Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs, egy mailt küldtem, de nyugodtabb lennék, ha fizetség előtt látná valaki
Persze. Hol lakik Pesten a tag?
Hali
Levan tárgyalva?
acer 5738z
akksi 3/4-ed óra
tapipad picit kopott,van egy repedés is az egyik zsanérnál,de nem vészes...
nem ocsmány gép,de egy esése volt tuti,azért is szektorhibás szerintem a vinyó,egy nagyon jó informatikus rokonom tesztelte a gépet,minden más hibátlan
full protis,kivehető
van hozzá kabát is de az még jó.
Hány kg vagy, és milyen magas?

Sajnos 5 kg még lemehetne nekem ,de nem akar a pocak:
igen éppen ezért szerettem volna már egy bőrruhát mert állítólag jobban véd esésnél bár nem akarom megtapasztalni ha már idáig megúsztam az esést.
No emberek. (és főként Csövi)

ki hozná el ezeket a tükröket Üllésre?
Nem
Szia!

Kicsit tudnád részletezni?
mekkora processzor?
mit jelent a tartozékok?
akku mit bír?
kívülről milyen állapotú?
Repedés, törés, horzsolás a házon?
Nekem van mindkettő. Bőr kell ha tempósan mész. Nem kap bele a szél. De nyűgösebb. Erdélyt mind a kettőben megjártam, bőr jobb volt. Nyáron meleg télen hideg. De ha esel azért a bőr, nem ég rád.
Tomas te jössz Űllésre?
Sziasztok!
ja.
Nekem meg csak bőr.
Mindig gondolkozok valami könnyebb nyári viseleten, de úgyse lesz belőle semmi. Pl egy rég kifutott icon nacit (link) el tudnék viselni. Asszem Ádám kapott anno belőle..... Meg talán egy hasonló kabátot. Louis FastLane F71 el tudnék viselni.
Megvennél nekem valamit Pesten?
Jaja
Igazán sose volt jó, de tavaly kapott erősebb rugót, az sokat javított (bár most meg már túl erős, 3 helyett 3,5mm vastag rugó lett bele, közte nincs más anyagvastagság)
A csillapító berugózáskor nem csillapít semmit, ezért mindig "hintázós" volt az eleje.
halihó mindenkinek . nektek mi a véleményetek a cordura vs bőr ruháról ? nekem még csak kordurám volt és bőrruhát még csak felpróbálni sem volt alkalmam. most elcseréltem a kordurámat de ,lehet hogy nem kellet volna?persze egyik sem az űbersuper kategória: probiker vs Dainese
Az nem számít.
Hanem, hogy milyen nyugodt voltam addig.

Egyébként nem akkor akadtam ki mikor szóltál hogy szar valami, hanem amikor kiöntöttem az egyik szárból az ezüstösen csillogó folyadékot. (a másik meg tiszta volt)
Mért mert neked is mondtam hogy nem jó ! Igazam vot?
Pontositok nem afülébe ültettem hanem tényleg zür volt az elsö teloval
vazze, te mindenkinek ezt mondod?
Igazábol ez pont tavaly Zsotinál kezdödött . Akkor probáltam Laci motorját és a fülébe ültettem hogy nme jó az elsö teleszkopja . Szoval Laci szerelgetése onnan kezdödött Jól mondom Laci?
Bakosi kolléga mingyá megtávgyógyítja.