Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pesten van 1 autós bolt ahol lehet kapni 35W izzókat megkeresem ha kell valakinek.
Hali
Ráadásul nekem 2x80x65 izzóim voltak!
Lecsréltem 55x60 jobb lett.
Hi

Megvan minden, amiért Pestre jöttem A fényképező meg objektív a lányomnak, helicoil menetjavító nekem (én barom, csak 6-ost vettem, 2000 Ft)
Parkoló is elintézve, hajnalban irány Eindhoven Ma még leszek, holnap reptéren wifin talán.
És azt tudtad hogy a két első lámpa együtt csak 2x35W-os izzóval használandó? (gyárilag)
A 2x55/60 Watt már jóval több mint ez.
Hali
Ugyan ugy járok én is , a két bekötött lámpával ha lassan -kicsit araszolgatokk :hamar lemerűl .megoldás amit mondasz: nagyobb teljesítmányű töltés
500-as ETZ blokk. Ábrus, ebből kellene egy jó kis túramotort kreálni...
Ez tiszta Szentirmai Nandi
Jó leépült
Ki látható a képen? A győztes kap 1 esős napot.
Jó éjt
akkor azt
Az, hogy rohadna meg! Nembaj holnapra már némi napsütést ír. (max. holnap megyek. Ilyenkor más se megy )
szép,motorvásárlós idő a mai
Csak desztillált vizet! Savat ne.
Budapestet kerülni reggel és délután 4 től
Savat nehogy tegyél bele!
Hát pedig mingyá végighajtok rajta a Népligettől majd' az Árpád hídig remélem, akkor már tiszta lesz, bár az esős időben mindig xopás van.
Hungáriát kerülni reggel és délután 4 től
Mingyá indulok fel Butapestre, megnézem az a dugót bár ótóval tényleg elő szokott fordulni
megnézem milyen fogyasztókat tudok ledesekre cserélni és akkor jobb lesz majd talán az áram felhasználási arány mindjárt kiszedem az aksit felsavazom 1 kissit van még itthon hátha segít 1 kicsit
Ádi még mindig nem ért ide a postás a borítékkal.