Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratulálok az autódhoz,remélem neked szerencséd lesz 90 lovas HDI-vel,senkit nem ismerek,akinek ne a 3. motor lenne benne,ebből a típusból
ez egy jó kérdés
2004-ben JB.-...-al kezdődtek az uniós rendszámok,ez 2003 évvégi rendszám valóban!
hogy mi?
miért vezetsz ha iszol?
sziasztok! ma volt a XIV. Szegedi Motorkiállítás, és nagyon jó volt, a streetfighter show is Gergely Sanyival( sztem szed valamit, mert nem 100-as a csávó ), de számomra a legnagyobb élményt a város körbekerülése okozta, konvolyban, noha simsonnal voltam, hattalmas érzés a csapatban lenni, uh alig várom már a következőt, de már a naggyal. Fantasztikus nap volt
Halihó hazaértem a Váci taliról nagyon jó volt a kis eső ellenére is voltunk vagy 130-150-en midenféle motorokkal a típust is képviseltük 3-an, volt egy fehér fz-750 és egy kék fzr 1000 vagy 750 meg persze az én lopakodóm aki teheti jövőre ne hagyja ki
Szasztok lovasok!
Ha 2007-ben hozták akkor miért nem kék eu-s rendszáma van, a K betűs szériából? Saccra ez 2003 körüli rendszám
magyarul mindenki úgy bassza el a pénzét ahogy akarja
Volt egy 730d is 850-e ért de aztán nem mertem felvállalni. (pedig végig rád gondoltam )
Mentem délutánra.
A saját fotón csak a háttér lenne más.
Világos hogy nem egyforma szempontok alapján értékelünk dolgokat.
Én csak leírtam hogy mit tapasztaltam ebben a pár hétben amíg bejártam a fél országot. Én is abból indultam ki hogy ilyesmiket keresek 300-350 körül, aztán beláttam hogy emelni kell a tétet 600e környékére vagy lejjebb adni az igényeket, mert egyszerűen nincs olyan amit én keresek. (pl. mindenképpen kombit vagy 5 ajtóst akartam venni és tessék, szedán lett )
Néztem Wagont is de az kiesett a méret/kényelem miatt bár állapotra jók voltak (500e körül) az Almera is jó ajánlat ha egyben van. Máreát is néztem kettőt 550e körül de azt inkább nem akartam.
Hozzáteszem az is tény hogy nálam nagyon sok kihullott a nem működő klíma miatt. (a második kérdésem mindig ez volt és ha bevallották hogy nem, akkor már húztam is ki a listáról, bár a legtöbbször állították hogy működik csak odaérve hiába nyomkodtam a gombját, abból hideg csak januárban jött volna)
Azért egy wagonírt ezzel nem nagyon lehet 1 napon említeni de talán a másik kettőt se.
Ezért olcsóbbak. Sose az a lényeg, hogy mennyiért veszed, hanem az, hogy az adott keretből a legjobbat, ez a Józsié jónak tűnik.
Nagyon tip-top 30 ezret nyugodtan letagadhatna
de ezek nem saját fotók (vagy máris árulod, mint gab400? )
igen, de:
1, a Te dolgod,
2 Nem kétlem hogy megfontoltad
3, nekem akkor sem kellene ennyiért

Ha most indulnék kocsit nézni nekem ezek jönnének számításba (szigorúan max 350-400-ig)
wagonR Marea Almera
Egyébként a Fiat Multiplától kezdve az opeleken át a fordokig, bmw-től a citroenen át a mercikig néztem én mindenfélét, nem volt semmiféle konkrét elképzelés hogy mit akarok venni, csak azok a feltételek amiket felsoroltam és egy 650e Ft-os limit.
Nem kerestem én ilyen pözsót, ezt csak épp találtam és megfelelt a kritériumoknak. (meg a hócipőm tele volt már a sok felesleges kirándulással)
Az autóról annyit:
2007-ig Hollandiában üzemelt, akkor hozták 160e km-rel. (lekérdeztettem a Holland rendszám alapján)
Itt Magyarországon vezetett Bosch Car szervizfüzete van 2007-től rendszeres évenkénti szervizlátogatással (kép)
Jelenleg 249.900 km van benne.
Pözsó márkaszervizben nézettem át (hivatalosan, állapotlappal, teljes diagnosztikával) mielőtt megvettem, mindene teljesen rendben van, simán átmenne egy műszaki vizsgán.
Nemdohányzó vidéki orvosé (azt nem tudom hogy nő-e) volt. (még rajta van a szélvédőn az "orvos szolgálatban" matrica és valami sorompónyitó fehér izé)
Összességében:
-olajcsere
-fagyálló
-fékolaj csere esedékes rajta
Valamint van egy 20 Ft-osnyi felületi rozsdafolt a bal küszöb végén, egy kavicsfelverődés a szélvédőn és az ajtókárpitok szövetbetétje (ez típushiba, a többin is ilyen volt) ment össze és húzódott ki a belső kilincsek alól.
Összesen ennyi csinálni való van vele. Ilyet (típustól függetlenül) egy darabot sem találtam még jóval drágábban sem pedig sok helyen voltam.
520-ért.
Sokallod? Nos Nagy Autóvásárlási Kirándulásaink összegzéseként kijelenthetem hogy ezen elvárásokkal:
-97-nél nem régebbi
-nagy részben sérülés és rozsdamentes
-MŰKÖDŐ klímás (orbitális elvárás mivel 10 esetből 9-nél "csak fel kell tölteni gázzal" magyarázat van, azaz NEM működik)
-kényelmes-csendes (legalább G Astra méretű vagy nagyobb)
-nem lelakott/dohányzó
-szervizben átvizsgálható (mivel tudni akarom hogy mit veszek meg)
-nem baj ha dízel a modernebbek közül
-mindene működik, csak beülök és használom állapotú
500e Ft alatt nagyon kis eséllyel található.
Nekem csak ezt sikerült viszont láttam rengeteg hulladék állapotú f&st amit nem egyszer drágábban kínáltak mint amennyiért ez ki volt téve (egyébként az eredeti ára 630e volt) és hallgathattam a kereskedő/eladó tahó megjegyzéseit a szalonban vásárolható új autókról.
Tudnék írni egy csomó érdekes dolgot amit tapasztaltam de ahhoz nagyon sokat kéne gépelni.
Szeged felé motoros szenvedett balesetet Zsoti megvagy ?
A kisházunk is a mai napig fent van tobb ingatlanhitdetőben. Pedig már szóltunk érte ,vegylk le.
Egy hónapja még érdeklődő is járt kint,még jó hogy kint voltunk.
Mennyiért hoztad el?

Én sokallom amit kérnek érte, meg sem néztem volna.
Köszi. Látod hogy még mindig eladó.
Tip-top a verda! Grat hozzá.
Képek a tip-top kis szedánomról: 406