Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

peeehogy
hello Gyula köszi a választ meg fogom próbálni másik műszerrel mert éppen van egy itthon de csak a fordsz. műszer ,abban segíts légyszi ha tudsz hogyan állapítom meg a 3 kivezetésnél melyik a +,-,jel semmi feliratozás nincs rajta
Feszültség óra és hőmérséklet. Még nem próbáltam élesben de szerintem jó lesz.
Te mész?
Milyen az új műszered ? egyébként az mér feszültséget is?
Szép kutyus,apámnak is van kettő.Persze csinos az asszony meg a motor is. .
Jössz holnap a felvonulásra?
http://fmp-motorosok.hu/component/content/article/1-fri
ss-hirek/252-xiv-szegedi-motorkiallitas-fmp-s-felvonulassal
hát sajnálom de majd legközelebb
Noshát együnk nospàt.
Bazze ez kell nekem!
nos?
Hejhó! Sajna nem megyünk holnap haver dolgozik, aztán nekem is lesz mit csinálni... Pedig jó lett volna...
Jo kép!
Ismerjük a céget természetesen, épp ìrni akartam én is, hogy ők be tudnak szerezni mindent az utolsó csavarig. Enyémet is ők újították fel már jópár éve azóta is hibátlanul működik. Szerintem a főtengely a legutolsó ami tönkremegy benne, ha rendesen karban van tartva...
Yakomoto Bt. Pécs
Jaszikám idáig nme került még pénzbe semmi hozzá mert minden volt ithon A kést szállítótta Peti de az nagyon forumi áron
Én ebből építenék a helyedben:)))))

traki olcsóóóóóééééé
Nem lenne reklám a neve.
De ugy terveztem hogy minden átalakitás nélkül lehet elsö hajtása is még pluszba . Féltengelyes az elsö futoműve is csak nincs benne .
A Kés főtengelyről szöghajtással . A kerekek lánchajtás . Meg van az is már csak még nincs fent .Ez az állapot egyenlőre egy vázszerkezet kormányművel féltengelyekkel .
A rugózással nem lesz gond és hogy akarod kihajtani a kereket, meg a kést?
Gondoltam h nem lesz egyszerű az alkatrészbeszerzés,de nagyon sok minden van amit otthon is tudok javítani és szerencsére vannak a környéken kis cégek,hozzáértő mesterek akik szívesen segítenek,akár alkatrészeket is legyártanak.Igazából van egy pécsi cég(reklám lenne a neve?)akik bármit beszereznek japánból gyártótól,vagy gyári beszállítótól
csak hát annak kemény ára van,meg persze nem kevés idő.Annó Suzuki RG 250-eseim voltak és ők újították fel az egyiknek a blokkját,gyári cuccokkal kb300000Ft volt,mindez 2002-ben,mikor még az pénz volt.Én attól tartok legjobban amit az egyik ismerősöm mondott(motorszerelő Belgiumban),hogy a 3LE Fzr-ek főtengelye nem túl tartós,ő sokat cserélt már 15 éves pályafutása alatt(csillagászati összeg újonan,ha egyáltalán be lehet szerezni még).Egyik előző motorom egy R1-es volt(2000-es évj).3 évig használtam,de semmilyen problémám nem volt vele,ebből kiindulva ,mivel az FZR kiforrott blokkja van benne ,gondoltam h hasonlóan tartós lesz.Hát majd kiderül.
halihó
Csövi jöttök a haverral a Váci motorostalálkozóra?
Ebbe akarok egy 250 -est . Szerintem az is elég lesz
Hű de klafa kis trakesz. Ebbe egy busa blokkot kellene beletenni...