jól plusz meg még előbb fel kell mennem a csapágyboltba, O-gyűrűket venni, ha már szét van szedve.
Még nem egész tiszta a működése, a jobb felső (rúd végén lévő) szelep 1ik irányba nem zár le normálisan.
Halló emberek. Aki tud sátrst hozzon mert a hely véges. Ugye itt nálunk lesz. Bográcskaja du.... reggelizzetek. Csülkös babos történetet főzök nektek. Ki akartam venni az erdei iskolát de ballagás van. A tónál lenne hely, de tusolni nem tudunk, így marad a mexokott garázs buli.
Most Én is azon filózok hogy a szelephézagot max-ra állítsam vagy közép értékre,mert a legutóbb beállítottam középre,mentem vele kb 100km-t és ez alatt a szelepek igazodtak annyit hogy az alsó érték szűken volt meg
Vagy el van már gyengülve az akku,vagy kontakt hiba van a csatlakozásoknál,amikor húz az indító relé és kapcsolja az indító motort,leesik a feszültség és kiejt a relé is,majd kezdődik elölről,ezt hallod berregésnek.
Még nem egész tiszta a működése, a jobb felső (rúd végén lévő) szelep 1ik irányba nem zár le normálisan.
legalább nem kéredzkedik be mellém senki
Merre laksz nagyjából?
Megértem,sajnálom,valószinű te laksz legmesszebb
215.1 km 3/h 37p lenne az út oda.
Ha jól emlékszem a szerviz szerint 24ezrenként kell.
Olyan szar a megszólítás:::büdös
Nézd meg az öninditó relé nem ragadt be?
Vagy az inditó reléd szart be?