Össze, jobb lett mint volt, de nem 100as, meg van már kopva a dugattyúja kicsit, és a nyomócsillapítás maxra állítva is kb. közepes. Sűrűbb olaj megoldaná, de most vettem bele tavaly 10-est, inkább 20 kéne. Most megyek vele inkább, kicsit tapasztalom.
Hogy motoros hsz is legyen
Tegnap én is motoroztam, de csak itt a környéken, meg a városban, kb. 30 km-t. Hát elég xarul ment, totál elszoktam tőle, nem jöttek ki az ívek, nem találtam a jó fokozatot
Baromira ki lehet esni belőle fél év alatt biztos ezért roszak a statisztikák az idény elején...
Ma bicikli első fék és pedál szerelés, kerti locsolórendszer fúvóka tisztítás, fű szegélynyírás, haverral 1 óra fotózás tanulás, most indulás 25 km bicajozás.
Én szerintem se foglalkozz vele,Én személy szerint a fórumon nem csak motor javításból szereztem tapasztalatot itt Nálatok nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg Tőletek az élet bármely területéről,ha ez egy baráti társaság akkor szerintem(igaz Én még személyesen nem ismerlek benneteket)biztos kíváncsiak vagytok arra hogy mi történik a másikkal ,nem is tudom miért csesztetik néha egymást ,persze van olyan szemlélet 1-2 személynél amivel nem tudok egyetérteni ,de ez mindenkinek a saját dolga ,ezt nem azért írtam hogy kirobbantsak egy új adok-kapok hsz-kat
Semmi gond, igazából nem akartam sokat maradni.
Csak gondoltam kicsit megjáratom a vasat.
Gyakorlatilag körbesétáltam a tesco parkolóban aztán jöttem is haza ebédre.
Az miért van, hogy az újabb motorokba 5W-s, illetve 10w-s olajakat javasol a szervizkönyv, a régebbiekbe meg 20w-set?
Én a szervizkönyvre hallgatok ugyan, de ez a 20w-s olaj nagyon gáz, még 30 fokban is. Nehezebben indul a motor miatta hidegen, illetve váltásnál is érezni, amíg még sűrű. Olvastam egyébként már valahol - lehet pont itt -, hogy másoknak is volt vele gondjuk.
Ne foglalkozz semmivel és senkivel. Én szívesen olvasom amit írsz, és szerintem vagyunk még ezzel így egy páran.
És ez független attól, hogy arról írsz, hogy lenyírtad a füvet a kisházatoknál, vagy épp motoroztál egyet a Mecsekben, Bükkben, az alföldön a Balatonnál, vagy akárhol.
A kutyusnak jobbulást !
Tegnap én is motoroztam, de csak itt a környéken, meg a városban, kb. 30 km-t. Hát elég xarul ment, totál elszoktam tőle, nem jöttek ki az ívek, nem találtam a jó fokozatot
Baromira ki lehet esni belőle fél év alatt
Ma bicikli első fék és pedál szerelés, kerti locsolórendszer fúvóka tisztítás, fű szegélynyírás, haverral 1 óra fotózás tanulás, most indulás 25 km bicajozás.
A kuplung nem hiszem hogy csúszik, viszont nagyon fent fog, rugó cserés lesz ahogy mondtad.
A fogyasztásról:
mai nap 160km, félig van a szintjelző, ami azt jelenti, hogy (18-4)/2=7 liter (kb.)
Csak gondoltam kicsit megjáratom a vasat.
Gyakorlatilag körbesétáltam a tesco parkolóban aztán jöttem is haza ebédre.
Az miért van, hogy az újabb motorokba 5W-s, illetve 10w-s olajakat javasol a szervizkönyv, a régebbiekbe meg 20w-set?
Én a szervizkönyvre hallgatok ugyan, de ez a 20w-s olaj nagyon gáz, még 30 fokban is. Nehezebben indul a motor miatta hidegen, illetve váltásnál is érezni, amíg még sűrű. Olvastam egyébként már valahol - lehet pont itt -, hogy másoknak is volt vele gondjuk.
Nagy gáz lenne, ha 15w-set tennék bele?
Este felrakom a fotókat róla.
És ez független attól, hogy arról írsz, hogy lenyírtad a füvet a kisházatoknál, vagy épp motoroztál egyet a Mecsekben, Bükkben, az alföldön a Balatonnál, vagy akárhol.
A kutyusnak jobbulást !