Sok mindentől függ.
Mekkora és milyen a termék (egy postásnak ezt tudnia kell) honnan rendeled, kin keresztül lesz szállítva illetve hogy mekkora köcsög az eladó.
Sziasztok! Kész lett a motor festése, már pakolnám össze de csak most jutott eszembe, hogy nem vettem meg a felső kuplung munkahenger felújító készletet. Pupu tudom régen már írtad nekem, hogy honnan lehet beszerezni. Meg tudnád írni újra? Magyar webshop kellene ha nem baj. Én nem találom... Ki tudom én cserélni? Nem kell hozzá semmi spec szerszám? Fz 750 1991évjárat 2KK-s alváz és motorszám. Előre is köszönök mindent.
Üdv Uraim!Jo de a sulyadónál annyit fzettem a 100000 ft-os ladára mint az ismerősöm az 5 millás sport honda civic-ére,csak igazságosabb hogy nagyobb teljesítmény,nagyobb suly és érték ,több adó!A motorkerékpár meg eleve luxuscikk!
Hamarosan vége a Márciusig tartó Motul akció.
Ha kell cserélned olajad, de még nem vetted meg akkor érdemes most megvenni.
Ezek a márkák vannak még: MOTUL, Valvoline, Repsol, Castrol, JT lánckerekek, HifloFiltro, K&N szűrők és ápoló szerek, DID láncok, Brembo, Ferodo, Ap Racing, NGK, PROX, VERTEX, TwinAir, KMC láncok, Pro-Grip, Renthal, Wössner, Athena, Japán kormánycsapágyok, teleszkópszimeringek stb stb
Email-ben (adatlapon) érdeklődjetek légyszi és írjátok meg, hogy erről a fórumról írtok.
Hello!
Engem meg lehet,hogy a hátsó felni érdekelne. Vagy valami Honda felnid ha lenne az lenne a király! Lényegébe kéne egy hátsó felni ami 17-es és 180-as gumi kell rá!
Maradni kellett volna ami volt mert az talán igazságosabb volt . Mi hány kg annyit fízet ! Mert ugye azzal jöttek ami nehezebb az jobban rongálja az utakat . Most az autora fizetek 5600 at a motorra meg 13700 at és el van irva a forgalmim 10 kw -al kevesebbre .
Mekkora és milyen a termék (egy postásnak ezt tudnia kell) honnan rendeled, kin keresztül lesz szállítva illetve hogy mekkora köcsög az eladó.
Erősen gondolkodom a dolgon de sajnos csak nyár elején lenne lóvém rá
ha már ott jártam,vettem egy akra titán dobot
beszarsz,behugyozol,sírsz geci
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/wat
ch?v...
Hamarosan vége a Márciusig tartó Motul akció.
Ha kell cserélned olajad, de még nem vetted meg akkor érdemes most megvenni.
Ezek a márkák vannak még: MOTUL, Valvoline, Repsol, Castrol, JT lánckerekek, HifloFiltro, K&N szűrők és ápoló szerek, DID láncok, Brembo, Ferodo, Ap Racing, NGK, PROX, VERTEX, TwinAir, KMC láncok, Pro-Grip, Renthal, Wössner, Athena, Japán kormánycsapágyok, teleszkópszimeringek stb stb
Email-ben (adatlapon) érdeklődjetek légyszi és írjátok meg, hogy erről a fórumról írtok.
Köszi Bury
Engem meg lehet,hogy a hátsó felni érdekelne. Vagy valami Honda felnid ha lenne az lenne a király! Lényegébe kéne egy hátsó felni ami 17-es és 180-as gumi kell rá!