Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
Feribá az anyaméretet megnézi nekem a teleszkóp szétszedéshez
Innen megy nekem is fel az órához,de csak az olajhűtős verzióknál.
Kösz szépen a hasznos infót, meg a többieknek is természetesen . Javul a helyzet, idővel csak jobb lesz minden, de attól mindennap gondolok az öregre!
ja és hideg motort indítva 3 hengerezik akkor a leömlőket óvatosan megfogdosva ki tudod szűrni melyik henger nem megy mert annak a hengernek a csöve érezhetően hűvösebb .
halihó mindenki gondoltam eldicsekszem már hogy mit tákoltam ma
Halihó Swarzi nekem is éppen ma csinálta a 3 hengerezést kényelmesebb ha kiveszed a hűtő oldalánál lévő 2 csavart utána a hűtőt lefelé húzva kijön a felűl lévő gumis hüvelyből aztán már könnyebben hozzáférsz hosszú toldó krova és 16-os gyertyakúlcs .nekem így működött a dolog és szerintem a 600-nál is így lehet legalaább is a tied évjáratúnál ,én csak kivettem meg visszaraktam mert nem látszott rajta semmi de utána jó lett,ritkán de néha csinál ilyet fogalmam sincs hogy miért .hát jó munkát sok sikert és remélem már egy kicsit jobban vagy lelkileg.
Hali Pupu!
Köszönöm,hogy ilyen remek társaság tagja lehettem.
Kivánom ,hogy még nagyon sokáig igy legyen a kapcsolatotok.
/Igaz csak rövidke ideig voltam ,de a fotók miatt :majdnem lebuktam!/
Nem kell leengedni a hűtőt,csak kibillenteni előre,akkor hozzáférhető a gyertyasor.
16-os gyertya van 600-on,(meg 500-on is),vettem hozzá Citroen csuklós gyertyakulcsot,de ha nagyon meg van húzva akkor a belső kettő nemigen szokott vele megindulni,vagy csak én vagyok gyengusz hozzá.Vettem egy 16-os csőkulcsot,azzal megindítom,a csuklóssal meg kitekerem.
szkandeeer
fzr600 16os
Én is 18-as gyertya kulcsra emlékszem... Nem szoktam lebontani semmit, ki tudom piszkálni a szellőző nyíláson keresztül.
Nekem a hűtőt sose kellett leszednem hozzá, viszont a használok egy csuklót a 3/8"-os krován egy rövid toldó mellett.
Lehet hogy nálam 18-as gyertyák vannak?
nem megy mind a 4 henger, halk a motor, közben beledurrog. menni nem merek vele kicsit sem így. arra gondoltam kiveszem, megpucolom, megnézem van e szikra, visszateszem azt gyerünk
hűtőt nem kell megbontani, folyadékot leengedni hozzá?
Szia.
Nem nagy tudomány oldal idomok le a hűtőt előre kell billenteni 1 kicsit miután a 4db csavart kiszedted belőle. 16os gyertyakulcs kell szenvedős de simán kijön.
Szépjóestét, szeretném kérdezni, h a gyertya kivételéhez elég e halandónak lenni, vagy vmi nagy motorszakinak kell lenni hozzá? csak mert akkor a hűtőt is le kell szedjem, és nem csináltam még ilyet, de fizetni sem akarok érte szervizben. meg a gyertyakulcs az valami speckó szerszám?

Véletlen volt. Volt 1 dugó a rakparton és felforraltam a vizet és félreálltunk Andi meg közbe lőtt pár képet és felrakta Világhírű a Piroska meg a Béjla
Ezek már nem annyira... De a lényeg rajta van!
Hú de jó ez a kép!
Feribácsi öröm volt önnel találkozni és örülök hogy fuvarozhattam 1 darabon
A többieknek is nagyon örültem rég találkoztunk jó volt ilyen hosszú idő után újra látni titeket.
Bocsánat a minőségért de nem vettem észre a foltot a kamerán.
Nos még egyszer, mert eltűnt amit gépeltem :
Ha kényelmesre szeretnéd hangolni akkor úgy állítod be a hátsó rugóstagot hogy kettőtök alatt kb. 20-25mm-t süllyedjen be az ülés.
Ezt a váz vagy az ülésidom alján a hátsókerék tengelyének a vonalában tudod mérni egy mérőszalaggal vagy egy megjelölt léccel. (vagy akármivel)
Ha sportosabbra szeretnéd hangolni, akkor ezt a 20-25mm-t kell csökkenteni hogy feszesebb legyen a rugózás és stabilabb a futómű. (ez a Magyar útviszonyokat ismerve persze elméleti dolog)
Ez lenne az elmélet de a gyakorlat az általában az hogy ki kell kísérletezni hogy mi a jó a pilótának. (azaz addig tekergeted a rugóelőfeszítést amíg te jónak/kényelmesnek nem érzed)
Emlékeim szerint a Fazernek a csillapítását nem, csak a rugóelőfeszítését lehet állítani.
Hali gali mindenkinek.

akik nem voltak tökölön.