hello Gyula köszi a választ meg fogom próbálni másik műszerrel mert éppen van egy itthon de csak a fordsz. műszer ,abban segíts légyszi ha tudsz hogyan állapítom meg a 3 kivezetésnél melyik a +,-,jel semmi feliratozás nincs rajta
Szép kutyus,apámnak is van kettő.Persze csinos az asszony meg a motor is. .
Jössz holnap a felvonulásra?
http://fmp-motorosok.hu/component/content/article/1-fri
ss-hirek/252-xiv-szegedi-motorkiallitas-fmp-s-felvonulassal
Ismerjük a céget természetesen, épp ìrni akartam én is, hogy ők be tudnak szerezni mindent az utolsó csavarig. Enyémet is ők újították fel már jópár éve azóta is hibátlanul működik. Szerintem a főtengely a legutolsó ami tönkremegy benne, ha rendesen karban van tartva...
A Kés főtengelyről szöghajtással . A kerekek lánchajtás . Meg van az is már csak még nincs fent .Ez az állapot egyenlőre egy vázszerkezet kormányművel féltengelyekkel .
Gondoltam h nem lesz egyszerű az alkatrészbeszerzés,de nagyon sok minden van amit otthon is tudok javítani és szerencsére vannak a környéken kis cégek,hozzáértő mesterek akik szívesen segítenek,akár alkatrészeket is legyártanak.Igazából van egy pécsi cég(reklám lenne a neve?)akik bármit beszereznek japánból gyártótól,vagy gyári beszállítótól
csak hát annak kemény ára van,meg persze nem kevés idő.Annó Suzuki RG 250-eseim voltak és ők újították fel az egyiknek a blokkját,gyári cuccokkal kb300000Ft volt,mindez 2002-ben,mikor még az pénz volt.Én attól tartok legjobban amit az egyik ismerősöm mondott(motorszerelő Belgiumban),hogy a 3LE Fzr-ek főtengelye nem túl tartós,ő sokat cserélt már 15 éves pályafutása alatt(csillagászati összeg újonan,ha egyáltalán be lehet szerezni még).Egyik előző motorom egy R1-es volt(2000-es évj).3 évig használtam,de semmilyen problémám nem volt vele,ebből kiindulva ,mivel az FZR kiforrott blokkja van benne ,gondoltam h hasonlóan tartós lesz.Hát majd kiderül.
Jössz holnap a felvonulásra?
http://fmp-motorosok.hu/component/content/article/1-fri
ss-hirek/252-xiv-szegedi-motorkiallitas-fmp-s-felvonulassal
traki olcsóóóóóééééé
csak hát annak kemény ára van,meg persze nem kevés idő.Annó Suzuki RG 250-eseim voltak és ők újították fel az egyiknek a blokkját,gyári cuccokkal kb300000Ft volt,mindez 2002-ben,mikor még az pénz volt.Én attól tartok legjobban amit az egyik ismerősöm mondott(motorszerelő Belgiumban),hogy a 3LE Fzr-ek főtengelye nem túl tartós,ő sokat cserélt már 15 éves pályafutása alatt(csillagászati összeg újonan,ha egyáltalán be lehet szerezni még).Egyik előző motorom egy R1-es volt(2000-es évj).3 évig használtam,de semmilyen problémám nem volt vele,ebből kiindulva ,mivel az FZR kiforrott blokkja van benne ,gondoltam h hasonlóan tartós lesz.Hát majd kiderül.
Csövi jöttök a haverral a Váci motorostalálkozóra?