Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan én is hajlok arra, hogy te sem tudod (vagy csak nem mondod) mit szeretnél, hanem a bomba vételre vársz, egy adott körön belül... vagy egy újabb gódvingre
Vagy már nem is annyira érdekel az egész ill. más a prior.
Szegény öreg: nem ugy mint én . Inkább átalakitom magamnak a méretemre.
Nem kell, tudom hogy te az ilyesmit szereted. (voltam én is fiatal )
Mondjuk én nem alakítanám sehova, jó lenne úgy is ahogy gyárilag kijött.
akkor én kérek elnézést
hali gali mindnkinek .
Letelt a nap.
Egy havernak itt az van, 180cm/120kg. Átalakította, az ülést (meg a seggét) lentebb rakta, kb. térd felett van nekem valamivel de egész jól néz ki - már akinek ez bejövős.
Ő megjárta alpokat-erdélyt már többx vele.
Sőt, ezen konkrétan a múlt pénteken ültem. (majd elmosolyodtam és leszálltam)
ebben igazad van...de,ha te ültél vfr-en és azt mondod,hogy nem kényelmes és túrás,akkor tényleg vegyél valami honda shadow féle gyönyörűíséget,bőrszíjakkal,bőrtáskákkal
Akkor intrúdert vennék. (de az meg 1,2M alatt nincs hogy rohadna meg )
De ültem és mentem is vele.(majdnem volt is) Nagyon jó gép de ezek szerint akkor te még nem ültél BMW-n.
Pocak, mit tettél velem? Nem bíííírok rádhajolni!
a kedvemért tedd meg,hogy elmész egy közeli kereskedésbe,és ráülsz!
Egyébként hogyne tudnám. Kényelmes túragépet minél olcsóbban.
akkor te nem ültél még vfr-en
nagyon kényelmes túrás a testhelyzet rajta,most komolyan mondom...
Nézd meg az RT BMW-k kormányát és az üléshelyzetet.(majd emlékezz a Goldwingére) Most nézd meg a VFR-ét. (igen, kényelmes-tohonya nyugdíjas vagyok aki már nem akar ráhajolni semmire )
Mibe kellene?
szerintem te sem tudod mit akarsz...most a vfr-el mi bajod van?
Látszik hogy még csak egyszer találkoztunk.
amúgy te is tudod a szíved mélyén,hogy ezt kellene megvenned,nem tökölve,mert ráugrik más...
ideális motor,v4,kényelmes két személynek is,jól dobozolható(és olcsón)
Kandúrom!Én vagyok az igazi,ha elviszel egy körre biztos belémszeretsz!
Ez nálam baromi fiatalnak számít. (már-már újnak)
Ezt meg láttam de még mindig nem ér le a lábam rendesen. (ezért esett ki a varadéró is)
vágd földhöz azt a kurva perselyt,aztán vegyél egy fiatalabb motort,ne egy ilyen őskövületet
Ábrus apu kérlek vigyél magaddal haza!légysz-légyszi!
Némi árkorrekcióra hajlik a srác és nem is kereskedő, magának hozta ~4 éve. (jó, én is ezt kérdeztem mondta hogy csúnya dolog de áttette a robogó rendszámát ha menni akart vele)
Egy akksi kell bele mert már elég gyengén tartja meg a töltést de ennyi az egész. (vagy vesz bele vagy elengedi az árból)
Úgy volt hogy hétvégén megyek tárgyalni de mivel dolgozom így csak kedden tudok.