Már csak azért kérdeztem mert a csillagon kivül az alvázszám fölött is van 2 betű és nem tudom h, beleszámít e mivel a külföldi forgalmiban nincs benne. Köszönöm a segítséget!
nekem az alváz számom is 9 egységböl áll és ugyan az mint a blokkon lévő szám. Tehát ami a kormánynál van az az alvázszámom ugye?
*3HE071907* valahogy így van a két csillag között.
Az enyémben van, de nem hiszem, hogy ilyenkor jelzett volna. A motort meg mindig az utcán kell hagyni, valami forgalmasabb helyen. Ott kisebb az esély, hogy elkezdik basztatni és motorral mindenhol ingyen parkolhatsz.
Bocs. Meg kérdezhetném h, neked is fzr-ed van? És ha igen akkor hány számbol áll az alvázszámod? Mert fontos lenne. Első magyarországi forgalombahelyezés meg ijenek...
Hali mindenki.
Jó lesz ha riasztóvaLl szerelitek fel a gépet.
A mai nap Bpest egyik fizetős parkoló, mire visszajöttem: kb 1/h a bal lábtartómnak lába kelt . k..va szar volt haza gurulni .
Az őr azt mondta volt ott még 2 motoros fickó, de nem sokáig .Szerintem ismerte őket és azért nem szólt.
Szép napot Feribá!Feladtam az ülést,viszont kis problem van..Utánvét 1900ft lett volna,igy sima csomagként postáztam ami legolcsóbban 1200ft volt.Ha megfelel önnek akkor adnék egy számlaszámot és igy a postaköltséget,az 1200-at kellene utalni rá.Sajnálom Azt mondta a postáscsajszi holnapra vagy hétföre ér oda.
Zsóti papa nagyon köszönöm a szinkronizációsbeállítómüszeret. Az enyémen sokat kellett tekergetni a kicsin semmit. Postán küldöm jövőhéten 1 címet privátba küggyé lécci facebókon
Hidegen a generátorlánc csörizik? Mostanában már szivató nélkül indulunk, és olyankor elég alacsonyan fordulaton zakatol, és most kihallik olyankor egy kis zavaró zörej...
Itt vagyunk Egerben, neszezünk. Korlátlan bor fogyasztás király! Alagutrendszer köti össze az objektumokat, tele vannak borral, de azok el vannak zárva. Biztos ott dugdossák a jót....
Szia! Nekem is ugyanilyen motorom és problémám van.Nekem az a
tapasztalatom, hogy nagyon kényes a szivatóra hideginditáskor.
Ha első probálkozásra nem indul be utána már szinte be sem indul,
vagy csak ha rátöltök az aksira(ÚJ AZ AKSIM)
Ugy szoktam inditani, hogy szivató nélkül vagy csak egy nagyon kicsit
ráhúzva inditok, és ha beröffen akkor húzom rá teljesen vagy háromnegyedig a szivatót. Ez bevált ideáig.
Esetleg nézd meg az aksiban a feszültséget, hogy mennyi mert ha
12,3-12,4 körül van az már lehet kevés az inditáshoz.
Nekem a fesszabályozó rosszalkodik és néha lemeriti az aksit.
*3HE071907* valahogy így van a két csillag között.
Igen az van 3 db is !
Alvázszám- 11
motorszám-9 egységből áll.
Jó lesz ha riasztóvaLl szerelitek fel a gépet.
A mai nap Bpest egyik fizetős parkoló, mire visszajöttem: kb 1/h a bal lábtartómnak lába kelt
Az őr azt mondta volt ott még 2 motoros fickó, de nem sokáig
Köszönöm.
Semmi gond belefér!
A posta költség 1200?
Akkor 2200 Ft ot utalok!
Valószinű a trafó lesz a baj.
tapasztalatom, hogy nagyon kényes a szivatóra hideginditáskor.
Ha első probálkozásra nem indul be utána már szinte be sem indul,
vagy csak ha rátöltök az aksira(ÚJ AZ AKSIM)
Ugy szoktam inditani, hogy szivató nélkül vagy csak egy nagyon kicsit
ráhúzva inditok, és ha beröffen akkor húzom rá teljesen vagy háromnegyedig a szivatót. Ez bevált ideáig.
Esetleg nézd meg az aksiban a feszültséget, hogy mennyi mert ha
12,3-12,4 körül van az már lehet kevés az inditáshoz.
Nekem a fesszabályozó rosszalkodik és néha lemeriti az aksit.