Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most hirtelen megnéztem hogy jót linkeltem-e, szóval a GSX-F nem egészen ilyen. (ismerem de olyan nem kell)
N 304-es csapágy kellene nekem, használt is jó. Valakinek elfekvőben a sublót mélyén?
Ez szép. Vedd meg.
Pont ilyen, csak nincs rajta doboz.. oil, levegős......
Jelenleg ez az összehasonlítási alap. Valami ilyesmi kellene.
Nem is lenne rossz csak enduróilag még mindig lábleérési problémáim vannak.Teljesidomos R1100RT-ket nézegettem, meg K1100RT-ket.
Tudok egy sutyuki gsx750f-et,,, patent állapotban. Szerelni tuti nem kell. Tamás árulja. Még a régebbi, nem a kerekes lámpás. 280. De gyönyörű hang, festés, minden.
Mondjuk arra kissé kevesebben mozognak mostanában.
Ez kicsit lepukkant, de szépen rendbe lehetne tenni...És ha a km valós akkor nem lehet rossz.
Találtam egy régebbi Pan hirdetést Szfváron. Írtam neki hogy megvan-e még a cucc vagy csak fent felejtette a hirdetést, ha megvan még neki akkor ráuszítom gabot hogy menjen oda két térkővel és pontosítsa vele a vételárat. (mind a ketten jól járunk )
Jó éjt Urak!
A kisház is így működödt. Egy hét sem telt el,és hívtak.
Hát szólj nekik,hogy sokat kérnek. Ha el akarják adni,akkor engedjenek belőle. Tedd meg az ajánlatod,add meg a számod,és várj. Meglásd pár nap múlva majd Ők fognak keresni.
Hetek óta túrom a hirdetéseket. Mindegyiknek amit néztem csak 150-200e-rell kéne olcsóbbnak lennie hogy azt mondjam rá: oké megyek. Erre mi van?
Az összes ilyen úgy kapaszkodik az 1M-ba vagy picit alá mintha az élete függne tőle. Találtam egyet (pár napja már felhívtam és hajlik az ésszerűségre) amit már ősz óta nézegetek és ehhez mérek mindent de egyik sem vállalkozik rá hogy árban megverje. Megjelent a napokban egy pár R1100 RT de mindegyik 1M vagy kicsivel felette van.
A Pan Europák is 900e körül hajlandóak indulni,még véletlenül sem jutna eszükbe hogy én ezt sokallom.
Túramotor kell.
Újabbat szeretne.
ebből fzr lesz
Hát szar keresgélni,az biztos. A legjöbbat szeretné az ember,van elképzelés,de nagyon ritka esetben egyezik amit elképzeltél magadnak. Többnyire pár százezerrel feljebb találnál olyat.
Már szétmegy a fejem ettől a qrva motorkeresgéléstől.
Hát én tőle biztos nem vennék! Baromi sunyin néz.
csini cicuskák
Innen meg nem mondom h metál volt -e

Suzuki gsf 750 volt,ha a grafitmetálra gondolsz.
Hú, de mérges az a macska, mindjárt támad.