Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem érdemes lenne ott kicserélni normális cucra és kihagyni a teflon témát . majd teljes karbi pucolás és átnézés és beállitás . Persze ez az én véleményem
Ma teljesen ki voltam akadva... az én kicsikém életre keltése volt a mai napom célja... Régen volt már kint az úton Így hát az első indításnál elbizonytalanodtam, túlfolyón benzin cseppek szépen sorakoztak kifelé... majd már kezdett folyni... kész voltam teljesen.
Karbisor leszed majd átnéz a kicsi fejemben lévő tudással.
Megjegyzem előtte már leszedtem mert karbi tömítés kaki volt, muszáj voltam teflonnal körbetekerni szépen... jó lett! Aztán szépen meg kocogtattam mindnek a hátulját hátha felakadt vagy valami. összeraktam, és lásd kb 5 km után nyoma sem volt a benyacseppeknek... Ez miért lehet?- valóban az úszó volt felragadva? Vagy lehet másra is gondolni? Segítenétek ebben?
akkor az már megérett a cserére.
ebbe meg 10e -vel ezelőtt
ja csak ebbe most volt elméletileg komplett szett cserélve.
szevasztok
szardmánle, nekem reggel szerteszanaszét hullott a kocsiba...
anyámék uccája végén sebességbre raktam, oszt a szar ott maradt sebességbe, járó motorral az út közepénállva.
Szevasztok skacok!

A fa..om telivan már.Most meg csúszik a kuplungom!

Feribátyám nincs véletlenül egy kicsi és egy nagy idomcsavarod mert sikeresen elhagytam őket! Bár még holnap megnézem itt a helyi boltban de ha nincs nem tudnánk megüzletelni?
Tiszteletem Mindenkinek!

De rég jártam erre...
meg a Timi is
Motorverseny vvan Eurosporton,de Talma már az első körben kiesett.
Jójó, köszönöm szépen a mélyen kielégítő választ! Akkor utánanézek! :)
Nagyon köszönöm a segítséget.
szinte mindíg olvasgatok itt, ha úgyvan szólsz bármikor odaadom.
ok akkor csak jótanácsként írom hogy az anyát jó sarkosra kell csinálni mert ahova belemegy a telónál ott kb2,5-3mm váll van és a simán hagyott anya nagyon keveset fog csak benne.
Kimentem megmértem 1000hez 27es van. Találtam 22 és 24 es anyát is itthon meg is csináltatom ma a szerszámot. Köszönöm a segítséget
hát most próbáltam de a 23-as dugókulcs is szorosan de rámegy a célszerszámra
Ó köszönöm, de nem tudom mikor tudom szétkapni a telót mert már elkezdtük a forgatást. 24es az anya méret amivel le tudom fogni a belsejét a széthúzáshoz?
Szia nem az 1000hez ahhoz nekm is van az 500hoz akarok csináltatni 1et.
ja látom már ,ahoz jó az enyém különben 24-es kulcsnyilású anya jó hozzá de nem vagy messze akár el is viszem neked vagy találkozunk félúton vagy valami
Ja szimeringről beszélek.
halihó az ezreshez kell? mert nekem van csinálva célszerszám az enyémhez ha jó hozzá odaadom szívesen.
Tegnap megint elfosta magát és tegnapelőtt cseréltem. Van valakinek 38as jó állapotú chromszár 500-600 hoz eladó?