Itt vettem a topicon, a Ford szerelő sráctól (nem ugrik be a neve).
Mondjuk, Gab-ra nem ment volna fel
Kék egyrészes, púpos, várom már, hogy kipróbáljam
én 140ért vettem az enyémet és 150-ért alakította rám,mondjuk abba bele kellett toldani egy egész marhát
aki nem konfekció méret,az baszhatja.
Az asszonynak meg a mellei nagyok,így neki eleve csak férfi ruhát lehetett venni és azt kell átalakítani...
de igazad van,kibaszottul drágán dolgozik(mondjuk kurva szépen és minőségi anyagokkal)...de akkor is nagyon sok,tényleg irreálisan sok...értem én,hogy a talmácsitól kezdve az összes versenyzőnek ő csinálja a ruháit,de mintha a szívemet tépnék ki
azért a Cölöpék sem lettek az idei évre szégyenlősebbek...
az asszonynak vettem egy arlen ness bőr ruhát,a nadrágon kell egy picit alakítani,pár elemet újrafesteni+2 cipzárcsere:95.000.-
Azt hittem leszakad a pofám...
Még talán páran emlékeztek anno írtam h kis használat után hidegben is bekapcsol a ventilátorom. Akkor volt aki írta h lehet hengerfejes. De sosem volt nagy vízgőz beindításnál igy ezt elvetettem.. öntöttem hozzá hűtővizet.. legalább 1 liter ment bele.. akkor eltünt a probléma. viszont kb 2 honapra rá megint ugyanezt csinálja.. a hűtővíz hátul a túltöltőnél bugyog ki és azóta ismét bekapcsol a ventilator.
Na mind1 nem is emiatt írok főképp...
Pár hete történt. azóta nem igen használtam a motort mert rossz idő miatt leginkább...
Egyik utam közben álltam ugy 5 percet járó motor mellett majd mentem tovább... A ventillatorom be is kapcsolt. Miután aznap ugy 3 ora mulva ismét ráültem a motorra, belülről egy kis hangra lettem figyelmes. Mintha egy ici pici kavics vergődne bent.. majd ugy 5 perc járatás után megszünik ez a hang.
Teljesítményben semmi sem érezhető. Van valakinek tippje?
+ ha Budapesten tudna valaki ajánlani egy jó árban lévő megbízható szerelőt azt is megköszönném!
Mondjuk, Gab-ra nem ment volna fel
Kék egyrészes, púpos, várom már, hogy kipróbáljam