Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
jól plusz meg még előbb fel kell mennem a csapágyboltba, O-gyűrűket venni, ha már szét van szedve.
Még nem egész tiszta a működése, a jobb felső (rúd végén lévő) szelep 1ik irányba nem zár le normálisan.
Haló mindenkinek ! Krisztit othon hagyod ?
meg a holnap délelőtti is ha jól látom
du. elfoglaltság
A garázs baszott kényelmes, tapasztalat...
asszem én is csak annyit, meg talán egy polifoam matracot

legalább nem kéredzkedik be mellém senki
Sirály! Hállózsákot viszek oszt majd csak lesz valahogy...
Dik..... enyém volt a 178000
Halló emberek. Aki tud sátrst hozzon mert a hely véges. Ugye itt nálunk lesz. Bográcskaja du.... reggelizzetek. Csülkös babos történetet főzök nektek. Ki akartam venni az erdei iskolát de ballagás van. A tónál lenne hely, de tusolni nem tudunk, így marad a mexokott garázs buli.
Hali Pacitó
Merre laksz nagyjából?
Tévedtem:Debrecen messzebb van!
Hali
Megértem,sajnálom,valószinű te laksz legmesszebb
215.1 km 3/h 37p lenne az út oda.
Tényleg annyi
Most Én is azon filózok hogy a szelephézagot max-ra állítsam vagy közép értékre,mert a legutóbb beállítottam középre,mentem vele kb 100km-t és ez alatt a szelepek igazodtak annyit hogy az alsó érték szűken volt meg
1000-nél eredetileg 42e km-enként, kisebbeknél 24e.
Sajnos Én még lemaradok a személyes talikról,pedig az idén már nagyon szerettem volna ha összejön
Köszönöm
Sziasztok!
Ha jól emlékszem a szerviz szerint 24ezrenként kell.
Vagy el van már gyengülve az akku,vagy kontakt hiba van a csatlakozásoknál,amikor húz az indító relé és kapcsolja az indító motort,leesik a feszültség és kiejt a relé is,majd kezdődik elölről,ezt hallod berregésnek.
A szelepeket milyen időközönként kell állítani
Valami ismertetést rakj már fel az adatlapodra!
Olyan szar a megszólítás:::büdös
Annyival nem olcsóbb.
Hali
Nézd meg az öninditó relé nem ragadt be?
Vagy az inditó reléd szart be?