Andinak 20000ment 8 hónap alatt és csak 30km ingázott melóba, a többi meg örömmotorozás volt. Simán lehet egy 20ast beletekerni 1 évad alatt most tartok 3500nál és nem is ingázok a melóba vele
Egyébként ez a "dízelben kötelező millió km-nek lenni" berögződést nem tartom igaznak. Több kollégámnak is van dízele (meglepő módon mind tartálykocsi sofőrök ) akik újonnan vették és annak ellenére 8-10 éves autóikban 80-140e km van. Cégautóink ("kulcsos kocsik") 4-6 éves korukban vannak leadva 70-180e km-rel.
Jelenlegi Astránkban 1,5 évesen van 23e km, a lakatos kollégák VW Caddy-jében most van 43e km öt évesen.
Aláírom hogy vannak cégautók amik sokkal többet mennek és az is igaz hogy a külföldről hozott autók járhatnak 400-600e km-nél is de azért ez nem annyira általános az itthoni magánautó használatban.
2005-től vezetett Bosch szervizfüzete van. (évenkénti bejegyzésekkel)
Az utolsó bejegyzés 2012.december valahányadika.
Ott be van jelölve:
-vezérlés csere
-olajcsere
-üzemanyagszűrő csere
-fagyálló csere
-ékszíj csere (ez láttam hogy új)
A km számláló jelenleg 246e km-t mutat de ezt majd holnap megmondják hogy igaz-e.
én mikor a kisfzr-rel jártam, napi kétszer átmentem budapesten, plusz hétvégente túrázások, mindenzt téleny nyáron, és úgy ment bele bő 10ezer km... Ha valaki nem 200km-re jár be dolgozni, vagy megy hetente át európán akkor még a tizes sem csúszik bele évente...
Jó-jó, de azt te sem gondolod komolyan, hogy egy 14 éves dízel autóban 230e km van! Számottevően ne füstöljön, semmi fura hang nem lehet, hiába mondják, hogy ezek ilyenek. Ha van mód megtudni a szervízelőzményét az jó lenne, mert ezeknél a vezérlés csere intervallum elég hosszú( vez.szíj,görgők,vízpumpa) és a gazdik szeretik is kitolni rendesen( gyárilag 150e, de 200 felett is elmennek simán) ja és kb 50e az alkatrész és a csere díj sem kevés.
Köszönöm
Egy jó tanács : Ne tedd fel rá.
Megnő a fogyasztása,instabil lesz a kanyarban ,...stb
De te tudod.
15.000Ft.alatt nem tudom odaadni.Mivel csak közvetitek .
500km-ment vele a gyerek.Eredetileg 45.000 -t vette ,most20.000-t kér de rátudom beszélni a 15-re,mintha nekem kellene!
Köszi
Neked meg a benzincsap!
Szép napokat.
Kellemes hetet.
Jelenlegi Astránkban 1,5 évesen van 23e km, a lakatos kollégák VW Caddy-jében most van 43e km öt évesen.
Aláírom hogy vannak cégautók amik sokkal többet mennek és az is igaz hogy a külföldről hozott autók járhatnak 400-600e km-nél is de azért ez nem annyira általános az itthoni magánautó használatban.
Az utolsó bejegyzés 2012.december valahányadika.
Ott be van jelölve:
-vezérlés csere
-olajcsere
-üzemanyagszűrő csere
-fagyálló csere
-ékszíj csere (ez láttam hogy új)
A km számláló jelenleg 246e km-t mutat de ezt majd holnap megmondják hogy igaz-e.
Egy jó tanács :
Megnő a fogyasztása,instabil lesz a kanyarban ,...stb
De te tudod.
15.000Ft.alatt nem tudom odaadni.Mivel csak közvetitek .
500km-ment vele a gyerek.Eredetileg 45.000 -t vette ,most20.000-t kér de rátudom beszélni a 15-re,mintha nekem kellene!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Minden vasárnap de. ulti meccs.
Ma du. meg egy haver lakókocsiját javítottam!
Mire akarod tenni?
Mi a gondod?