A kabrió a jólét szimbóluma. Így nézve kicsit számomra vicces, hogy veszünk 4 kiláért egy kidobott vasat, "oszt' mutassuk a frankót" hadd sárguljon a szomszéd
De a Fábi által említett fiatalok - ők esetleg, vagy nekik apuci... bár én nem baxnék ki a gyerekemmel annyira, hogy 18 éves francia kabriót vegyek neki
én úgy számoltam,hogy az ablakemelőt ki tudom én is cserélni,az egy 10-es bontva,a festés elemenként 15e,a két fényszóró(amivel sokkal jobban néz ki) az egy 20-as.Forgalomba helyezni 3 nap,tehát,ha megvan a vevő ráérek akkor is,így nem kell átírnom sem,alku után mondjuk eladom 450-ért,akkor is marad rajta 100-150.000-em,ami szerintem korrekt...
Célpiac: Balaton parti műmájer nyáron lehajtott tetővel, dübörgő zenével. Hidd el van rá piac. Nem nagycsaládosok, de van. A fiadnak is tetszene, de ti ott vagytok a nejeddel kontrollként és míg ti adjátok a pénzt addig, így járt...
nem vagyok agresszív,csak bosszant a hülyeséged...
miért ne vehetne második autónak 5 kilóért valaki egy kabriót?fenntartás olcsó,mivel keveset fut,ősz végétől tavaszig ki lehet vonni a forgalomból,ez az az összeg,amit egy dolgozó ember még ki tud fizetni simán hitel nélkül...persze el lehet baszni a kocsmában is meg lcd tévére,ájfónra
Szerintem is van fantázia az ilyen autókban, de leginkább akkor ha saját magad csinálod, ha van rá időd, vagy egyáltalán nem nyúlsz hozzá és úgy passzolod el. Lehet akkor is nyersz rajta annyit, mintha fényeztetnéd, kicseréltetsz ezt-azt...
Amúgy tényleg nem tudom, ki a célpiac... ha valakinek van lé, nem vesz ilyen öreget, ha meg az utolsó 500-a, akkor nem egy ilyen kabriót fog venni rajta (ha csak nem hülye) ha meg nincs 500-a, akkor 1értelmű
tudod,én szeretek pénzt keresni,mindegy,hogy ablakokkal vagy mással...nem nagyon jöttél tökölre a múltkor...bírom az ilyen okoskodásaidat ezzel mit szerettél volna mondani?szerinted nincs olyan ember Magyarországon,aki 5 kilóért jó állapotú kabriót venne?ha egy kicsit is képben lennél ezekkel az autókkal,akkor tudnád,hogy ezek az autók már most klasszikusok...
Neked egy jó ZX-12 kell,abban már benne van az erő,nem kell vele csinálni semmit azt mondják kicsit jobban fordul mint a Busa ,meg hosszabb etapokra sokkal jobb mint egy supersport!
ami szép,azok olyan 6 kiló körül mennek(ha minden működik rajta és tényleg szép)...
ennek 3 elemét fényezni kell,a bal első ablakszerkezet kuka,viszont új tető van rajta,szervízkönyves,a 4 gumi és felni ér rajta 100e-t,én kicserélem a fényszórókat a faceliftesére...
400 Euróért vettem,3 kanna gázolajból és 5000 Ft-ból(tréler bérlés) itthon volt,100-ból műszakis-rendszámos,én látom benne a lehetőséget és amíg te nem,addig pénzt is keresek rajta
De a Fábi által említett fiatalok - ők esetleg, vagy nekik apuci... bár én nem baxnék ki a gyerekemmel annyira, hogy 18 éves francia kabriót vegyek neki
miért ne vehetne második autónak 5 kilóért valaki egy kabriót?fenntartás olcsó,mivel keveset fut,ősz végétől tavaszig ki lehet vonni a forgalomból,ez az az összeg,amit egy dolgozó ember még ki tud fizetni simán hitel nélkül...persze el lehet baszni a kocsmában is meg lcd tévére,ájfónra
Amúgy tényleg nem tudom, ki a célpiac... ha valakinek van lé, nem vesz ilyen öreget, ha meg az utolsó 500-a, akkor nem egy ilyen kabriót fog venni rajta (ha csak nem hülye) ha meg nincs 500-a, akkor 1értelmű
De ha magadtól nem jössz rá, szerintem jobb ha nem tudod.
500-as nem jó?
Az van
Szia Feribácsi
500 -as nem jó?
ennek 3 elemét fényezni kell,a bal első ablakszerkezet kuka,viszont új tető van rajta,szervízkönyves,a 4 gumi és felni ér rajta 100e-t,én kicserélem a fényszórókat a faceliftesére...
400 Euróért vettem,3 kanna gázolajból és 5000 Ft-ból(tréler bérlés) itthon volt,100-ból műszakis-rendszámos,én látom benne a lehetőséget és amíg te nem,addig pénzt is keresek rajta
bár a pina meg a csajok fara az jöhet