Igen,kellene vennem valamit,mert ez az aprilia nem nekem való
Mentem ma zx10r-el,amit télen adtam el,hát valami kurva jó volt...nem kell vele birkózni,olyan könnyen kezelhető,mint egy 600-as...mondjuk zsolti motorja is nagyon tetszett...
Jó árban vettem Ausztriából ezt a kabriót,de eladó meg van egy fiat tipom is egy év műszakival 130-ért
Hát jobb lenne, ha akit érdekel küld egy emailt hogy menyit szánna rá, mert:
1, lehúzni nem akarok senkit, de
2, 15-20e ft-ért inkább megtartom, mert ezek ha jól tudom 50e körül mennek. Van ahol csak a két szár, van ahol kormány nélkül, de villa hidakkal.
Mondjuk per pillanat baromi lusta vagyok hogy átalakítsam a gépembe való beépítéshez, pedig csináltam hozzá kormány kiemelőt is. Szóval megpróbálom hogy jönne össze ha az árából vennék olyat ami passzol. Vagy kipótolnám újabb változatra. Pl mint amit múltkor említettem. (FJR, TRX vagy FZ1) De ezek 100e körül mocorognak.
Kell valakinek egy komplett 43mm-es hagyományos első teló?
Az első generációs FZR1000 exup-hoz való. Alsó-felső híddal, kormány csutkákkal. Szimering kell bele, de amúgy jó állapotban van.
át kell nézni visszafelé a gyújtás rendszert (ha megtudod oldani cseredarabokkal is lehet operálni)
Ha időnként hagy ki gyertya, akkor lehet máshol (is) áthúz. Van aki úgy nézte meg, hogy sötétben nézte a csupasz motort. kereste a kék ívet. Olyankor szépen látszik.
A gyújtótrafó is hajlamos már egy ilyen öreg motoron elpusztulni
A reális ára olyan 4 kila körül van igencsak, persze már magyar papírral