Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PUPU te hol szoktad átgumiztatni Bélát?nem tudsz valami helyet a közelbe ahol átgumizzák ugy hogy ki -be szerelika kereket?
sziasztok!
ok.érdeklödök.szerinted esztergálni?
Akkor az 1000 exup tengő is jó bele ha akad valakinek
ok.megmèrtem.20mm-er, ahossza 350mm duván mertvágval lett ès a vágást rászámoltam.elöreis kösz.
Más nem kell. Án mérnék tengelyátmérőt és megkérdezném van e valakinek itt bontva. Pl Feribá.....
kösz,pontmost találtam meg énis.amugy tökjó,rajzok.
és ittvan a másikfele.
oks, köszi
Nekem van egy eladó. Meló után teszek fel képet róla.
Ez segít valamit?
szerintem ezis kettö csakamikor megszorult a csapágy,ezekis összegyógyultak,meg kocogtatom.jaés a konzol után porvédö ,csapágy és kész.?szerinted,esztergáltatni érdemes tengelyt?
Nem kell plussz, elég ami a konzolon van, de nekem az 2 különálló darab
Csak az a baj ,hogy neten találtam meg a púpot , írtam a gyereknek de még nem írt vissza :/ Azért köszönöm a választ :)
Szerintem az ezresé szélesebb,de kérd meg az eladót hogy mérje meg,és te is,így gyorsan összehasonlítható.
Sziasztok ! egy 600-as FZR üléspúpja felfér egy 1000-res ülésére ?
üdv,a tengely kijött,3 darabban. .1 kérdés,a fékkonzól,és a kerékcsapáty közé kellmég 1 távtartó, vagy ami rajtavan a konzolon arra gondoltál,nálam igyvolt,ahogyan a képenvan.mert elötte nemén raktam össze.
Köszönöm a gyors választ!
Ha a 400-ra akarsz 600-as idomokat,az még a jobbik eset.A 600-nak szélesebb a blokkja meg a váza,így az idomai is,valószínű rá lehet barkácsolni a 400-ra,legfeljebb itt-ott lefaragsz belőle.Fordítva már nemigen megy,mert a kisebb 400-as idomok már nemigen mennek fel a nagyobb 600-ra.De azért gondold át,és méricskélj előtte.
valakinek a mamiis biztos.nekem inkább a moci tünik hozzám tartózonak.
kösz.sikerült,kijött 3- fele kelett vágnom.fürèsszel. 1,5 óra csèpelès után.ja ès a jobb kezemre vagy 3*râkurtam kajakbol.
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a Yamaha FZR ( 2 körlámpás ) 400-as és 600-as idomok között? A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok
Gondoltam irok ide hátha valakit érdekel. Vannak jo minöségü Carlofon márkályú kenöanyagaim
Nevezetesen lánckenö,zsir.szilikon és féktisztitó szprék
Amenyiben valakinek kell 1000 ft\darab áron tudom adni öket
Postázom is!
olyan nincs, h suzuki laser tgb. TGB laser van. a tgb taiwani gyártó, nemrég még biztos volt képviselete itt is, sztem most is van valami.
Ábrus állatkertbe jártam ma is