Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

agyon nyomtam, a végén már fogóval. remélem eléggé bent van a kiszerelt trafókhoz képest a pöcke mint az új. a régiek nem csillogtak olyan ezüstösen
ilyene volt faternak. VL800 suzuki. nagyon klassz, 165-t simán ment szélvédővel, dobozokkal, kanyarodik is, kényelmes is
Így viszont ha te raktad bele a kábeleket akkor baromi erősen nyomd bele őket hogy tutira rámenjenek az érintkező tüskére! (nehogy csak épp odaérjen és áthúzgáljon mert szétég a belseje)
egy ilyenből a kawasakit elfogadnám poénból. megy is, méret is van.
Ezzel is jól járna egy magadfajta benga állat ha kissé megfaragná az árat.
a pan simán eleji az elejét
ezek azok a trafók. nem akartam az egykétéves kábelt lecserélni egy 20évesre
Remélem meglátjuk.
És ezek milyen trafók? (hol van belőlük a gyertyakábel?)
ennyire becsomizva küldték. halllod, volt rajta vagy 10 méter fólia
az a honda nagyonnagyon zsír állapotban van, ráadásul a futáshoz, állapothoz képest az ár rettentő jó plána oylan törpéknek mint te, még királyabb, nekem sajna nem fér el a térdem azt imádnád
újra megy az fzr
Úúúú de szép a Honda!
Egy órája feltolta ide a képesmotorra is. Úgyhogy eladó
Lehet, megpróbálom a Gab féle móccert, és 80
ez még nem poweres, 1el kevesebb hiba, és nekem elég az az 50 ló is nagy kár, hogy nincs dekli, mert ott a gyújtás van, egy kis víz, és vége 5letem sincs, honnan lehetne rá szerezni, talán oldtimer börzén
Mondtam, hogy kínai az ócóér, az már új korában eleve kottyan pár tizedet, úgy hogy ponjó
Laci itt van neked egy jó KTM.
Igen, ugyan az a méret, csak a golyós nem tud mozogni axiálisan.
20-as tengelyre megy,52-es külső átmérővel.
Lehet, hogy ideiglenesen golyósat kellene betennem...Azt még nem is néztem, hogy van-e nekem itthon.
Szép jó napot mindenkinek!
Igazi szerelő idő van!
És persze a hétvégén megzsarolom a BMW-s embert is a PánEuval.