Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!Siók börze ès kiálitás.
reggelteket
Oké.
Rövid ü-vel.
Üllés. Feribá... Üllés. Gondolom itthon csak találunk valami tűzhelyet. Nálunk lesz itthon.
Vettem egy rendszámtartót és igyekszem elkészülni a GTR-rel addigra, bár elég sűrű az egyéb menetrend a hétre.
Annyit mentem eddig vele amíg kipróbáltam a kereskedésben megvétel előtt. (amióta meghozták ugyanúgy áll a garázsban ahogy akkor betoltam)
Le kötelezel....
Szombatot viszont nagyon sajnálom....
Hali
Nagyon sajnálom,akkor pénteken feladom
Szia Feribácsi! Sajnos nem jön össze Üllés,mert szombaton gyakorlati vizsgám van :-(
Nagyon fáj a szívem,mert nagyon mozdúltam volna,meg persze kíváncsi vagyok már rátok...
Szép estét lovasok!
Szép estét mindenkinek!Egy kis segítség kellene nekem.Egy FZR 400 3TJ-n nem működik a fordulatszám mérő.Mi az ami okozhatja a gubancot?A műszercsoportja kimeredhetett?Ha valaki találkozott már hasonló hibával,megírhatná hogy mi okozta.
Előre is köszönöm.
Az fontos
a pihenés
ÁÁÁ nem Feribá vasárnap hungaroringre megyek ki és előtte pihenni akarok.
Rajtam lesz ,abba megyek ,viszek váltó ruhát
Épp hogy rámjön.
Pupu
Próbálj legalább estére eljönni
Hali Gábor
Valószinű már csak pénteken tudom feladni,de ha
Jössz Űllésre?--akkor ott odaadom.
no para, akkor majd megoldjuk másképp
Oké
Nekem dolog volt, és nem adtam fel senkinek,marad a péntek.
Hali
Űllésen van lehetőség sűtni?
Mert csak akkor a palacsinta sűtőket viszem, az befér a hátizsákba!
Hát ha ezt a szezont kibírja,akkor rendben van,ősszel lesz rá keretem kicseréltetni.Az a szomorú,hogy elvileg volt cserélve,de úgy látszik átvágtak vele,egy friss láncnak még nagyon hallgatni kéne.
Annyit meg megért.
Csak el ne felejtsem magammal vinni hétvégén..
roppant szomorú vagyok
Végülis csak 4-et tudtam érte adni, mert mind a kettő bütykölve volt már, és nem látszott a gumi harangtól...
Sanyii !
Jelentkezz már be, csak hogy tudjuk megvagymééég...
Sziasztok!