Szevasztok. Kérdésem lenne: Akku feltöltve, üzemanyagpumpa, önindító, semmit nem csinál csak hátul a bal oldalt az idom alatt ciripel valami elektromos kütyü. Mi baja lehet?
Én nem de megeshet hogy ezzel már taxiztak. (dízel)
Majd holnap kiderül a Pözsó szervizben. Feltételül szabtam a kereskedőnek hogy teljes átvizsgálás nélkül nem veszem meg.
Rázta is a fejét hogy felesleges mert jó az autó, ajánlgatott mindenféle helyi szervizt de aztán abban maradtunk hogy holnap reggel nyolcra kértem időpontot úgyhogy a Pözsó Máté előtt várom.
Az ár pedig 520e. (valószínűleg nem lesz vele semmi gond de ha esetleg mégis kiderülne hogy komolyabb összeget kéne rákölteni vagy 713629 km van benne, akkor ugyan vesztek ~28e Ft-ot de nem költök rá többszázezret)
Jó, szólj hogy hogyan legyen. A posta elvileg másnapra ott van vele, kivéve ha visszajön mint legutóbb. (pupunak küldtem cuccot és visszahozták mint szállítás közben sérült doboz )
Ma kiderül, hogy szét kell-e szednem még a telót addig.
Ha így jó ahogy most összeraktam akkor ráér, ha szét kell kapnom akkor kellene a héten, de ebben az esetben lehet nem tudok menni sem.
A Hajós-Halas-Üllés út nagyon gyenge,harmadrendű és tele van éles kanyarokkal,felejtsd el.Akkor inkább Bajánál gyere át,az 55-ön egész Móráig,és ott fel Bordány-Üllés,sokkal gyorsabb.
Olaj beszerezve. ( egy 2,5 literes üveggel elég? Van itt párszáz liter azért kérdezem)
Küldjem postán vagy vigyem zsoltiékhoz? (ha minden jól megy akkor ott leszek)
Mivel még nem feküdtem ki a múlt heti derék fájást így most megint a földön fekszem és remélem hogy holnapra elmúlik!
Majd holnap kiderül a Pözsó szervizben. Feltételül szabtam a kereskedőnek hogy teljes átvizsgálás nélkül nem veszem meg.
Rázta is a fejét hogy felesleges mert jó az autó, ajánlgatott mindenféle helyi szervizt de aztán abban maradtunk hogy holnap reggel nyolcra kértem időpontot úgyhogy a Pözsó Máté előtt várom.
Az ár pedig 520e. (valószínűleg nem lesz vele semmi gond de ha esetleg mégis kiderülne hogy komolyabb összeget kéne rákölteni vagy 713629 km van benne, akkor ugyan vesztek ~28e Ft-ot de nem költök rá többszázezret)
Semmi gond ,már emlékszem :fékpofa rögzitő lemez hátsófékhez a műanyag,meg a dekli. Oké neked egy félre rakva,hétfőn feladom .
Van rendszám tartóm ,ha kel?
Neked is Gyula!
Ha így jó ahogy most összeraktam akkor ráér, ha szét kell kapnom akkor kellene a héten, de ebben az esetben lehet nem tudok menni sem.
Küldjem postán vagy vigyem zsoltiékhoz? (ha minden jól megy akkor ott leszek)