Húú. Köszi a gyors választ már majdnem elküldtem az emailt hogy még se kell. Megnyugtattál. Amúgy azt szeretném kérdezni, hogy érdekel e valakit FZR 1000 jobb és bal oldali első féknyereg jó fékbetétekkel. Szerintetek mennyiért lehetne elpasszoln?. Mégse mókolom rá az Fzre. A fék nem játék....
Basszus akkor csöbörből vödörbe estem ,nekem a 750-es 100km-en 1lityi olajat bevágott ha űzve volt,utánna kapott másik blokkot az már viszont a felével beérte
hát az apriliával majdnem így volt:-)
októberben vettem és pár nappal ezelőtt majdnem elvitték,úgyhogy kénytelen voltam emelni az árán,hogy ki tudjam élvezni tavasszal
remélem te is annyi örömöd leled benne,mint mi itt mindannyian
az asszony kérdezte,hogy melyik motoromat szerettem idáig a legjobban,és gondolkodás nélkül rávágtam,hogy az fzr-t...
azt tudnod kell rólam,hogy félévente,évente cserélgetem őket
Az első olajcserémnél úgy meg volt tépve a leeresztőcsavar hogy amikor kitekertem a csavart nagy szenvedések árán az összes menetet kihozta a csavar.. azt hittem felgyújtom... lehetett hegesztetni az alut meg új menetet bele. szívás volt, de biztos lesz is még. Viszont nagyon megszerettem az FZ-t, örülök hogy megvettem.
Köszi! Szerintem megbirkózok vele, bár ennél a motornál mindíg megbukok valamivel... Agyontépett szétnyalt fejű csavarok... Tegnap pl a fém fékcsöveket tettem fel előre és a féknyergen a légtelenítő csavar is teljesen szét volt cseszve, alig tudtam kitekerni...
Nem nagy meló .Fékkart leveszed,ott belül van egy gumiharang azt kiveszed,ha van a javítóba akkor gumiharang akkor ahogy tetszik úgy veszed ki ,alatta van egy kis szorító gyűrű,vagy zégergyűrű,azt kiveszed és utána már csak kihúzod a fékdugattyút,visszaszereléskor kend be vékonyan fékolajjal a gumikat,nem árt ha kifújod kompresszorral a házat is.
Ha valamit kihagytam akkor úgyis pótolják a srácok
Haggyámá most változtatnak meg itt vagy 20 utcanevet amiről eddig se tudtam h hol van.
Amerikánóból meg nem minden nap jut eszembe rendelgetni 1 méteres darabokat
amúgy 3 tankolásonként kellett 1 liter bele(500 km),az vállalható volt
októberben vettem és pár nappal ezelőtt majdnem elvitték,úgyhogy kénytelen voltam emelni az árán,hogy ki tudjam élvezni tavasszal
Cikkszám: OE44AA31 ezt rendeltem. Fékjavítót kellett volna?
h-nissin.html
De az italmondónál az 5/8os felújító jó hozzá van link.
az asszony kérdezte,hogy melyik motoromat szerettem idáig a legjobban,és gondolkodás nélkül rávágtam,hogy az fzr-t...
azt tudnod kell rólam,hogy félévente,évente cserélgetem őket
Ha valamit kihagytam akkor úgyis pótolják a srácok
Amerikánóból meg nem minden nap jut eszembe rendelgetni 1 méteres darabokat