Pontosan úgy ahogy a gépkönyvében le van írva. Most épp inverteres 160A-es cucc van itthon de amennyit használom háát, megtarthattam volna azt is. (ez 6x annyi volt mint amennyiért te vetted )
Nem védem a silány sz&rokat mert én is utálom őket.
Van itthon olyan 6-os menetfúróm (khínai) amiről elsőre leszedte a vágóéleket a munkadarab. (sima acélba nyomtam)
Olyan is van aminek megcsavarodott a szára.
Volt olyan fúrógépem is amivel 2 azaz kettő db 8-as furatot sikerült készítenem és a hajtóművében le is darálta a fogakat. (ezért vettem utána Boscht a Tescoban)
Tudom hogy sok a selejt de nem minden esetben az.
Úgy döntettem ágynak döntöm magam 1 hete alig bírok fent maradni nagyon kész vagyok és lefekszem most
jó éjt gyerekek.
Ábrus eltűnt észrevettétek reggel óta nem jelentkezett csirbi csiribá huss
Hát igen...az a gond, hogy nekem is beszart ez a kompresszor, elvittem felfúratni, új dugó gyűrűk, csapágyak és annyiba került mint egy új kínai cakk pakk tartállyal nyomáskapcsolóval, szirszarral mindennel együtt. Ilyenkor az ember azért egy kicsit elgondolkodik...Én sem használom minden nap csak nagy ritkán arra meg szerintem jó.
Sokkal jobb, mint ez a szintű kínai, mert azok gyártanak jót is.
Gondolj bele: flex 2000 Ft... az nettó bő 1500 Ft, amiben van min. 20% árrés, pár % szállítás, tehát kb. egy jó ezres, vagyis 5 dollár
Szted azért mit lehet gyártani?
2és fél éve gyűröm az agv-t semmi bajom vele nekem mind1 hogy hangos vagy sem mert a plexit úgyse csukom le nem tudok úgy vezetni 200 fölött szoktam csak de azt is azért mert magától lecsapódik
A trafód vagy 5-6 doboz pálcát már megevett.Volt h nyáron világosodáskor bekapcsoltam és sötétedéskor ki.Hibátlan,csak ugye a második pálca folyamatos füstölése után lekapcsol picit,mint új korában
Amire ki lett találva azt már túlteljesítette
Na, nem gondoltam volna, hogy pont te véded a silány xarokat
Erre az esetre lehet azt mondani, hogy neked működő házi vízműved van, nekünk meg statisztikánk
Különben érdekes, hogy nem tönkremegy (illetve de ) hanem ELEVE xar, ahogy kijön a dobozból, vagy 3 napos cserés. Tehát a MEO a hunyó, de erről a vevő nem tud, mert vagy jót kap ki, vagy kicserélik neki, aztán happy lesz.
Én elhoztam a múltkor 3 TIP kisflexet, szemre újszerűek voltak, gondoltam, csinálok 1 jót belőlük. Hát: a csapágyak ELEVE lógnak, kiesnek a csapágyházból, pontatlan az egész (1cm-es vékony facsavarok műanyagba fogja össze mindenütt) a vezeték elszakad a saját súlyától (blankolni alig lehet, olyan vékony) szerelni rémálom. Ki is dobtam.
Van egy AEG 125-ös flexem (40 rugó volt 10 éve) inkább azon cserélgetem a korongot ezután is, az nem lötyög, pedig kapott már rendesen.
Bár az igaz, amit mostanában adnak, mintha xarabb lenne, mint amit 10 éve adtak - lehet, hogy for balkán serie
Az is megérne egy külön posztot, hogy ezeknek az olcsó xaroknak mennyi közük van a ráírt specifikációhoz
Nyáron, nagy melegben mentünk bevásárolni. Ahogy bekanyarodtunk a
Tesco parkolójába, a kormány gömbcsuklója kiugrott. A férjem nagy
nehezen azért beparkolt, mondta, hogy amíg bevásárolok megjavítja a
kocsit. Ahogy visszafelé toltam a bevásárlókocsit, láttam, hogy az
autónk eleje fel van emelve, és alatta fekszik a férjem. Kilóg a kocsi
alól két szőrös lába, és a rövidnadrágjából kikandikál a szerszáma.
