Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy ha nem, akkor is ott kéne körülnézni, a gyújtáshoz semmi köze.
Tehát, ha van benzin, akkor: vagy eldugult a cső, vagy bexart az AC.
Nincs kedvem semmihez sem Még a nézés is nehezemre esik
Sztem is kifogyott a benzin.
Hát öntök bele még benzint, de tartalékon sem volt még, meg hát látszik, hogy azért van még benne. Na mindegy, nagyon remélem, hogy csak ennyi van. Bár azt furcsállom, hogy már akkor is sokáig kattog, amikor gyújtásra adom.
Én megnézném hogy benzincső hová van kötve és azt is hogy honnan folyik a benzin.
Van benne elég benzin? (ugyanis a benzinpumpa kattog mert szeretne benzint szállítani de nincs mit)
Sziasztok! hatalmas problémával kerültem szembe. ma délelőtt be akartam indítani kicsit a motorom, h járjon kicsit, de nem akart beröffenni, mondom biztos az akku, ezért kivettem, feltöltöttem, most délután visszaraktam. indítózás szívató nélkül, 1 mp-re beindul, majd leáll. szívatót ráadom, indul faszán, de 2 perc után nem akar felpörögni a motor, meg olyan szokatlanul halk alapjáraton. szívató visszatol, erre leáll. mondom tuti nincs benya, de volt benne. áttekertem a csapot onra, erre elkezdett szószerint a blokk oldalán folyni le a benya a lábtartó alá. csap vissza tartalékra, folyás eláll. a srác akitől vettem, azt mondta, h sosem állítgatja a csapot( lehet átvert ). vélemények, h mi lehet a probléma?
Sziasztok! Van egy 400-as FZR-em és ezzel együtt egy kis gond is. Mentem vele és menet közben elment a gyújtás. Félreálltam, levettem gyújtásról, majd ráadtam ismét, és ilyen kattogó hangja van de vagy 6-7 mp-ig. Eddig is volt kb. 1 mp-ig (gondolom a relé az). Aztán mikor indítom, akkor ugyan beindul egy 2 mp-re de ott közben nem lehet neki gázt húzni és le is áll, ezután még vagy 5 mp-ig kattog valami. (Leállás után soha nem volt meg ez a kattogás, csak most). Nem tudnátok megmondani, hogy mi baja lehet? Köszi előre is. :)
Meséjj, Pestám, mi ez a depresszió? Jön a tavasz...

Lassan lesz olyan idő, hogy elkezdem szétszedni minden motoromat (1ik a fiamé, azon kis munka van, csak a blokkot kell arrébb tenni benne)
A FZR meg telószerelésre készül, elöl-hátul.
Én sem mentem sehová sem 8 fok van de csalóka az idő nagyon . Meg aztán semmihez sincs kedvem
Itt 10 fok van és süt a nap.
Nem, de lehetne. (tudom, nincs is motorom)
Itt kertelőkészítés van.
Itt kinézve tiszta tavasz! csak sajna 3 fok van
mindenki motorozik?
Na du. jövök.
Megyek zsugázni 12/h ig
Összehozunk idén egy jó találkozót majd.
Valahol középuton ,vagy egy jó szalonna sűtés valahol
OK Feribácsi.
Oké, előtte csörögj meg ,mert a csavargom!
Ezeken mindig jókat röhögök.

Kéne 1 fzr motorost csinálni
Tudom Feribá kb 2 hét múlva megyünk arra és akkor beugrunk ígérem
Hali

A fenébe
A gyerek lapjával léptem be .

Ez érdekes:

http://youtu.be/hnXB8Ntp0BE
Hali gali
Ez nem volt szép ha erre jártatok és nem néztetek be!
reggeltet