Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Királyság.-...... Persze ha neked nem gond...
Beszéltem Bpityuval, ráér estefelé
Hali
Valakinek kéznél szelepszár cseréhez szerszáma?
de ott legalább kátyúznak
Halló. Nekem meg az apri teccccett, pont a maga keménységével. De pénzt azért nem akarok adni, hogy legyen egy másik nagyom. Pedig jó lenne. :)
Hali Pupu
Bocsi összekevertem
Az a rossz csap

Elküldöm a jót!
Jó reggelt.
Nincs rajta nyitó kar.
Szép jó napot mindenkinek !
Pupu,nézd már meg milyen a tankon a benzincsap?
Lehet összekevertem?
imádlak Titeket, hogy ilyen aranyosan tudjátok szívni egymás vérét.
Mi van elfogyott a pénz hogy nem telik tetőre?
Neked, mert biztosan eladod előbb-utóbb, és többért, mint 250.
A pénz nem boldogít

Biztos nem Swarzenegger találta ki, de én tőle láttam először:
"most, hogy 50 millióm van, pont ugyanolyan boldog vagyok, mint mikor csak 20 volt"
majd meglátjuk kinek lesz igaza...
neked,aki meg sem próbálja vagy nekem
komolyan mondom,hogy becsületesen megírom mi lett az ügyből,ha megvan az új gazdája csinálok egy képet róla és az autóról
de az ausztria én pedig itthonra hoztam
az én tapasztalataim szerint elég nagy szakadék van a két ország között gazdaságilag,ide építem az én kezdetleges hidacskámat
ablakot viszek nekik és kábriót hozok haza
Te írtad, hogy 400 ejró. Ez a nyugati féltekén egy heti bér (egy csóróbbnak) ott ilyen autót már nem vesz meg senki, örültek, hogy elhoztad, mert ha bontóba viszik, fizetni kell a veszélyes hulladék kezeléséért
De jó, hogy megkérdeztem, csak kinyögted végre, hogy ki a célpiac
Legyen igazad.
ez az autó 2 héten belül az új gazdáját fogja boldogítani,engem meg a vele keresett pénz,ebben biztos vagyok
miért kidobott vas?miért gondolod hulladéknak?
veszel egy motort 5 kilóért az miben más?nem igazán értem a gondolatmenetedet,az én meglátásom szerint nem a 18 éves kölykök vesznek elsősorban ilyen árfekvésű kabriót,hanem 25-30 éves aránylag jól kereső fiatalok, 50 körüli férfiak,valamint gyermektelen középkorú gyermektelen párok...
ez nem egy tucat autó,direkt kabriónak van fejlesztve,ellentétben egy 3-as golffal,1-es puntóval vagy fastrával...
Egy nyáron négy különböző friss muff és már megérte (Ezt a fiatalkori énem mondta )