Néhány szájtáti meg ott vigyorgott.
Leguggoltam, és egy gyors mozdulattal visszapakoltam a helyére.
Ahogy felálltam, ott láttam állni a férjemet az autó túloldalán.
Hosszúnadrágban!
Rövidnadrágban a szerelő volt. Három öltéssel kellett összevarrni a
homlokát, meglepetésében úgy beverte a fejét az alvázba.
Tanulság: Mindig figyeljünk, mit vesz fel a párunk reggel, és
természetesen emlékezzünk rá, akármilyen meleg van
Nem védem a silány sz&rokat mert én is utálom őket.
Van itthon olyan 6-os menetfúróm (khínai) amiről elsőre leszedte a vágóéleket a munkadarab. (sima acélba nyomtam)
Olyan is van aminek megcsavarodott a szára.
Volt olyan fúrógépem is amivel 2 azaz kettő db 8-as furatot sikerült készítenem és a hajtóművében le is darálta a fogakat. (ezért vettem utána Boscht a Tescoban)
Tudom hogy sok a selejt de nem minden esetben az.
jó éjt gyerekek.
Ábrus eltűnt észrevettétek reggel óta nem jelentkezett
Gondolj bele: flex 2000 Ft... az nettó bő 1500 Ft, amiben van min. 20% árrés, pár % szállítás, tehát kb. egy jó ezres, vagyis 5 dollár
Szted azért mit lehet gyártani?
az az erre!
Kattanj a hirdetésre és ott a hirdető további hirdetéseire
Amire ki lett találva azt már túlteljesítette
Erre az esetre lehet azt mondani, hogy neked működő házi vízműved van, nekünk meg statisztikánk
Különben érdekes, hogy nem tönkremegy (illetve de
Én elhoztam a múltkor 3 TIP kisflexet, szemre újszerűek voltak, gondoltam, csinálok 1 jót belőlük. Hát: a csapágyak ELEVE lógnak, kiesnek a csapágyházból, pontatlan az egész (1cm-es vékony facsavarok műanyagba fogja össze mindenütt) a vezeték elszakad a saját súlyától (blankolni alig lehet, olyan vékony) szerelni rémálom. Ki is dobtam.
Van egy AEG 125-ös flexem (40 rugó volt 10 éve) inkább azon cserélgetem a korongot ezután is, az nem lötyög, pedig kapott már rendesen.
Bár az igaz, amit mostanában adnak, mintha xarabb lenne, mint amit 10 éve adtak - lehet, hogy for balkán serie
Az is megérne egy külön posztot, hogy ezeknek az olcsó xaroknak mennyi közük van a ráírt specifikációhoz
Nyáron, nagy melegben mentünk bevásárolni. Ahogy bekanyarodtunk a
Tesco parkolójába, a kormány gömbcsuklója kiugrott. A férjem nagy
nehezen azért beparkolt, mondta, hogy amíg bevásárolok megjavítja a
kocsit. Ahogy visszafelé toltam a bevásárlókocsit, láttam, hogy az
autónk eleje fel van emelve, és alatta fekszik a férjem. Kilóg a kocsi
alól két szőrös lába, és a rövidnadrágjából kikandikál a szerszáma.
Néhány szájtáti meg ott vigyorgott.
Leguggoltam, és egy gyors mozdulattal visszapakoltam a helyére.
Ahogy felálltam, ott láttam állni a férjemet az autó túloldalán.
Hosszúnadrágban!
Rövidnadrágban a szerelő volt. Három öltéssel kellett összevarrni a
homlokát, meglepetésében úgy beverte a fejét az alvázba.
Tanulság: Mindig figyeljünk, mit vesz fel a párunk reggel, és
természetesen emlékezzünk rá, akármilyen meleg van
Jó lett a feszitő?
Találtam még több fajtát is utólag!