Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kész akkor elmegyek megnézem,legalább megjáratom a mocit
Ó dehogy. Ez még csak annyit jelent hogy a túramotor már megvan.
asszem rendelek egy kisebb adagot míg rá nem jönnek hogy csúnyán elírták azt árát
akkor vége az álmatlan honapoknak...
Ilyenre.
Igen, ott csinálják ahol megvetted a Frézit.
Talán a jövő héten bejelentik vizsgára és egy-két héten belül forgalomba is helyeződik.
Ábri ilyenre gondoltál?
link
Munkatársad csinálja a forgalomba helyezést?
Nem gondolnám,hogy többet mennék a mocival,mint eddig,ha nem lenne az Omega. Sztem többet járnék bringával.
Egy ilyen érdekelne:: valakinek?
Nem engedi eladni az Omit. Nagyon jó autó,olcsóért megy,nagy,kényelmes. Marad.
A kínai kici óccó árakkal itt nem tudod felvenni a versenyt.
Viszont van egy kerek tokos Ledes félkészen,olyan ami nekem is van fenn,az megoldható neked kici óccón. .
Ja! Visszatérve a bringaversenyre,nézem a Katalán kört. Tegnapelőtt volt a Királyetup Martin szépen oldotta meg,szökött,győzött.

Sajna elég sűrű a progi,meló,meg tanulni is kell,mert szombaton vizsgázok GKI vizsga!

Meg futok is,és a hétvégéken a kisházat,és a környékét rakjuk rendbe,tűzrakó épül,féltető az udvarba.stb....
És azt még nem mondta hogy add el az Omegát?Neki már úgyis van kocsija,és akkor használni fogod a mocit.
Jó választás!

Grat hozzá!

A Vicusnak mutattam melyik kettőt nézted ki.Ő nő létére is minden gondolpodás nélkül azt mondta,GTR-t fogja megvenni ha esze van,és persze minden rendben van vele. Ezt most komolyan mondom.
Hiába! Nagy kincs a Vicus.

Mondjuk nekem még nem mondta,hogy vegyél már egy GTS-t!

Sajnos.
Tudom
Na mind 1 majd 1x elmondom
Nem.
Hát, nem igazán értem hogy ez mire vonatkozik.
Mondjuk úgy hogy pici kezek napi két szelet kenyérért megcsinálják valahol Kínában?