elvileg Firenzéből van és 1300 ejrót fizettek érte, ami 400e Ft. Nekem ez is soknak tűnik, bár lehet csak a papírra lett ez írva.
volt ott vagy 10 motor egyébként. Kazincbarcikai kereskedés.
Az ami itt van patika,és megvan hozzá a gyári dob is karcmentes állapotban.Új első féktárcsákkal,betétekkel. Nekem nagyon tetszik az ilyen moci,kényelmes,jól néz ki
tegnap bvettünk egy ilyet.
unokatesómé lesz. szerintem befürdenek majd vele mint a DRZ-vel
olasz papirokkal 490-et adtunk érte, és utaztunk 120 km-t, pedig 30 km-re is lett volna ennyiért. több ugyanilyet kellett volna megnézni, erre megvették az elsőt.
Jó a meglátás, hülyeséget írtam. (2003-as rajta a Metálelektrós eredetvizsgálós címke a hátsó szélvédőn)
2007-től volt bosch szervizes 162e km-től és 2003-ban jött Hollandiából ahol az utolsó szervizlátogatása volt a 60e km-es.
nekem is fogott a másikon. én úgy éreztem, mintha a betét ragadna a gecifaszomonnemjuteszembeaneve, amin mozognia kéne és benntartja azt. a dugattyúkat agyon puvoltm, csodálatosan puhán mozogtak nyomáősra ki-be, és mégis ragadt
volt ott vagy 10 motor egyébként. Kazincbarcikai kereskedés.
egyébként a TDM nekem is tetszik.
ha lesz rajta rendszám ki is próbálom. :
unokatesómé lesz. szerintem befürdenek majd vele mint a DRZ-vel
olasz papirokkal 490-et adtunk érte, és utaztunk 120 km-t, pedig 30 km-re is lett volna ennyiért. több ugyanilyet kellett volna megnézni, erre megvették az elsőt.
Hátsó telót hol kivel tudnék felújítani?
Jó reggelt mindenkinek.
Előfordul,hogy a kevés használattól ragad a munka henger.Egy alapos tisztitás a rendszerben és újból faxa.
2007-től volt bosch szervizes 162e km-től és 2003-ban jött Hollandiából ahol az utolsó szervizlátogatása volt a 60e km-es.