Most ráraktam a bontott haccá kupakját és volt gyilkolós mentem 30 fokba és nem igazán akart forrni.
De igen már be jelentettem itthon is Béla mellé 1et.
Köszönöm nagyjából megoldódott. Most minden helyreállt hidegen nem kell szívató stabil 1000 alapjárat a fogyasztás is most rendben lesz és mellé megy mint az atom, néha ledadog mintha kihagyna a gyújtás de már nem izgatom magam jövő évre veszek 1 fiatalabb motort valami enduró szuperlotyó keveréket keresek magamnak.
Elküldtem neked a múltkor amit kértél de visszajött sérült csomagolás miatt. (fel volt nyitva de nem kellett a gidáéknak semmi belőle)
Aztán újra már nem adtam fel (a lét visszaadták) mert láttam hogy megoldódott a kérdés.
Lehet az volt a baj hogy LCD monitor dobozába csomagoltam és érték nélkül küldtem. Lehet legközelebb egy Dömötör® WC tartály dobozába vagy egy BIOVIN® szervestrágyás zsákba teszem a dobozt.
Ez is szép a képen, de nekem jó lenne a Duci féle Showa is (ha jó lenne )
Teljesen ép, csövek szépek, a legkisebb kottyanása sincs, minek cseréljem, csak azért, mert hülye vagyok hozzá, és nem tudom rendberakni?
Jó lesz ez ha rájövök, mi Baja... (ja, azt tudom )
Én is így gondolom, Feri bátyám, hogy így kéne múködnie, csak hogy ez a qrva teló nem olvassa a hozzászólásainkat és baxik múködni.
Nem hiszem, hogy eldugult, kimostam benzinben, kifújkáltam, meg már vagy 28x szétszedtem
Igen, ez télleg meg van kombinálva de eddig még mindent megoldottam valahogy
Sajna, csak német kezelésim van, de abban is emlegetnek légtelenítést, lehet, hogy csak az xopat, vagy a sűrű cucc nem folyik utána, nemtom, még jáccok vele.
De igen már be jelentettem itthon is Béla mellé 1et.
Vízforralás?
Aztán újra már nem adtam fel (a lét visszaadták) mert láttam hogy megoldódott a kérdés.
Lehet az volt a baj hogy LCD monitor dobozába csomagoltam és érték nélkül küldtem. Lehet legközelebb egy Dömötör® WC tartály dobozába vagy egy BIOVIN® szervestrágyás zsákba teszem a dobozt.
De aztán mégsem mertem felvállalni.
Teljesen ép, csövek szépek, a legkisebb kottyanása sincs, minek cseréljem, csak azért, mert hülye vagyok hozzá, és nem tudom rendberakni?
Jó lesz ez
Nem hiszem, hogy eldugult, kimostam benzinben, kifújkáltam, meg már vagy 28x szétszedtem
Biztos nem akarsz egy ilyent bele?
Sajna, csak német kezelésim van, de abban is emlegetnek légtelenítést, lehet, hogy csak az xopat, vagy a sűrű cucc nem folyik utána, nemtom, még jáccok vele.
Köszi.
Már csak holnap tudom feladni.
Valószinű eltömődött mikor raktad vissza,
egyenlezesen kel müködni ki is ,be is!