Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

13" ba széles gumi nem nagyon van. 185 a legszélesebb általános méret.
még csak nem is hallottam ilyen méretről
nincs valami váltója,ami olcsóbbá tenné?
Nekem is kellene a Caprira 4 új gumi. Még nem kezdtem el nézelődni, de attól tartok nem lesz egyszerű. 205/60 R13 Gumis haverom felkészített egy pár éve, hogy szopás lesz....
Kicsit csodálkoztam is de gondoltam, piacra mén a verda

Igen, ez nem csak papíron sok LE-s, ez kapja a terhelést. A 205-össel állandóan beszólt a kipörgés gátló, ez a gyári méret. Most utóbb 225 volt rajta, ezzel már betapad.
lekapta az 1.8 dízel a hátsó gumikat?
darabonként 30ezer...egyem a szívedet drága lacika
jamegjómánneked Ebéd? Csaj elment reggel műkörmöshöz.. Tegnap volt fodrásznál. Vagy 15 pénz megint kiesett a zsebembű
De legalább ebédet se főz, mert nincs itthon
pedig nemszabad keverni. Tegnap én is ittam borot kólával, mert olyan pusztalat rossz volt
Szasssz Tom épp benéztem... mingyá ebéd.

Nem, szerencsére, másnapra mindig kiheverem... az a baj, hogy az Unicumosok is kint voltak, meg konyak és pálesz is volt, és ugye ha már ott a Zemberfija pezsgőztünk először, arra pár tömény, majd a fehér, a vörösig most nem jutottunk el.
Ez volt az jó volt, csak a végére mindig alig emléxem...
Mailt láttam, intézem, de válaszolni megen nem tudok, mert nem tudom a jelszóm be kell mennem az upchez 7főn.
fájmég a buksi Lacibáttya?
Vazzeg, képes volnál olyan gumit felrakni egy 200LE autóra, amiből 4db 30 rugó szereléssel?*
Ja, hogy az asszonynak lesz mért nem válsz el inkább?

*az max. 4mm, pár1000km után azzal Ausztriába már nem kell menni... vagy csak eladásra kell?

Én idénre veszek 2db hátsót, mert azt megette Continental PremiumContact 5, 30/db, de erre az autóra nem kell többet akkor gumit vennem.
Nincs is gumis haverom!
Megkérdezem én is a gumis haveromat.
köszi neked is!
köszi!
Megkérdem én is gumis haveromat hétfőn....
"én csúnyán szoktam kigyorsítani"
Sziasztok!
pedig nem is hirtelen gázzal mentem. mondom, még csodálkoztam is. dehát, ha így, akkor így. Nem ellenkezem
Lehet lesz jövő héten, jó minőségű ócsóé... Ha tud várni.....
Hej fiatalok!
Kipróbálod?