Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt vettem a topicon, a Ford szerelő sráctól (nem ugrik be a neve).
Mondjuk, Gab-ra nem ment volna fel
Kék egyrészes, púpos, várom már, hogy kipróbáljam
Kivettem baxxameg, elég a kb. 40 ló is de majd azé' kerítek egy ilyen fogaskereket, csak most mennék már vele

De az is lehet, hogy nyitva akasztom ki a powert, és mindig nyélgázon tolom
Azt birom mikor irja hogy akciós és 200 ropi helyet 120 ért vihetö . na az azé vihetö mert még ugy is kb 50 % haszna van
Ved ki Laci te ugy sem hajtod
Ja haló
Te te ocsó János
Én 20-ért vettem az enyémet, és pont jó rám azé vettem meg
Sajna, motoron még nem mentem vele, de ha ilyen jó idő lesz, nemsoká...
Hali gali skacok!

Mi helyzet erre felé?
én 140ért vettem az enyémet és 150-ért alakította rám,mondjuk abba bele kellett toldani egy egész marhát
aki nem konfekció méret,az baszhatja.
Az asszonynak meg a mellei nagyok,így neki eleve csak férfi ruhát lehetett venni és azt kell átalakítani...
de igazad van,kibaszottul drágán dolgozik(mondjuk kurva szépen és minőségi anyagokkal)...de akkor is nagyon sok,tényleg irreálisan sok...értem én,hogy a talmácsitól kezdve az összes versenyzőnek ő csinálja a ruháit,de mintha a szívemet tépnék ki
Bakker majdnem annyi az új....
Most értem haza....
ez az ár,amit előre mondanak
Hátha kell valakinek autógumi:
Goodyear Duragrip 175/65 R14 2011. áprilisi 6000 km-t futott.
Az idei mosás 1500km után megvolt!
Hali
Az faxa!
Előre nem mondtak árat?
azért a Cölöpék sem lettek az idei évre szégyenlősebbek...
az asszonynak vettem egy arlen ness bőr ruhát,a nadrágon kell egy picit alakítani,pár elemet újrafesteni+2 cipzárcsere:95.000.-
Azt hittem leszakad a pofám...
A crossmotoromban van, ez vezérli a power szelepet. Forog így is, de inkább nem rakom vissza, nehogy megakadjon, ez forog kb. 10000-el.
Hogy történt?
Hali mindenki!

Elkerűlhetetlen a pótlása .
5let? újat?
Szerintem az index belever a karterbe!
jó árban nem lesz
Sziasztok!

Még talán páran emlékeztek anno írtam h kis használat után hidegben is bekapcsol a ventilátorom. Akkor volt aki írta h lehet hengerfejes. De sosem volt nagy vízgőz beindításnál igy ezt elvetettem.. öntöttem hozzá hűtővizet.. legalább 1 liter ment bele.. akkor eltünt a probléma. viszont kb 2 honapra rá megint ugyanezt csinálja.. a hűtővíz hátul a túltöltőnél bugyog ki és azóta ismét bekapcsol a ventilator.

Na mind1 nem is emiatt írok főképp...
Pár hete történt. azóta nem igen használtam a motort mert rossz idő miatt leginkább...
Egyik utam közben álltam ugy 5 percet járó motor mellett majd mentem tovább... A ventillatorom be is kapcsolt. Miután aznap ugy 3 ora mulva ismét ráültem a motorra, belülről egy kis hangra lettem figyelmes. Mintha egy ici pici kavics vergődne bent.. majd ugy 5 perc járatás után megszünik ez a hang.
Teljesítményben semmi sem érezhető. Van valakinek tippje?

+ ha Budapesten tudna valaki ajánlani egy jó árban lévő megbízható szerelőt azt is megköszönném!

A Válaszoakt előre is köszönöm!