Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Venni kellene egy párat a CSAPATNAK!
Hali gali mindenkinek!
Pupu
A külső méret 27 / mm
Nem voltam szombat estétől itthon,most érkeztem és nézem a fórumot!
Az patent,de a gálya az már nem annyira... Tököl milyen volt?
Tököl gyorsulási és meló.
BT21ről vélemény?
Merre jártatok hétvégén?
Halihó
Hali mindenkinek!
fzr 250-hez való légszűrő? redbaronban van, vagy pécsett.
Sziasztok! Milyen tipusú légszűrő kell egy yamaha fz 250 phazer motorba? FZR 250 el megegyezik! Segítsetek nekem légyszi!
Szerintem Fegyával vedd fel a kapcsolatot, ott lakik a szomszédodban és biztos tud segíteni.
mizu arcok? ma már annyira jó idő volt, hogy elő sem szedtem a motort, inkább kocsival mentem...
Nem felpuhult hanem felkeményedett és törött. (késő van)
Pedig a teflonnak bírnia kellene. De ha Te próbáltad és nem vált be akkor tényleg nem javasolt mert csak dugulást és nem tömítést eredményez.
Én próbáltam tömítésként használni de kis idő után felpuhult a benzintől és folyott. (cégnél sok helyen használunk tömítésként sokfélét de benzinhez nem vált be)
Gondolom van valami kémia a benzinben amit nem bír.
A benzint? Mi lesz vele?
Ez jó meglátás. A teflon nem igazán szereti a benzint.
Óhh Csak nem magadról beszélsz?

Tisztára nem vágtam am, hogy most mi van a vasacskámmal... Nem vagyok egy szaki az okés, de nem szeretem ha itt rakoncátlankodik...
Majd megadom a számát annak aki az enyémet is csinálta.
Ide nem írhatom mert titkos.
Köszönöm szépen! Majd értekezek vele...
Emrének van ugyan ilyen vasa mint néked
"levezetőcső" - így akartam írni...
Az időm elég kevés mostanában, elkezdtem megint melózni egy hónap kihagyás után Ma szabadnapos voltam a héten... Így a mocit bütyköltem. KÖSZÖNÖM A JÓ TANÁCSOT, ugye milyen is lenne ha nem jó! Mentem vele vagy 20 km-t még utána, hogy megszűnt a folydogálás, és azóta sem csöppen semmi.
De egy valami nem fér a fejemben, hogy miért nincs a túlfolyókon az összekötő cső és a levezetőtő? ezt most találtam ki hogy olyan kellene oda, ha hülyeséget beszélek akkor sorry...