Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnapelőtt állt össze, akkor mentem vele először, persze nem terepen.
A karbit kell még hangolni, sztem az is el van baxva, mert elég nehezen indul be hidegen, és fullad is kicsit.
Berugni xar, mert magas, a combom közepénél a berugó és egyet fordul át 1 rugásra.
180/55+120/70 szettem van Dunlop,2011-es,neked egy 20-as a pár
de,ha az is van 600 Ft-ért,akkor nem szóltam
nekem kompletten van csak,nem lehet szétszedni,de akkor vedd meg 600 Ft-ért

Szevaa.
Van 170/60 olcsón jó mély mintával azt néztem ki hátra mert elfogyott az M3 nem szereti a kerékpörgetős kigyorsításokat és cserés lett a szélei érintetlenek sajnos nem fogja kakucsig kibírni.
Nekem tetszett,közúton jól tapad viszont a szélén a puhább rész szerpentinezös módban nagyon kopik.
ez fehérváron van elmész érte és lealkudod 100ra és megveszem 200ért , nyersz egy 100ast én meg spórolok 400at
ez kéne és itt van 600ft ért
Akkor félreértettünk valamit nekem az a műanyag rész kell amibe belefogatod a 2 gázbovdent, nem az a markolat amit minden boltba kapni 1000ft ért
párban 3000.-
nem nekem kell hanem a pirosba Megvárok 1-2 üzit hátha van valakinek frézi oszt ha nem jó akkor szólok.
A fele mint amire gondoltál osztva 2vel és még 34el, és még stefi nap lesz belőle a végén
ha az apriliáé jó neked,akkor nekem van
Van valakinek eladó gázmarkolat műanyag?
Feribácsi nekem elég a króm szár az alja nem kell elvileg.
na megyek szerelni!
Hali
Elméletileg jó:Szedjem szét vagy egyben küldjem?
Rendelek én is!
Szép jó reggelt mindenkinek
Minden rendben volt 350 km -mentem és visszafele egy emelkedő után kezdte .
Ma átnézem a rendszert az üzemanyag körül.
462 ml száranként.
Hali!
462 ml és gyárilag 5w-s kell, de én 20w-et tettem bele és sokkal jobb lett (próbáltam 10w-et is), mivel ezen nem lehet csillapítást állítani és 20 év alatt sokat kopott bent minden. Az olaj márkája mindegy, vedd a legolcsóbbat.
Csak betonkeverőt épít.
ha rendelsz akkor nekem is kell !
amilyen lendkereket tudsz szerezni akkor kapsz tőlem bendixet (gondolom bontott jó ) .
Töltés ? aksisaru ? nekem akkor csinálta az fzr amikor nem volt jól felrakva a sarú .
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni,hogy mennyi,és milyen olaj kell a teleszkopjába FZR 1000 93-as mociba(fordított villás)?