Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

juj futás meló, itt se lett volna szabad lennem
Én nem vagyok pesti
Fent van itt a fejlécben is már két napja, de ez sajna csak a pestieket érinti, mert én pl. nem tudok felmotorozni 150 km-ről 5 fokban
Szerencsére csak átlibbenek a motoros bőrruhámba és körözök a Bélussal 1-2-3 tiltáson és lapoljuk a drágát majd
Ingyen motorozás a Hungaroringen
http://www.motorrevu.hu/index.php
Szép jó napot ,mindenkinek!
Ismerős Feliciát vett pár éve,annak is azt mondta az eladó hogy olajak meg vezérműszíj cserélve.Aztán mikor elmentünk Csabára lecsófesztiválra,a város előtt már nem tudta ötödikbe tenni a váltót.Elvergődtünk a város szélén álló benzinkúthoz,ott derült ki hogy a váltóban nincs(!)olaj.Jó kis átverés volt,szerencsére két liter olajjal megúszta.
castrol actevo 10-40.
Nem szóltam semmit tovább olvastam a többi hszt is . Az a tapasztalatom az összes szerelővel ha bármit megcsináltatok velük mindig át kell nézni utána az autót/vagy motort stekereket visszadugdosni meg ilyenek . Octáviát amikor megvettem a kereskedő mondta , h egy pesti szerelő kuplungozta meg csak egy két aprósággót kellett utána javítani ( féltengelyeket meghúzni , olajat tenni a váltóba ) a kuplung amit állítólag cserélt az kétezer kilométer múlva nálam elkopott akkor nem mosolyogtam !Még a fülemben cseng a dumája a kupecnek , h a kuplungra garit ad mert új ! "Na ezzel pont átvágtak "!De a pozitívum az volt amihez nem nyúlt a fickó az tökéletesen működött ! a gari miatt nem mentem vissza mert egy ilyen szerelő inkább ne nyúljon hozzá , hogy Rohadna le a keze az ilyennek !Egy szerencsém volt ,h nem ország másik végéből hoztam az autót és az autópályán nem döglött meg a váltó meg én sem .
Volt indítva a télen ? az állás nem tesz jót ....pikk pakk lerakodik a adalék anyag a karbiban és akkor szopat rendesen
Még nem volt időm foglalkozni vele , talán holnap vagy szombaton ..... de nem leszek vele előrébb mert vinni kell hegesztetni az meg csak hétfőn leghamarabb . Válaszoljak a kérdésre elég lesz tuti ! A maradékot vissza adom !
nem...valami lehet szarul van összerakva
az fzr-be 20w-50-es kell,nem hiszem,hogy ez lenne a baj...
Nem túl bonyolult. Ha te szeded szét össze is tudod rakni, ha elakadsz segítünk.
jó mára eleget idegeskedtem elmegyek aludni.

jó éjt skacok!
de én meg nem értek hozzá.
Csináld magad!
kapd béééééééééé!
de igen... azért vittem oda mert megbíztam a tulajba hisz eddig is ők csinálták a dolgokat és nem volt gond.de ha kiderül hogy bennük sem lehet akkor ki a f.szomhoz vigyem?
Bammeg téged ugy át lehet ejteni
eddig a veszprémi Tatay motornál volt szerelő és állítólag ügyes is!
Ugye nem gondolod komolyan
Meggylekvárral van töltve.
de gondolom hogy megcsinálta...