Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

299.000 Ft volt a sport rendszer,2 szett gumi:160.000 Ft,láncszett:70.000 Ft,légszűrők,olajszűrők,olajak,folyadékok,szelephézag ellenőrzés,stb.
hidd el összejön a márkaszervízbeb
gratula hozzá!
volt benne egy milliós perec is
szarabbul megy,mint az fzr,viszont a klasszikusságot nem lehet vitatni,11 éve gyártják ugyanebben a formában,2006-tól ici-pici módosítással
"250 e Ft évente a szerviz ? Láttam képet a motorról de nem ez vívta ki , h klasszikus legyen hanem az elődjei ! Ez úgy megy mint a fzr anno . Amúgy haverom szerette vezetni grat hozzá ! Ja és a Fzr az klasszikus ! ,
A Csonticar-osok igazi gusztustalan verebek.Direkt beszélek a csávóval reggel,hogy mi a sztori:"gyönyörű állapotú,egy gazdás,szevízkönyves,fokozatkijelző,chip".Erre a valóság:Nem szervízkönyves,nem elsőtulajos,nem gyönyörűaz egész motor telibe van fújva,elég fosul,matricák hiányoznak,a tankon persen fel a lakk,az idomcsavarok imbuszai szarrákopva,a kipufogó horzsolt...viszont van benne egy PC3.Gumik cserések hamarosan,ugyanúgy a lánc is.Alig akarták odaadni próbakörre,pedig letettem az árát a főnök asztalára.Próbakör:kormánycsapágy kuka,amúgy rendben.
Mondtam a kölöknek,hogy hívja ide a górét,akivel lehet érdemben beszélgetni.Halálra voltak sértődve a 920-as ajánlatomon,így jellemezte a gyökér:"pofátlan ajánlat".Nem az a pofátlan,hogy egy erősen javításra szoruló motort,garanciás patika motornak állít be?És amikor direkt rákérdezek a pofámba hazudik?Meg van sértődve,hogy merek alkudni,mert 1.050.000-re gondolt.Majd nagy kegyes felajánlotta az egy misit...Otthagytam a picsába,mert igazából ennyit sem ért.
----
A szerencsés az alábbi masina lett:2002/8,kék,egy gazdás,szervíz könyv,24000 km,minden tartozékával,otthon a szekrényben tárolt gyári dobjával,ülés takarójával és szerszámkészletével.Mindösszesen 2.560.000 Ft értékű szervíz számlával a 10 év alatt.
Két hónapos korában kiütötte az elejét alóla a rossi1.000.000-ós számla van a javításról,új fényezett fej idom,új első telók,egy kuplungkar és egy tükör.
Laser extreme rendszerrel,csak a leömlő gyári.
Fasza az élet
Az ülést picit át kell alakítani,de kurvára tetszik a motor,nagyon könnyen kezelhető.viszont pont olyan erős,hogy a próbamotorozáson is üvegen közlekedtemÍgy egész jó volt
első látásra szerelem
De írjad csak és rakjál is fel képet, meeert... Akit nem érdekel, majd továbblapoz.
nem írom be milyen motort és mennyiért vettem,mert sokaknak böki a csőrét,de annyit elmondok,hogy első gazdás,szervíz könyves,10 éves,24.000 km-el,több,mint 2.500.000 Ft értékű karbantartási és szervíz számlákkal...
nem sokkal többért,mint az öreg árulja a motorját..és az fzr-t nem leszólva,de egy igazi klasszikust...
Semmit csak van.Azt mondja jó lesz majd a fiának.Van pár db.jármüve a 70es évekböl is.Oldalkocsis pannonia,Java,VW bogár,nagy polski,zsiguli,Bertone Fiat(azt szép idöben használják is),terepre felspécizett Niva,driftre BMW,stb..autószerelö a srác,meg karosszériás, elég szépen dolgozik
És vajon mit akar vele, ha már 10 éve nem használta és akkor is csak 160 km-t?
helyesen:700.000ftért már kérték de nem eladó.
Nem röhögne rajtad senki hidd el,ez a piaci ára.
azért ennyire nem klasszikus motor,hogy ennyit érjen
Szomszéd faluban van FZR 750 91'-es,17.000km-el,a tulaja 160km-t ment vele és 10éve nem használja.700.000ftért már kérték de eladó.
nem értékelem le,de ennyi a piaci értéke,a tiedénél sokkal szebb fzr exupot adtam el 220-ért...tőlem annyiért árulod,amennyiért akarod,de ez az igazság...
Köszönöm a választ!
Valahol ezt akartam hallani!

Én sem kapom meg érte amit szeretnék, de az asszony legalább azt látja, hogy mégis hallgatok rá! Fél is rajta, meg engemet is félt rajta! Mivel soha nem viszik el, így nálam is örökös darab fog maradni!
Azért valahol örülök is neki!
Ha ráírnám, hogy 3-400, akkor meg elvinnék és akkor azért röhögnének rajtam, hogy elkótyavetéltem, így meg legalább csak azt tudják mondani, hogy meg vagyok bolondulva a magas ár miatt!

Ez van!
További szép estét!
2006 junius tol kb velem van és még egy darabig itt is marad Mivel lofaszt kapnék érte ! A Sok munka meg pénz miatt nem válnék meg töle . Főleg hogy szeretek vele motorozni mindent tud amit kell neki tavaly megkapta a fordított telokat szoval panaszom nincs rá teszi a dolgát minek cserélgessem ? Hogy fizessek az állambácsinak ÁÁÁ
Nekem is csak akkor van, ha előre hajlok és a kezemmel tartom a testemet!
Ezért is gondoltam egy kis ütőerő növelésre, mert csak az FZR és a bicaj hozza ki belőlem ezt!

MENNYI A MOTOROD? Tudom, hogy nem eladó, de mégis!
Neki a jobb kezével volt . Etz szívatokarbol csinált rá tempomatot Igy ha olyan utszakasz jön el tudja engedni. De ha nem motorozik akkor nincs baj a kezével .
5000ft.gyári yamaha
Köszi!
Szomorú az eset!
Az asszonyom a Neurológián melózik! Ő is azt javasolta, hogy igazán leteszteltethetném magamat a Kórházban!
Azért még várok egy kicsit!

Apropó! Ha már itt vagy!
Mennyiért szállnál le a gyönyörűségedről?

Köszi
A 165 engen érdekelne.... Mennyi?
Hali! itt egyik ismerösöm ugyan ebben a cipőben jár GS 500 al ami ugye tura . Mindent probált lábtarto változtatás ,üléspozició stb. Elment kivizsgáltatni magát sajnos egézségügyi probléma pontosan nem tudom már de valami az ereivel és az idegszálakkal volt. Szedet ezt azt de semmi változás .
Szoktam valamilyen szinten tornásztatni a kezemet a fogantyúkon!
Az idegesít, amikor zsibbad akkor attól tartok, hogy egy adott veszélyhelyzetben nem úgy tudnák reflexből ténykedni!

Az infót neked is tisztelettel megköszönöm!