Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húú. Köszi a gyors választ már majdnem elküldtem az emailt hogy még se kell. Megnyugtattál. Amúgy azt szeretném kérdezni, hogy érdekel e valakit FZR 1000 jobb és bal oldali első féknyereg jó fékbetétekkel. Szerintetek mennyiért lehetne elpasszoln?. Mégse mókolom rá az Fzre. A fék nem játék....
nekem 1,5 liter volt a csúcsom 105 km-en
amúgy 3 tankolásonként kellett 1 liter bele(500 km),az vállalható volt
Ja ez az ez a jó
Elvileg ugyan az,de 100%-ig nem vagyok benne biztos, de ha van rá lehetőséged akkor inkább beszélj velük
Basszus akkor csöbörből vödörbe estem ,nekem a 750-es 100km-en 1lityi olajat bevágott ha űzve volt,utánna kapott másik blokkot az már viszont a felével beérte
Rosszat rendeltem akkor? Fékjavítót kellett volna? Írjak nekik, hogy inkább azt küldjék amit te linkeltél be?
a 750est nem ismerem,nekem 1000-es exupom volt,az olaj pusztító
Jól sikerült motorok ezek úgy veszem észre. Remélem én is így fogok válaszolni évek múlva hogy az Fz volt a legjobb.
hát az apriliával majdnem így volt:-)
októberben vettem és pár nappal ezelőtt majdnem elvitték,úgyhogy kénytelen voltam emelni az árán,hogy ki tudjam élvezni tavasszal
És amelyik a téli félévre esik, azzal nem is mész?
Ki lehet deríteni. Ha nincs megadva akkor meg lehet kérdezni az eladót. De van aki nem szállít ide. Mit akarsz venni, linkeld be. Gumizsuzsit?
Francba nem tudom hogy kell belinkelni. Kuplungjavító klt. D=15,8 mm (5/8 inch) NISSIN
Cikkszám: OE44AA31 ezt rendeltem. Fékjavítót kellett volna?
Én ezt rendeltem meg. Szerinted jó? http://italmondo.hu/shop/9-fek... -kuplungjavito-klt.-d=158-mm-5/8-inc
h-nissin.html
Nekem a 2. amerikából lett rendelve mert Magyarországon nem találtam.
De az italmondónál az 5/8os felújító jó hozzá van link.
remélem te is annyi örömöd leled benne,mint mi itt mindannyian
az asszony kérdezte,hogy melyik motoromat szerettem idáig a legjobban,és gondolkodás nélkül rávágtam,hogy az fzr-t...
azt tudnod kell rólam,hogy félévente,évente cserélgetem őket
Az első olajcserémnél úgy meg volt tépve a leeresztőcsavar hogy amikor kitekertem a csavart nagy szenvedések árán az összes menetet kihozta a csavar.. azt hittem felgyújtom... lehetett hegesztetni az alut meg új menetet bele. szívás volt, de biztos lesz is még. Viszont nagyon megszerettem az FZ-t, örülök hogy megvettem.
Ismerem előtte nekem is FZ750 volt,én a féknyereg felfogató csavarokkal szívtam ,de ettől függetlenül jó kis motor volt
Köszi! Szerintem megbirkózok vele, bár ennél a motornál mindíg megbukok valamivel... Agyontépett szétnyalt fejű csavarok... Tegnap pl a fém fékcsöveket tettem fel előre és a féknyergen a légtelenítő csavar is teljesen szét volt cseszve, alig tudtam kitekerni...
Nem nagy meló .Fékkart leveszed,ott belül van egy gumiharang azt kiveszed,ha van a javítóba akkor gumiharang akkor ahogy tetszik úgy veszed ki ,alatta van egy kis szorító gyűrű,vagy zégergyűrű,azt kiveszed és utána már csak kihúzod a fékdugattyút,visszaszereléskor kend be vékonyan fékolajjal a gumikat,nem árt ha kifújod kompresszorral a házat is.
Ha valamit kihagytam akkor úgyis pótolják a srácok
Sziasztok
Igen exup van
Haggyámá most változtatnak meg itt vagy 20 utcanevet amiről eddig se tudtam h hol van.
Amerikánóból meg nem minden nap jut eszembe rendelgetni 1 méteres darabokat
tudom,a te tanácsodra vettem meg ezt