Vettem egy rendszámtartót és igyekszem elkészülni a GTR-rel addigra, bár elég sűrű az egyéb menetrend a hétre.
Annyit mentem eddig vele amíg kipróbáltam a kereskedésben megvétel előtt. (amióta meghozták ugyanúgy áll a garázsban ahogy akkor betoltam)
Szia Feribácsi! Sajnos nem jön össze Üllés,mert szombaton gyakorlati vizsgám van :-(
Nagyon fáj a szívem,mert nagyon mozdúltam volna,meg persze kíváncsi vagyok már rátok...
Szép estét mindenkinek!Egy kis segítség kellene nekem.Egy FZR 400 3TJ-n nem működik a fordulatszám mérő.Mi az ami okozhatja a gubancot?A műszercsoportja kimeredhetett?Ha valaki találkozott már hasonló hibával,megírhatná hogy mi okozta.
Előre is köszönöm.
Hát ha ezt a szezont kibírja,akkor rendben van,ősszel lesz rá keretem kicseréltetni.Az a szomorú,hogy elvileg volt cserélve,de úgy látszik átvágtak vele,egy friss láncnak még nagyon hallgatni kéne.
Rövid ü-vel.
Annyit mentem eddig vele amíg kipróbáltam a kereskedésben megvétel előtt. (amióta meghozták ugyanúgy áll a garázsban ahogy akkor betoltam)
Szombatot viszont nagyon sajnálom....
Nagyon sajnálom,akkor pénteken feladom
Nagyon fáj a szívem,mert nagyon mozdúltam volna,meg persze kíváncsi vagyok már rátok...
Előre is köszönöm.
a pihenés
Épp hogy rámjön.
Próbálj legalább estére eljönni
Valószinű már csak pénteken tudom feladni,de ha
Jössz Űllésre?--akkor ott odaadom.
Nekem dolog volt, és nem adtam fel senkinek,marad a péntek.
Űllésen van lehetőség sűtni?
Mert csak akkor a palacsinta sűtőket viszem, az befér a hátizsákba!
Csak el ne felejtsem magammal vinni hétvégén..
Jelentkezz már be, csak hogy tudjuk megvagymééég...