A másik kérdés megéri e? 40e/db az új membrán a karbiba az 1 fél exup ára/4db. Mivel a BIKER-WORLD megszűnt nehezebb beszerezni a cuccokat is ott pedig minden volt
Érdekes kérdés ez... elvégre egy gyártótól se lehet elvárni, hogy egy 22 éves motorhoz (ami legalább 15 éve kifutott modell) alkatrészt tudjon szállítani, erre a magyar törvényi előírás is 10 év. Sztem másutt is hasonló, és akkor még nem beszéltünk a felgyorsult fogyasztói szokásokról és modellváltásról
Egyedül abban lehet bízni, hogy az újabb alkatrészek kompatibilisek, vagy azzá tehetők 1szerűen (pl. féktárcsa, lánckerék)
Szóval marad az egyedi gyártás, vagy a bontó (amíg van mit bontani)
Igen,rajz szerint is a 2-3-as henger gyújtás kimenetéről (szürke vezeték)megy a fordulatmérő.Ha nem mér jól akkor valószínűleg sérült benne valamelyik alkatrész,sajna a mérőchipet már rég nem gyártják,jobb ha cseréled kompletten a fordulatmérőt.
hali.én félnégyik melózok.szerintem 4 körül ságváron vagyok.telon megbeszéljük, ja ára az nincscsen mert nekemis csak jött,nemistudom miért örizgetem márvagy 5 éve. 06 20 561 8640.
halihó,
azt nem tudja véletlenül valaki honnan kapja a jelet a fordsz.mérő gyárilag az 500-as-nál? nekem öszevissza volt anno kötözgetve a fejidomnál a gyári szálat nem találtam és vittem egyet az egyik trafó egy sarkáról de nem mér jól 3000-ig sokat 5000 felett keveset mutat a valóshoz képest így működik már két éve most jutottam odáig hogy zavar . Gyula,vagy valaki?
A jövőhéten szétkapom.
Megirom
Aki valami megoldást tud jelezze:köszi
Gilera mx1- 125cm3-keresek vizpumpához szimeringet!
Egyedül abban lehet bízni, hogy az újabb alkatrészek kompatibilisek, vagy azzá tehetők 1szerűen (pl. féktárcsa, lánckerék)
Szóval marad az egyedi gyártás, vagy a bontó (amíg van mit bontani)
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Házi őrizet a hétvégén
De azért valamerre lelépek az anyóstól !
azt nem tudja véletlenül valaki honnan kapja a jelet a fordsz.mérő gyárilag az 500-as-nál? nekem öszevissza volt anno kötözgetve a fejidomnál a gyári szálat nem találtam és vittem egyet az egyik trafó egy sarkáról de nem mér jól 3000-ig sokat 5000 felett keveset mutat a valóshoz képest így működik már két éve most jutottam odáig hogy zavar . Gyula,vagy valaki?