Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igazán szép darab!
A hegyesebbek a nemgyáriak.
Mentem délutánra.
Hali
Az űlés megérkezett!

Felraktam rögtön.
Hétfőn megy a zsozsó is .
Hali gali mindenkinek!

Ma jól zárt a napom eddig.
Az űllői tali mikor lesz pontosan ? időre napra kel érkezni?
Mit kel vinni?
STB:::::::::::::::::::::::

A motorban volt riasztó, de másik űlés van miatt nem volt bekapcsolva,
Na egyre okosabb leszek De a mai munkám viszont nagyon ráérös olyan kis szépen lassan beteszek valamit azt leülök elbámulkodok iszom rá egyet . Szoval nagyon jó ráérösnek lenni máma
Nem a vastagabb nem tudom hogy jeleníti meg a képet neked nekem fejjel lefelé. a hosszú rugók alatti vékony tűk
10 ropi ! Eze öcáz ? Meg te állod a postát ? Na na ?
De ha valaki nem ért hozzá mint pl. én sem az honyand tudja melik a gyári tű ?
A hosszabb rugók a jelentősen lágyabbak a tűkön meg látszik melyik a gyári.
Hmmmm ha megnynitom a képet fordítva jeleníti meg
4db lágy karbirugó és 4 tű eladó lett képek hamarosan. Csere is érdekelhet 180as jó hátsógumi stb stb. Ár megbeszélés szerint privibe vagy telefonon.
Üdv néktek!

Akkor senkit nem érdekel fzr 600-ra való gyári kipuffrendszer? (ócccón adom)
Nem akarom tukmálni, csak gondoltam benneteket kérdezlek meg először, aztán meghirdetem.
Én meg munkaidőben visszacserélem a rugókat meg a tűket karbiba.
Mindenkinek ! Én meg ithon vagyon és nekilátok a telo szimering cserének . Olajal együtt 6 ropiba fájt
Tudnák az ilyenre megoldást csak hát.... . . . És még az adonk se fogyna
Dióhéjban ennyi.
"(5) Ha a forgalom sűrűsége folytán a forgalmi sávokban összefüggő járműoszlopok alakultak ki, forgalmi sávot változtatni csak abban az esetben szabad, ha a vezető bekanyarodásra vagy megállásra kíván felkészülni." (36. § Párhuzamos közlekedés)

Egyébként meg az egyenesen haladónak van elsőbbsége az irányváltoztatóval szemben.
amennyiben városon belül voltál, és párhuzamos közlekedésre alkalmas az út nincs jobbratarts szerintem
Vasárnap történt. Előre gurultam, a sor elejére. Elindultunk a zöldnél. Mint jólnevelt motoros (és 1988-ban a jobbratarts!-ot belénkverték) jobbra húzódtam irányjelzővel, a szélső sávba. Tükörből látom, a 740 BMW, aki az elsőből második lett, jobbról mint állat előz. Én azért elémentem. Kicsit kezdtem ideges lenni, főleg, mert nagyon le volt sötétítve és kíváncsi lettem. Újra előre mentem egy lámpánál. Nézek hátra és mily meglepő, adómon meghízott BC űl benne egyedül. Mutatom: Mióta előzünk jobbról index nélkül? Vágásra érett emberem, a balrakanyarodó sávból, záróvonalat átlépve, mellém jön és mondja. "Örüljek, hogy kétszer nem ütött el!" Leghosszab ujjam felmutatásával megköszöntem és indultam mert zöldet kaptam. BC utánam jött, megelőzött és kétszer satuféket nyomott. Hátam mögött a párom visított. Később mégis balra fordult és én a jólismert ujjammal elköszöntem.
Kérdésem:
1. BMW-re irányjelzőt nem raknak, ezt tudom. Ha jobbról előz miért van nagy szálya?
2. Tudtommal, a jobbra húzódónak, elsőbbsége van, a szélső sávban közlekedővel szemben, hisz a belső sávot előzésre használjuk és illene visszatérn i jobbra. Valaki mondta a jobbkéz szabályt, de úgy emlékszem, itt nem érvényes.
3. Ki az, aki ilyen jó német autót ad el egy BC-nek?
Gondolom jogosítványa volt és a nevére volt íratva az autó.
Vélemény?
Hát persze van ilyen sajnos, esetleg még egy lánccal lehet nehezíteni a dolgukat, ha valamihez hozzáláncolod. Persze úgy sem lehetetlen a dolog, de talán jobban meggondolják, hogy kínlódjanak-e vele főleg ha szem előtt van forgalmasabb helyen.
Akkor oké.