Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adj egy elérhetöséget . De itt az én számom is 06 20 három25 negyvenöt24. Ha Ságváron futunk össze nekem ugy is jó délután . Reggel kutpucolás vár délután 2 kor temetés . De utána ráérek .
"Újra gondolok,nem bontottra."
sugó motor,baja
Mi az ára amugy ?
Halihó mindenkinek !Na itt vagyok hozd el magaddal azt elugrok arra amere te mész haza felé ha ugy jó . Akkor az uton találkozhatnánk nálam is jó de gondolom nem igazán jöttök felém :-)
Mondjuk márkaszerviznek ritkán van webshopja, és ha már japán a motor akkor ezeket japánból kell rendelni.
Sziasztok!
Nemrég szert tettem egy '91-es Fzr 1000 Exup-ra(3LE).Olyan gondom van,hogy a km óra számlapja le van kopva egy részen.Esetleg nem tud valaki olyan matricát/számlapot/javítási megoldást amivel segíthetnék a problémán?Érdekelne üzemeltetési tapasztalat is,valamint az, hogy hol lehet alkatrészeket beszerezni a géphez.Sok webshopot megnéztem,de mindenhol csak szűrők,fékbetétek,kormánycsapágy meg hasonlók vannak.Pl:karburátor tömítés,membrán,vízhőfok jeladó,ventillátor kapcsoló,stb...hol lehet beszerezni?Újra gondolok,nem bontottra.
Szerintem már érted hogy miért szerettem volna mindig is egy ilyet. (a színétől eltekintve)
Hali
Egy, érdekelne engemet is
Hali
Köszi
Előre nem is ,de ha látod menetközben ,hogy valami sántit ,akkor jobb feladni,
hali.80 van centi hosszu.6.5centi szèles ès 16- os furat van rajt.most'hogynèzem mintha lenne benne 1 kis tekeredès.megegy kicsit rozsdás.ha gondolod èn szèplakon melozok holnap ha megtudod oldani elviszem magamal.este teszekfel róla kèpet.
hello mindenki ,üdv Feribátyám feladtam a péztet, pedig nekem mindíg azt mondták:soha semmit nem szabad feladni az életben.
Vajon ki az a négy ember (Pistin kívül) akit még érdekelt a Prillinger kert és erdő alkatrészcsoport kínálata?
Csak mert ha van ilyen irányú érdeklődés feltölthetek más katalógusokat is.
plédául: Industriebedarf_2012 (csapágyak, kötőelemek)
Ráérek nem sürgős
Várjunk egy pár napot, letesztelem és ha ok akkor megdumizzuk. jó?
aha értem kékbe kőne menne a mocimhó na meg pirosba hogy mennyen a másik mocihó
Ez nagyon messziről jött, még az e-bay-on is túlról... És kb 2db ezresbe került, viszont lehetett választani kék piros és zöld színből.
Szombaton letesztelem mennyire látszik világosban, de szerintem jó lesz.
nem ez volt a kérdés te tudod hol lehet beszerezni én nemtom szal megkaparintod én elmegyek kiperkálom és elhozom
A színe nem az igazi, egyébként bitang a gép.
2 szál kábel + az okosság.
és most nem volt kamionos bajszom
Ez a kocsi kicsit kicsi nekem