Adj egy elérhetöséget . De itt az én számom is 06 20 három25 negyvenöt24. Ha Ságváron futunk össze nekem ugy is jó délután . Reggel kutpucolás vár délután 2 kor temetés . De utána ráérek .
Halihó mindenkinek !Na itt vagyok hozd el magaddal azt elugrok arra amere te mész haza felé ha ugy jó . Akkor az uton találkozhatnánk nálam is jó de gondolom nem igazán jöttök felém :-)
Sziasztok!
Nemrég szert tettem egy '91-es Fzr 1000 Exup-ra(3LE).Olyan gondom van,hogy a km óra számlapja le van kopva egy részen.Esetleg nem tud valaki olyan matricát/számlapot/javítási megoldást amivel segíthetnék a problémán?Érdekelne üzemeltetési tapasztalat is,valamint az, hogy hol lehet alkatrészeket beszerezni a géphez.Sok webshopot megnéztem,de mindenhol csak szűrők,fékbetétek,kormánycsapágy meg hasonlók vannak.Pl:karburátor tömítés,membrán,vízhőfok jeladó,ventillátor kapcsoló,stb...hol lehet beszerezni?Újra gondolok,nem bontottra.
hali.80 van centi hosszu.6.5centi szèles ès 16- os furat van rajt.most'hogynèzem mintha lenne benne 1 kis tekeredès.megegy kicsit rozsdás.ha gondolod èn szèplakon melozok holnap ha megtudod oldani elviszem magamal.este teszekfel róla kèpet.
Vajon ki az a négy ember (Pistin kívül) akit még érdekelt a Prillinger kert és erdő alkatrészcsoport kínálata?
Csak mert ha van ilyen irányú érdeklődés feltölthetek más katalógusokat is. plédául: Industriebedarf_2012 (csapágyak, kötőelemek)
Ez nagyon messziről jött, még az e-bay-on is túlról... És kb 2db ezresbe került, viszont lehetett választani kék piros és zöld színből.
Szombaton letesztelem mennyire látszik világosban, de szerintem jó lesz.
Nemrég szert tettem egy '91-es Fzr 1000 Exup-ra(3LE).Olyan gondom van,hogy a km óra számlapja le van kopva egy részen.Esetleg nem tud valaki olyan matricát/számlapot/javítási megoldást amivel segíthetnék a problémán?Érdekelne üzemeltetési tapasztalat is,valamint az, hogy hol lehet alkatrészeket beszerezni a géphez.Sok webshopot megnéztem,de mindenhol csak szűrők,fékbetétek,kormánycsapágy meg hasonlók vannak.Pl:karburátor tömítés,membrán,vízhőfok jeladó,ventillátor kapcsoló,stb...hol lehet beszerezni?Újra gondolok,nem bontottra.
Egy, érdekelne engemet is
Köszi
Előre nem is
Csak mert ha van ilyen irányú érdeklődés feltölthetek más katalógusokat is.
plédául: Industriebedarf_2012 (csapágyak, kötőelemek)
Szombaton letesztelem mennyire látszik világosban, de szerintem jó lesz.