Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos ennél már láttam jobbat is de éppen most seregeim hadban állnak ezzel, azt írta a srác hogy hétvégén jönnek megnézni és ha megmarad akkor szól.
link
Tudom csak itt felajánlja lehetőségnek a mélyhornyos golyóst is és asszem nekem csak olyan lesz itthon. (később megnézem)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_1200_bandit-6671707
Köszi! Hengergörgős kellene, hogy axiálisan tudjon picit mozogni...A belső gyűrűben ülnek a görgők, a külső gyűrű sima. De szám alapján megmutatja az ábra.
Thomas bodottá
ezt meg hogy?
Lealkudsz belőle 51000-et,és máris millió alatt van az ára! .
Na ez egy részletes hirdetés. (jó, én látom hogy egy 750-es sádou és nem,nem akarom megvenni )
Próbálom fogni hogy mit tervezel de egyelőre kevés sikerrel.
Megnézem, lehet hogy van a használtak között jó. Ami neked van benne az hengergörgős vagy mély-hornyú golyós?
de te egy BMW RT-t akarsz Hát mit nem értesz?
de ha belegondolsz, neked lassan az utolsó motor lesz. akkor már
fú, nagyon remélem, h jó lesz
Nincs. 4eFt a legolcsóbb.
csapágybót? kínaiban biztos van 400Ft-ért...
Akkor mégiscsak az van, hogy nem érzed ELÉGGÉ, hogy neked ennyiért is kell motor, mivel olcsóbbakat vettél eddig - és ezért nincs már meg... de sztem ezzel semmi gond nincs.

Én így vagyok most erősítővel: évek óta szeretnék, meg is tudnám venni, de igazából meg sajnálok rá annyit, mert nem kell... ibéjen most is fut 2 jó vétel, bár megy fel az ára
Hát, ja. Egyelőre még nem akarok újat venni mert csak provizóre rakom össze, de ami benne van az annyira darabosan szorul, hogy rossz ránézni.
Mentem éjszakára.
Nem olcsó azt látom.
R 25 hajtásba...
Még annyit: most hétvégére össze tudunk karmolni ~1M Ft-ot ha nagyon kell, mert csak a felét fizették ki a Hondának és van még egy halom kintlévőség is. Eddig nem volt elég lé megvenni bármit is, hiába láttam egy kazal jó ajánlatot. De őszintén szólva eléggé nehezemre esik kiadni ennyi lét motorra. (nem szoktam én ilyet csinálni)
Remélem nem érti félre senki hogy anyagiakról írok (nem is szoktam) nincs mögötte semmilyen hátsó szándék.
Hogy nem tudnám hogy mit akarok?
A Goldwing kiesik mert az irdatlan drága. Tegnapelőtt volt fent egy 1,5-ös 1,1M-ért. (aznap jelent meg) mikor megláttam már fogtam is a telefont és hívtam, közölte hogy épp itt vannak és viszik.
Egyébként kedden megyünk Pestre megnézni a K1100-ast. (előbb sajnos nem tudok)