Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No ennyi....
Na ehez lesz
Hali mindenki! Köszi Peti jó lesz a kés
Köszi Gyula
A jövőhéten szétkapom.
Megirom
Egy műanyag benzintankom van hozzá,más már nincs,sajna.Írd le milyen méretű,lehet hogy találok itt.
Hali
Aki valami megoldást tud jelezze:köszi
Gilera mx1- 125cm3-keresek vizpumpához szimeringet!
Nyilvánvaló, aki ilyen öreg pusztulat vasakkal jár, nem fog 160 eFt-ért venni négy gumikarikát. Tehát ezekhez új alkatrészt árulni kész csőd
Jó reggelteket
A másik kérdés megéri e? 40e/db az új membrán a karbiba az 1 fél exup ára/4db. Mivel a BIKER-WORLD megszűnt nehezebb beszerezni a cuccokat is ott pedig minden volt
Érdekes kérdés ez... elvégre egy gyártótól se lehet elvárni, hogy egy 22 éves motorhoz (ami legalább 15 éve kifutott modell) alkatrészt tudjon szállítani, erre a magyar törvényi előírás is 10 év. Sztem másutt is hasonló, és akkor még nem beszéltünk a felgyorsult fogyasztói szokásokról és modellváltásról
Egyedül abban lehet bízni, hogy az újabb alkatrészek kompatibilisek, vagy azzá tehetők 1szerűen (pl. féktárcsa, lánckerék)
Szóval marad az egyedi gyártás, vagy a bontó (amíg van mit bontani)
Szép jó reggelt
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Házi őrizet a hétvégén
De azért valamerre lelépek az anyóstól !
Majd lesz
Ennek még hengere sincs!
Igen,rajz szerint is a 2-3-as henger gyújtás kimenetéről (szürke vezeték)megy a fordulatmérő.Ha nem mér jól akkor valószínűleg sérült benne valamelyik alkatrész,sajna a mérőchipet már rég nem gyártják,jobb ha cseréled kompletten a fordulatmérőt.
Én már az öreg korra is felkészültem sor4 600cc
De nekem jól áll te olyan kisember lennél benne elvesznél
Mesukám
Akko csörencs meg mikor ságvárra érnél elötte kb olyan 10 perc nekem ságvár . Ugy jó ? Akko mit szokol inyi Mert legalább valamit vigyek mán érte
hali.én félnégyik melózok.szerintem 4 körül ságváron vagyok.telon megbeszéljük, ja ára az nincscsen mert nekemis csak jött,nemistudom miért örizgetem márvagy 5 éve. 06 20 561 8640.
Van itt minden bammeg és jó árért ráadásul .
halihó,
azt nem tudja véletlenül valaki honnan kapja a jelet a fordsz.mérő gyárilag az 500-as-nál? nekem öszevissza volt anno kötözgetve a fejidomnál a gyári szálat nem találtam és vittem egyet az egyik trafó egy sarkáról de nem mér jól 3000-ig sokat 5000 felett keveset mutat a valóshoz képest így működik már két éve most jutottam odáig hogy zavar . Gyula,vagy valaki?