Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt
Egyébként eredetileg nem neked gondoltam venni.
A pan az első csak nem jól írtam. (de úgyis tudod)
Boxerek is vannak a listán de azokat nem részleteztem K
és van még pan csak az baromi messze van és 900-ért akarja adni ami (felháborító)
Azt hittem, a Pan lesz elöl...
Tudod, én béjemvés vagyok de ez esetben, hát nem is tudom.
Ha BMW, akkor vagy boxer, vagy K1300, de ez a hosszmotoros ez nem mozgat meg anyira.
Kell hozzá egy aláírt kitöltött adásvételi hogy felmondjam. (neked meg egy érvényes megkötött aznaptól)
Motort veszel? Milyet?
vidd (jó)
Papa jövőhéten lehet motort veszek és addigra kéne a biztosítás a Fréziről.
Nekem egy cr500 SM sugározna... ahhoz ember kéne. (de egy nagy Berg is megméri az embert )
Frankón ment a motorka. Kicsit tompának érzem a féket még, de ugyanolyan király, mint mikor utoljára egy hónapja eltettem télire.
nekem is hiányzol drága barátom,tudod,hogy mi vagyunk itt a különcök:)
Én azt hittem hogy az sugárzott hogy: toljál
Nem az én dolgom.
Én ilyesmit nem akartam írni mert az lett volna belőle hogy kötözködöm.
Az volt a jobbik választás.
Naná hogy sugárzott azt hogy rakj rendbe mert csúszott volt és idom se volt rajta
(De Àbrusnak egy szót se)

Azért akàrki akàrmit mond a busàròl, tegnap voltunk bigbàjkba és pont ott àllt egy... hàt... csak sugàroz magàbòl valamit az a gép...

Persze ha újrakezdhetném...
Akkor is ezt a bordó 500ast venném meg
légszűrőházba valót,mert a hengerenkéntihez meg kellett volna oldani a hideg levegő vezetést,valamint nagyon drágán vettem USA Aprilia Racing légszűrőházat
Köszönöm FZR Lady!
Azért hiànyzol innen
Szerintem.
De azt kéne ami hozzá való. (tisztító folyadékot és az "olajat" is)
A bármilyen párezer FT-os utángyártott dróthálókra rá lehet kenni bármit (úgyis csak annyit ér mint a sűrűbb szúnyogháló) de egy K&N-re én csak azt tenném ami hozzá van.
(a légszűrőházba valót vetted vagy a hengerenkénti "nyitottat"?)
Semmilyet? (a papírt nem szoktuk)