Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon kényelmes,jól fordul,könnyen kezelhető egyedül a teljesítmény kicsit karcsú csak
Tiltásig... Szép ez a VFR. Majd kíváncsi vagyok hogy jön be hosszabb távon meg a többihez képest. Meddig maradhat a háznál?
honda idomja nem volt,füstölni füstölt még a karbiszinkron előtt
de szerintem te meg se szólaljál a diszperzites plexiddel meg a szívecskéddel
Még mutattad is neki.
ja tényleg most hogy mondod
Nem, a füstokádó az sanyié volt. Tiszta korom volt a dob belseje.
Az melyik volt? A kék honda idomos amelyik okádta a fekete kormot a találkozón?
mióta a totalcar tolja őket,azóta tényleg istennek képzelik magukat...meg vannak sértődve,hogy merek egy forintot alkudni,amikor először voltam náluk kb 4 éve,elhoztam volna egy audit 3 millióért,be akartam számoltatni a 2004-es opelemet,amiből a legolcsóbb is 1.2 volt a hahu-n,mondtak rá 6 kilót
Én is voltam ott, az eladó csávó hozzáállása és stílusa nálam kib&szta a biztosítékot.
Mintha szívességet tennének azzal hogy beengednek és vásárolhatok náluk valamit amit elmondanak mindenféle kiváló állapotú valaminek, aztán amikor felsorolom hogy ezen szinte minden sz@r akkor hozzáteszik hogy: hát az árához képest nagyon rendben van.
Úgy gondolom hogy 6-800ezres kategóriában már azért ne lelakott-szétrohadt aljú hulladékot akarjanak már adni amiből szinte mindenhol folyik az olaj.
Értelmes dolgok kb. 2M-felett voltak de azok meg mindennek számítottak csak nem olcsónak.
igazi nagypofájú,gusztustalan banda
én is harmadszorra futok velük lyukra
minden autó-motornál az a duma,hogy a főnök haverjától számolták be,igazából nem is akarják eladni
Gratula a motorhoz. Haveromnak is volt egy régebbi VFR-je, nagyon szerette, mentem vele én is egy kicsit jó motor volt.
Csonticar-tól meg semmit, mi is próbáltunk ott autót venni amikor Fiestát kerestünk, de inkább rollerrel járok mint ott autót vegyek.
Próbálkozok csak, meg mostanában rászoktam a kanyarba becsúszásra olyan finoman csóvál a segge, meg kanyarból kigyorsításnál kicsit csúsztatni ezt okosítom mostanában
Driftelsz az ezressel? . .
Nem nem 1x voltam pályán idén még csak a driftet gyakorolgattam vele és hát kipörög a fránya segge
Persze,mert mindig pályázol.
Igen,én 8000-fölé nem pörgetem,meg száz felett az asszony már bökdösi az oldalam,vissza kell fogni a tempót. De az elsőt már nekem is cserélnem kellett,az hamarabb elfogyott.
4000km alatt elfogyott az M3
tudod gyula,hogy egy v motor hamarabb eszi a gumit...ha jól emlékszem neked 500-asod van,azért az kevésbé gumizabáló...Valamint akármilyen hihetetlen,vannak olyan emberek,akik le se szarják mi mennyi,amit mond a márka szervíz kiköhögik
az első gumiszett(Metzeler M1) 12.000-nél,a második(Metzeler M3) most novemberben 24.000-nél volt cserélve
Nekem öt éve van meg a gép,kb.15000-et hajtottam bele,de a hátsó gummán még mindig van kb. 3 mili mélység.
Azt értem hogy az összes márkaszervíz genya, de ha egy 10 éves motor évi szinten megy 2400 km-ert akkor mi az hogy 2 szett gumi és szelephézag ellenőrzés?
Vagy minden szezonban kapott új láncot?
köszönöm szépen!