Sziasztok
Nem baj ha ásványira öntől ásványit,vagy szintetikusra szintetikusat,általában erre illik odafigyelni,de amúgy meg 1-2dl-től nem lesz baja(nem a város)
Bocs, hogy beleszólok szinte zero tapasztalattal, de az nem gond, ha marad a szűrőben olaj? Mert 1-2 deci mindenféleképpen marad. És, ha mondjuk volt benne 10w40-es "ilyen" olaj, és beleönti a 20w50-es "olyan" olajat, akkor az nem baj, ha a két különböző olaj keveredik?
Tényleg bocsánat, hogy beleszólok, semmiféleképpen nem akarok itt nekiállni okoskodni, csupán kérdezem. :)
Tőlem is elkérte a kormányvég súlyok árát az oktató,mikor eldőltem a pályán.Nyomtam a kezébe egy ötöst mert amúgy jó fej volt,azóta is mindig örömmel fogad ha meglátogatom.Amúgy a tanfolyam árában biztosításnak is kell lennie,csak ezt nem szokták mondani.
Köszönöm Feri bátyó,várom!
ez ilyen sajnos, tartják magukat a szabályokhoz.
Nem értem mit jattolnál. Az Ő dolga, hogy úgy tanítson meg, hogy ne törd össze magad és a motort. Ha ez nem jön be, akkor fizet a biztosító, mert gondolom kötve van rá bizti. Én is hallottam már autónál, hogy koccanás esetén az oktató fizettetni akart a tanulóval pénzt. De ez nem így működik ám.
Az milyen már, h a nagymotor vizsgán a saját motorommal nem vizsgázhatok, mert az 70 kw, meg 91 LE, de csak 599 ccm.
De a kawasaki er 6n-el ami 650 ccm, meg 53 kw, meg 72 Le, azzal gond nélkül.
Csak azért mondom, mert az oktató most vette 1 misiért, és nem szeretné, ha összetörnék, meg én sem, mert jattolhatnék rendesen. azon az egy ki..szott ccm-en szaroznak a hatóságok, mert az már csak A2-es szint
Reggel láttalak asszem a Bem rakparton reggel 9 előtt 5 perccel Margit híd budai hídfő busz sáv autó megállt kiengedett egy parkolót, hogy beálljon a helyére, te meg jobbról megelőzted sűrű anyázások közepette.
1.20-nál.......