Ismerős Feliciát vett pár éve,annak is azt mondta az eladó hogy olajak meg vezérműszíj cserélve.Aztán mikor elmentünk Csabára lecsófesztiválra,a város előtt már nem tudta ötödikbe tenni a váltót.Elvergődtünk a város szélén álló benzinkúthoz,ott derült ki hogy a váltóban nincs(!)olaj.Jó kis átverés volt,szerencsére két liter olajjal megúszta.
Nem szóltam semmit tovább olvastam a többi hszt is . Az a tapasztalatom az összes szerelővel ha bármit megcsináltatok velük mindig át kell nézni utána az autót/vagy motort stekereket visszadugdosni meg ilyenek . Octáviát amikor megvettem a kereskedő mondta , h egy pesti szerelő kuplungozta meg csak egy két aprósággót kellett utána javítani ( féltengelyeket meghúzni , olajat tenni a váltóba ) a kuplung amit állítólag cserélt az kétezer kilométer múlva nálam elkopott akkor nem mosolyogtam !Még a fülemben cseng a dumája a kupecnek , h a kuplungra garit ad mert új ! "Na ezzel pont átvágtak "!De a pozitívum az volt amihez nem nyúlt a fickó az tökéletesen működött ! a gari miatt nem mentem vissza mert egy ilyen szerelő inkább ne nyúljon hozzá , hogy Rohadna le a keze az ilyennek !Egy szerencsém volt ,h nem ország másik végéből hoztam az autót és az autópályán nem döglött meg a váltó meg én sem .
Még nem volt időm foglalkozni vele , talán holnap vagy szombaton ..... de nem leszek vele előrébb mert vinni kell hegesztetni az meg csak hétfőn leghamarabb . Válaszoljak a kérdésre elég lesz tuti ! A maradékot vissza adom !
de igen... azért vittem oda mert megbíztam a tulajba hisz eddig is ők csinálták a dolgokat és nem volt gond.de ha kiderül hogy bennük sem lehet akkor ki a f.szomhoz vigyem?
http://www.motorrevu.hu/index.php
jó éjt skacok!