Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Nem baj ha ásványira öntől ásványit,vagy szintetikusra szintetikusat,általában erre illik odafigyelni,de amúgy meg 1-2dl-től nem lesz baja(nem a város)
Bocs, hogy beleszólok szinte zero tapasztalattal, de az nem gond, ha marad a szűrőben olaj? Mert 1-2 deci mindenféleképpen marad. És, ha mondjuk volt benne 10w40-es "ilyen" olaj, és beleönti a 20w50-es "olyan" olajat, akkor az nem baj, ha a két különböző olaj keveredik?

Tényleg bocsánat, hogy beleszólok, semmiféleképpen nem akarok itt nekiállni okoskodni, csupán kérdezem. :)
Ottvan! . .
fehér robis előtt jobb oldalt
Itt voltál mögöttem?Én meg hátrébb kerestelek. . .
Tőlem is elkérte a kormányvég súlyok árát az oktató,mikor eldőltem a pályán.Nyomtam a kezébe egy ötöst mert amúgy jó fej volt,azóta is mindig örömmel fogad ha meglátogatom.Amúgy a tanfolyam árában biztosításnak is kell lennie,csak ezt nem szokták mondani.
Köszönöm Feri bátyó,várom!
ezt meg tegnapelőtt.
Szorgalmasak, és nem csak vasat gyűjtenek.
jó reggelt

ezt tegnap kattintottam itthon.
ez ilyen sajnos, tartják magukat a szabályokhoz.
Nem értem mit jattolnál. Az Ő dolga, hogy úgy tanítson meg, hogy ne törd össze magad és a motort. Ha ez nem jön be, akkor fizet a biztosító, mert gondolom kötve van rá bizti. Én is hallottam már autónál, hogy koccanás esetén az oktató fizettetni akart a tanulóval pénzt. De ez nem így működik ám.
Az milyen már, h a nagymotor vizsgán a saját motorommal nem vizsgázhatok, mert az 70 kw, meg 91 LE, de csak 599 ccm.
De a kawasaki er 6n-el ami 650 ccm, meg 53 kw, meg 72 Le, azzal gond nélkül.
Csak azért mondom, mert az oktató most vette 1 misiért, és nem szeretné, ha összetörnék, meg én sem, mert jattolhatnék rendesen. azon az egy ki..szott ccm-en szaroznak a hatóságok, mert az már csak A2-es szint
Nem a Focuson volt ?
Nem csoda, hogy el akarja adni... biztos felpróbálta az autójára
Hívott a Kriszta de pont S.O.S ben voltam . Megbeszéltük hogy visszahíl este 8 kor de nem hivott
ja
Szomié... Csak segítek neki.
Ezt hol szerezted ?
Ha esetleg tudnátok nem túl drágán 160x60x17 gumit szóljatok légyszíves! Köszi, sziasztok.
További szép estét mindenkinek!
Reggel láttalak asszem a Bem rakparton reggel 9 előtt 5 perccel Margit híd budai hídfő busz sáv autó megállt kiengedett egy parkolót, hogy beálljon a helyére, te meg jobbról megelőzted sűrű anyázások közepette.
Köszönöm a válaszokat. Rendben, csinálok valamilyen fotót a gépről :)