Nekem is kellene a Caprira 4 új gumi. Még nem kezdtem el nézelődni, de attól tartok nem lesz egyszerű. 205/60 R13 Gumis haverom felkészített egy pár éve, hogy szopás lesz....
Kicsit csodálkoztam is de gondoltam, piacra mén a verda
Igen, ez nem csak papíron sok LE-s, ez kapja a terhelést. A 205-össel állandóan beszólt a kipörgés gátló, ez a gyári méret. Most utóbb 225 volt rajta, ezzel már betapad.
jamegjómánneked Ebéd? Csaj elment reggel műkörmöshöz.. Tegnap volt fodrásznál. Vagy 15 pénz megint kiesett a zsebembű
De legalább ebédet se főz, mert nincs itthon
Nem, szerencsére, másnapra mindig kiheverem... az a baj, hogy az Unicumosok is kint voltak, meg konyak és pálesz is volt, és ugye ha már ott a Zemberfija pezsgőztünk először, arra pár tömény, majd a fehér, a vörösig most nem jutottunk el. Ez volt az jó volt, csak a végére mindig alig emléxem...
Mailt láttam, intézem, de válaszolni megen nem tudok, mert nem tudom a jelszóm be kell mennem az upchez 7főn.
nincs valami váltója,ami olcsóbbá tenné?
Igen, ez nem csak papíron sok LE-s, ez kapja a terhelést. A 205-össel állandóan beszólt a kipörgés gátló, ez a gyári méret. Most utóbb 225 volt rajta, ezzel már betapad.
De legalább ebédet se főz, mert nincs itthon
Nem, szerencsére, másnapra mindig kiheverem... az a baj, hogy az Unicumosok is kint voltak, meg konyak és pálesz is volt, és ugye ha már ott a Zemberfija
Ez volt az jó volt, csak a végére mindig alig emléxem...
Mailt láttam, intézem, de válaszolni megen nem tudok, mert nem tudom a jelszóm
Ja, hogy az asszonynak lesz
*az max. 4mm, pár1000km után azzal Ausztriába már nem kell menni... vagy csak eladásra kell?
Én idénre veszek 2db hátsót, mert azt megette
Sziasztok!