Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg töröttt is!
Amit linkeltem alkatrészbeszerzésnek az azért jó mert Szilveszter is onnan rendel (némi felárral persze) mindent amit kérnél. (ennyit az akár Japánból vagy "bárhonnan-bármit" beszerzésről)
Ha új cuccot keresel (ami szerintem nem mindig feltétlenül szükséges) akkor a legjobb hely az ebay. Szinte mindent onnan szereztem be a Goldwing felújításához (persze itt is nézve az árakat) és így volt a legolcsóbb (ami persze még így is méregdrága)
Egy példa: CMS szállítással-adóval viszont innen 16+9 dollárért jött a cucc. (Szilveszter a CMS-ből rendelve lazán bemondott rá 39 ezret amikor 270 körül volt az euro)
Vagy egy másik példa: CMS vagy fentről a negyedik
Szóval érdemes a neten keresni, na meg minket megkérdezni.
Nem nehéz feladat életben tartani az FZR-t.
Ez nem törött, baxod, ezen átment egy harckocsi zászlóalj
Ez már sose lesz jó.
Szasztok. Holnap elmarad a menés.... Szominak melózni kell.... Sajnos. Pedig készültem nagyon mááááááááááááá
Hali
Attól még ihatsz az egészségemra!
Volt olyan év,hogy 12 x volt Ferenc nap!
Mindet ünnepeljem?
a francba, pedig már ittam egyet az egészségedre
Attol függ melik nap mert 3 Feri is van egy évben

Köszi ,de minden rendes Ferenc:: december 3-án tartja!
Jó reggelt mindenkinek ! Egy faszt több ezer ! Ez ithoni műveletekre készül mivel van mit vágni ide haza is
füled érjen bokáig
Szép napot mindenkinek!
Nem a kijelző tört szét,hanem előtte az érintő felület üveglapja.Ettől még be kéne indulnia,persze akkor sem használható.Elvileg szervíz tudja cserélni.Gyárban az egyik szeletelőgép 17 collos érintő képernyőjét ütötte ki egy értelmes kezelő,ott is működött a képernyő,csak semmit nem tudott rajta állítani.
nincsmit.használjad.vágjál levele többezer hektárt.
reggelt!
hoppábazmeg, ez S4!
törött kijelzőjű, de működő S3 kinek kell, mennyié?
van itt telefonguru?
Lenni kéne a csatlakozók mellett a fordulatmérő műanyag burkolatán jelzésnek,de egyszerű:barna vezeték mindig + tápfeszültség,a szürke jelvezeték a gyújtásmodultól,a fekete meg testvezeték.
Ok, ha rendelek egyeztetünk.
mindenféleképpen
Képeket csináljál!
az jó pont ilyesmit keresek kéne látnom menetközben hogy áll az akksi, tudom hogy messziről van de ha van rá mód nekem kellene majd egy ha neked bevállt
Szia, kösz h szóltál, szerintem ott leszek :)