Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Ha rezeg az gáz!
Keréknyomás méréssel kezd, nézzd meg a csapágyakat nem kotyog- STB...
Sziasztok! az előbb értem haza, kivittem egy körre a vadállatot! VADÁLLATOT! eléggé füstölt indításkor, gondoltam kicsit kkormolom. eszméletlen micsoda erő van benne, végig fülig ért a szám csak 3.-ig kapcsoltam fel asszem, de ami erőt produkál gyorsulásnál aszittem behu...zok kb 100-al mehettem max, de felelőségteljesen végig. annyit viszont megfigyeltem, h 3-4 ezer körül rezeg a gép. ez normális?
Hali mindenkinek!
Itt elvonult a vihar egyenlőre!
Haller mindenkinek.....
Kiváncsi vagyok,hogy Fábi hazaért-e az eső elött.
Következő project ez lenne de csak 2 hónap múlva
link
kozbe most olvasom daogyula, mit irtal, persze, h ott leszek :D tudtam, mert kedden mondta. akkor ott talalkozunk
Jajj meggyütt én jobbat fényezek mint amit ezek összecsaptak
Index megjött pupu?
laza vok mint a rigalanc sztem eleg jol megy, uh nem lesz gond, csak nem szeretnek vagy 5 ezret +-ba meg fizetni az allamnak, meg mihamarabb a kezemben tarthassam a jogsit ez a cel, utana irany az elet
Csizmában, kesztyűben... a zárt magas cipő biztos kötelező, a kesztyűt nemtom.
Ne parázz, a legrosszabb, ami történhet, hogy meghúznak, osz' akkó mivan... laza légy, akkor átmész, a görcsölést nem szereti semmilyen vizsgáztató (pl. így menj oda: "na megjöttem, kisköcsög, kezdhetjük" na jó, ennyire ne lazán)
viszont remelem, h nem lesz tul meleg holnap, mert 30 fok mocis kabatban, bukoban lecsukott plexivel.....
koszi mindenkinek! a gyakorlas a sever center hata mogott van egy parkoloban, eleg egyenetlen a palya, de kanyarban megfelelo kuplungkezelessel meg tom tartani a mocit. a palyaszelesseget mindig ki szoktam hasznalni, sokat gyakoroltam a minel szukebb kanyarvetelt is, h ha oda kerulok, hatalmasnak erezzem a palyat. de holnap minden eldol. gondolkoztam, h ma estefele, kiszaladok kicsit a mocival gyakorolgatni...
Nagyon szépen köszönöm,Feri úr.....
Márkus úr: Csekk feladva!
Turi úr a benzin csap neked is feladva!
Szép napot mindenkinek !
Pupu:megjött a lábtartó gumi.Köszi :benzincsp feladva!
Holnap lesz egy ünnepi motoros kis vonulás az oktatóm tiszteletére,hétvégén lesz 60-éves.Majd dudálunk egy jót Dudás Lászlónak,isten éltesse!Swarzi te ezt tudtad?Gyere a Simóval holnap öt órára a Spar parkolóba,Kálvária-Alsó körút sarok! . . .
Itt Szegeden a felügyelet nem engedélyez gyakorlást a vizsgapályán,egy volt Ati pályán gyakoroltunk,az meg eredetileg vizes csúszópályának készült,eső után állt is rajta a víz.Azóta másik pályán gyakoroltat a volt oktatóm,de az se a vizsgapálya.Itt valamiért nem mennek házhoz a vizsgabiztosok.Pest az más.
Vizsgapályán nincs gyakorlás? Nálunk a gyakorló pálya volt a vizsgapálya is
A vizsgapályán nincs gyakorlás,ott csak vizsga van,a gyakorló pálya viszont vízszintes volt,engem is megviccelt.Nem kell parázni,csak számítani kell rá,esetleg korrigálni.
Gyula ne paráztasd már biztos ment már rajta 1 párszor végig
Gondolom a Kereskedő közben fogsz vizsgázni,van egy trükkje ennek a pályának:a motoros vizsgapálya vízelvezetős,tehát kétfelé lejt,amikor fordulsz vissza kicsit be fogja billenteni a motort,erre számíts majd.