Amit linkeltem alkatrészbeszerzésnek az azért jó mert Szilveszter is onnan rendel (némi felárral persze) mindent amit kérnél. (ennyit az akár Japánból vagy "bárhonnan-bármit" beszerzésről)
Ha új cuccot keresel (ami szerintem nem mindig feltétlenül szükséges) akkor a legjobb hely az ebay. Szinte mindent onnan szereztem be a Goldwing felújításához (persze itt is nézve az árakat) és így volt a legolcsóbb (ami persze még így is méregdrága)
Egy példa: CMS szállítással-adóval viszont innen 16+9 dollárért jött a cucc. (Szilveszter a CMS-ből rendelve lazán bemondott rá 39 ezret amikor 270 körül volt az euro)
Vagy egy másik példa: CMS vagy fentről a negyedik
Szóval érdemes a neten keresni, na meg minket megkérdezni.
Nem nehéz feladat életben tartani az FZR-t.
Nem a kijelző tört szét,hanem előtte az érintő felület üveglapja.Ettől még be kéne indulnia,persze akkor sem használható.Elvileg szervíz tudja cserélni.Gyárban az egyik szeletelőgép 17 collos érintő képernyőjét ütötte ki egy értelmes kezelő,ott is működött a képernyő,csak semmit nem tudott rajta állítani.
Lenni kéne a csatlakozók mellett a fordulatmérő műanyag burkolatán jelzésnek,de egyszerű:barna vezeték mindig + tápfeszültség,a szürke jelvezeték a gyújtásmodultól,a fekete meg testvezeték.
az jó pont ilyesmit keresek kéne látnom menetközben hogy áll az akksi, tudom hogy messziről van de ha van rá mód nekem kellene majd egy ha neked bevállt
Ha új cuccot keresel (ami szerintem nem mindig feltétlenül szükséges) akkor a legjobb hely az ebay. Szinte mindent onnan szereztem be a Goldwing felújításához (persze itt is nézve az árakat) és így volt a legolcsóbb (ami persze még így is méregdrága)
Egy példa: CMS szállítással-adóval viszont innen 16+9 dollárért jött a cucc. (Szilveszter a CMS-ből rendelve lazán bemondott rá 39 ezret amikor 270 körül volt az euro)
Vagy egy másik példa: CMS vagy fentről a negyedik
Szóval érdemes a neten keresni, na meg minket megkérdezni.
Nem nehéz feladat életben tartani az FZR-t.
Ez már sose lesz jó.
Attól még ihatsz az egészségemra!
Mindet ünnepeljem?
Köszi ,de minden rendes Ferenc:: december 3-án tartja!