusizgat vele.
Van egy jóbarátom, veszélyes hulladék telepet üzemeltet (fém- műszaki)
A teszkós selejtek is nála kötnek ki. Van T.I.P. márkájú szerszám, meg kis házivízmű tömegével, meg ilyen olcsó fos DVD jáccó. Egy külön bódé tele ezekkel, egymás közt kisteszkónak hívjuk
Tecskóban nem szabad műszi árut venni
Nálunk a lakatosoknál van egy kis szórókabin, abban egy ~10L-es műanyag vödör méretű dolgokat lehet tisztítani de egy kéthengeres elég komoly méretű kompresszor van hozzá. (persze nem azt használják hanem rá van kötve a levegő hálózatra)
jólesszaz a tecsós kompresszornál biztos többet ér legalábbis élettartamban még akkor is ha már 30 éves abban még van anyag.
víz-olaj leválasztóval jó kis gép lessz az
Én csináltam magamnak egy homokszóró kabint ilyesmi kompresszorral mint neked van, elég gyengécske. Folyamatosan nem lehet használni. De kisebb dolgokat némi türelemmel szépen meg lehet tisztítani...
A kompresszor teste pont ilyen, de a hengerfeje nem. A gugli "IFA kompresszor" keresésre pont ilyeneket ad, mint az enyém. Az adattábla némileg eltérő IFA-é. Túl nagy eltérés nem lehet köztük
Holnap összerakom, kiderül, hogy muzsikál.
jó reggelt
fzr cucc olcsón
valakit érdekel :» Motor alkatrész » Fék, kuplung
-Apámnak is ilyen van, annak a szivattyú lapátkereke megnyekkent mert szárazon ment két napig. (2,6e Ft volt hozzá az új és megy azóta is)
-Van valami nóném 250W-os búvárszivattyúm is, az akciósan ~3e Ft volt semmi gond vele.
Előtte vettem inox 19e Ft-os 600W-os szennyvízszivattyút (tiszta vizet nyomtam vele) ~5xi használat után szimeringes lett és kampó is volt. (egy telet állt a kútban, tavaszra már vége is volt és a gari is lejárt)
-A Bosch fúrógépem szintén ott vettem, nincs vele baj. (12,990 volt 19e helyett)
-T.I.P kisfelxem van, még a praktikerben vettem vagy 15 éve, rengeteget dolgozott és még mindig jó, bár a csapágya már eléggé lóg.
-apámnak Einhell pneumatikus fúró véső kalapácsa van, akkor vette (akciósan 11,990-ért) amikor elkezdték építeni a házat 2004-ben, vésett falat-betont és fúrt rengetegszer, a mai napig ugyanolyan mint új korában.
-vettem egy 24V-os akkus fúrógépet (valamilyen Tools) azt egyszer visszavittem az elején de amit kaptam helyette az is egy kalap sz&r. (ezzel mondjuk átb&sztak)
-apám vett (nekem is) valami nóném készletben szerszámgépeket (Pennyben) na azok is csak dekorációnak jók, dolgozni nem.
Szóval nem mind sz&r ami a Tescoban kapható.
van englises tecsóból való sarokcsiszolóm . már ránézésre se az itteni tecsós. megy is egy jó ideje már
A teszkós selejtek is nála kötnek ki. Van T.I.P. márkájú szerszám, meg kis házivízmű tömegével, meg ilyen olcsó fos DVD jáccó. Egy külön bódé tele ezekkel, egymás közt kisteszkónak hívjuk
Tecskóban nem szabad műszi árut venni
Köszönöm nektek
víz-olaj leválasztóval jó kis gép lessz az
US oldalakon meg csak azokat a cikkszámokat adják amit találtunk.
Kösz
Holnap összerakom, kiderül, hogy muzsikál.