Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Pupu
Itt még nincs semmi.

Úgy néz ki hogy a munkahelyem megint elintézte hogy ne tudjak menni.
Mutasd milyen idom?
Hali
Nekem akad még egy pár
Halló.... Na mi? Mindenütt esik, csak itt nem? Feribá, ott a kincsek között nincs véletlen valami tuti lámpa, ami az idomomba jó lenne?
Hali
igen fekete .holnap mérek és jelzem
Feri bátyám és Gyula nincs esetleg valamelyikőtöknek egy felesleges vízhőmérséklet érzékelőtök ha úgy adódik? rakoncátlankodott a mutatóm de lehet hogy meg van a hiba egy laza csatlakozó.

majd a próbán kiderül csak gondoltam addig körbekérdezgetek.
Én a hűtő ventilátor tengelyével szoptam egyszer.
Rájönni is elég volt hogy az a hiba forrása.
Feribá most nagy durranás lesz nálatok
oké köszi, majd a szervizben utánanézetek a dolgoknak.
nem tűnnek rosznak esetleg majd mérje meg a lyuktávot meg hogy mipéz lenne, ja amúgy a tükör fekete? mert a képen kéknek látszik,
De elég sok minden berezonálhat ha szarul van rögzítve.
Sziasztok!
Első körben ellenőrizni kéne: gumik, felni, kerékcsapágy, (a felniben is nem lógnak-e) kormánycsapágy.
igy néznek ki a tükrök de holnap leszedem és rakok fel új képet
Hali
Nehogy már megsértődj.Nézd meg jobban azt a hozzászólást! ez van mögötte!
kormányon éreztem, de lehet, h csak én képzelem be, mert ez volt az első komolyabb köröm
sőtt ha a kelleténél feszesebb akkor is ezeket inkább a lábtartón lehet érezni ,nekem már volt ilyen.
jóestét feribá! a rezgést inkább rezonálásnak mondanám, de ez előfordulhat alacsonnyabb fordulatszámon nem? még nem csináltam meg a szezonfelkészitést, csak holnap jön a rutinvizsga, azt gyakoroltam kicsit. vagy előfordulhat a rezgés az miatt is ha nem megy egy henger? nagyon erősnek éreztem a mocit, és simán járt, nem durrogott vagy ilyesmi :)
Ha érdekel felhívod és megmondja mi a baja, és alkudoznod sem velem kell, de ha zavar akkor többet nem linkelek ilyesmit.
Hali
Lemegyek és készitek képet a tűkrökről!
holló,tud rezegni a száraz lánctól is de mondjuk az inkább sebesség mint fordulat függő
halihó mindenki,üdv Feribátyám a napokban ajánlott itt egy eladó tükörpárat ha még eladó nekem kellene nagyon, kép lenne róla?
Szétvan szedve! Nem lehet tudni mi a baja?
Azért meg az ár sok .