Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van rajta légtelenitő csavar keressed meg
Már + vagyok.... Köszi
Linked van hozzá?
Most ráraktam a bontott haccá kupakját és volt gyilkolós mentem 30 fokba és nem igazán akart forrni.
De igen már be jelentettem itthon is Béla mellé 1et.
D.I.D.-nél van olcsóbb? Tudtok valamit?
Szia.
Dehogy veszel!
Vízforralás?
Szasztok lovasok!
Köszönöm nagyjából megoldódott. Most minden helyreállt hidegen nem kell szívató stabil 1000 alapjárat a fogyasztás is most rendben lesz és mellé megy mint az atom, néha ledadog mintha kihagyna a gyújtás de már nem izgatom magam jövő évre veszek 1 fiatalabb motort valami enduró szuperlotyó keveréket keresek magamnak.
Elküldtem neked a múltkor amit kértél de visszajött sérült csomagolás miatt. (fel volt nyitva de nem kellett a gidáéknak semmi belőle)
Aztán újra már nem adtam fel (a lét visszaadták) mert láttam hogy megoldódott a kérdés.
Lehet az volt a baj hogy LCD monitor dobozába csomagoltam és érték nélkül küldtem. Lehet legközelebb egy Dömötör® WC tartály dobozába vagy egy BIOVIN® szervestrágyás zsákba teszem a dobozt.
Köszi, reméljük hogy ez is kibír 10 év alatt 76e km-t.
Gondolkodtam rajta, akkor még ideiglenesen le volt "akciózva" 750e-ről 495e-re.
De aztán mégsem mertem felvállalni.
Szerintem is.
Akku feszültséget mérjél. Indítózáskor is. Jó akkunál nem csökkenhet 10V alá. Szerintem szar az akku, vagy a főkábelek nem jól érintkeznek.
Lökésre simán indul, tölti az akkut, járatás közben megy az ü.a. szivattyú, a ventillátor is kapcsol, de indításnál csak kerreg valami a nyereg alatt.
Lökésre simán indul, tölti az akkut, járatás közben megy az ü.a. szivattyú, a ventillátor is kapcsol, de indításnál csak kerreg valami a nyereg alatt.
gondoltam cserélhetnénk
Ez is szép a képen, de nekem jó lenne a Duci féle Showa is (ha jó lenne )
Teljesen ép, csövek szépek, a legkisebb kottyanása sincs, minek cseréljem, csak azért, mert hülye vagyok hozzá, és nem tudom rendberakni?
Jó lesz ez ha rájövök, mi Baja... (ja, azt tudom )
Én is így gondolom, Feri bátyám, hogy így kéne múködnie, csak hogy ez a qrva teló nem olvassa a hozzászólásainkat és baxik múködni.
Nem hiszem, hogy eldugult, kimostam benzinben, kifújkáltam, meg már vagy 28x szétszedtem
Ez még mindig a ducati teló, vagy vettél bele valami rendes cuccot?

Biztos nem akarsz egy ilyent bele?
Igen, ez télleg meg van kombinálva de eddig még mindent megoldottam valahogy
Sajna, csak német kezelésim van, de abban is emlegetnek légtelenítést, lehet, hogy csak az xopat, vagy a sűrű cucc nem folyik utána, nemtom, még jáccok vele.
Oké
Köszi.
Már csak holnap tudom feladni.
Hali
Valószinű eltömődött mikor raktad vissza,
egyenlezesen kel müködni ki is ,be is!